dondurulmuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlar lütfen yaşadklarnızı paylaşalım

oferta canım moralini yüksek tutki bebişinde sana tutunsun bak hepimiz senden hayırlı haber bekliyoruz bizleride merakta koyma...
benimde dondurulmuş 11 tane emr var beni bekliyorlar nasipse haziranda tedavime başlıyacağım....

bakalım daha test günüme çok var 13 mayıs zamanda geçmek bilmiyor.bende çok merak ediyorum.

canım hiçbir belirti olmuyor inan bana. ben doktora ısrarla sordum belirti olmaz dedi.ben çok hafif grip olmuştum.test gününe az kaldı hakkında hayrlsı

az kaldı ama beklemek çok zor inan ki en çokta eşimin bekleyişi beni mahvediyor o kadar istiyorki bu bebeği tarif edemem birde onu avutmak zorunda kalmak istemiyorum allahım yardımcım olsun hepimizin.

merhaba arkadaşlar
benimde mart ayında ilk denemem negatif sonuçlandı. 4 tane embriyom donduruldu. onları haziran gibi denemeyi düşünüyorum. fakat negatif sonuçtan sonra ikinci adetimi 10 gün geçmesine rağmen hala olamadım. bu durumda haziranda deneme planlarımda suya düşecek görünüyor. aldığımız ilaçlardan dolayı adetlerin düzene girmesi birkaç ay sürebiliyormuş. doktorum normal olduğunu söyledi. sizlerdede böyle bir sıkıntı olmuşmuydu. dondurulmuşlar için ne kadar beklediniz bilgilendirirseniz sevinirim.

canm benim dondurulmuşlarım 2 yldır duruyor.ilk tüp ebekte hamile kaldım 1 kızım oldu allahıma şükürler olsun.kalan embriyolar donduruldu.inş tekrar deneyecez.endişelenme doktorun seni ne zaman uygun gördü başlarsn tedaviye.doktorruna güven canm..çok arkadaşmz var burada dondurulmuşlarla hamile kalan bebeği olan ..üçüz hamişimiz bile var..bende inş.eylül ayında deneyecez.. ARKADAŞLAR BEN DONDURULMUŞLARLA HAMıLE KALRSAM DıĞER KIZIMLA YAŞITM OLACAKLARp?CANMYAVRUM BEN SENı DONDURDUM SONRA DÜNYAYA GETıRDıMMı DıYECEM ?

canm benim dondurulmuşlarım 2 yldır duruyor.ilk tüp ebekte hamile kaldım 1 kızım oldu allahıma şükürler olsun.kalan embriyolar donduruldu.inş tekrar deneyecez.endişelenme doktorun seni ne zaman uygun gördü başlarsn tedaviye.doktorruna güven canm..çok arkadaşmz var burada dondurulmuşlarla hamile kalan bebeği olan ..üçüz hamişimiz bile var..bende inş.eylül ayında deneyecez.. ARKADAŞLAR BEN DONDURULMUŞLARLA HAMİLE KALRSAM DİĞER KIZIMLA YAŞITM OLACAKLARp?CANMYAVRUM BEN SENİ DONDURDUM SONRA DÜNYAYA GETİRDİMMİ DİYECEM ?

evet canım biyolojik olarak yaşıt oluyorlar.bende transferimi ayın 4 ünde oldum.bebişim doğarsa herkez 9aylık doğururken ben 13 aylık doğurmuş olacağım:))))))

bunun dondurulmus veya doindurulmamis embryo olmasiyla bir ilgisi yok canim..Rabbim alnina yazmissa dogmayi veriyor o bebegi sana..mesela benim ilk seferde iki tane cok kaliteli embryo konuldu tutmadi ama ikincide dondurulmus tek bir embryo konuldu ve tuttu..su andada 4.5 aylik hamileyim...

kızlar evde test yaptım silik çizgi çıktı iyimiiiiiiiii bu 8.gündeyim dondurulmuşlarla

1 mayısta oldu taransfer akşam 17 civarında yani bugün 8.gün diyorum o yuzden bakalım pazartesi kan vereceğim çok merak ediyorum

oferta idrarda hamileleik erken dönemde çıkmazmış.sana doktor hangi gün test ol dediyse ogün kan ver.bizlere hemen haber vermeyi unutma ..

Back
X