• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyolarla hamilelik

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
kızlar başarız bir tüp bebek denemesinden sonra nisanın ilk haftası bir aksilik olmazsa dondurulmuş embriyolarla transfer yapacağım ama çok korkuyorum acaba dondurulmuşların başarı şansı daha mı düşük olur bilenler varsa bana yardım edin düşünmekten kafayı yedim bir daha aynı acıyı nasıl kaldırırım bilemiyorum.:çok üzgünüm:

Hiç öyle düşünme, benim 3 tane başarısız denemem oldu.21 şubatta dondurulmuşlar transfer oldu .1 tane transfer oldu,şu anlık sonuç pozitif.bende umudumu kesmiştim.dondurulmuşlarda blast embriyo başarı şansı çook yüksek..19 şubatı bekliyoom ilk kontrolum varr

:delphin:]benimde dün tarsferim oldu canım donrulöuş dört tane
hemşire ddaha yüksek oldugunu söyledi ama bilmiyorum bende

selam bı arkadaşımın dondurulmuşlarla ikizleri var bır arkadaşım denedı tutmadı bence şans normalde old gıbı........kısmette varsa tutar inşşşş..............rabbım kolaylıklar versın kızlar.........

benim de 1. denemem tutmadı.sonucu dün öğrendim.hemen istersek yapılıyor mu dondurulmuşlarla?4 tane dondurulmuşumuz var.2-3 ay bekleyelim diyorum ben...maddi olarak da çok sarsıldık...

ben de dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım 4 adet iyi kalitedeydi fakat malesef 21 şubatta negatif sonucunu aldım ama ilk tüp bebek negatif sonucunda daha çok üzülmüştüm hem bunları rahime verilirkende gördüm çok umutlanmıştım malesef olmadı hakkımızda hayrlısı olsun canım korkmanada gerek yok inşallah sağlıklı bir şekilde tutunurlar canım

mona rosa beklemenize gerek yok arkadaşım ilk adet de tedaviye başlanıyor ve tüp bebek tedavisi kadar zor değil çok daha basit ve çok daha ucuz bence ara verme basit ilaçlar kullanılıyor yani pahalı hiç bir ilaç almıyorsun yinede sen bilirsin

masalselda benim test günüm senin transfer gününmüş hayırlı olsun arkadaşım kimimiz gülerken kimimiz ağlayabiliyor hayırlısı allahtan canım inşalah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim kızlar bu bekleyiş insanı çok sıkıyor ama bir an evvel gelse şu transfer günüm

merhaba arkadaşlar benimde ilk denememde pozitifti ama degerlerim sonradan düşmeye başladı ve bebeğimi kaybettim mayıs gibi yeniden deniycem benim dr um ilk adetinden sonra deneyebilirsin dedi ama ben kendimi hemüz hazır hissetmiyorum.donmuşlarla başarı şansının daha yüksek olduğunu söylemişti.allah hayırlısını nasip etsin iinş hapimiz için .

selam kızlar benimde ilk deneme negatif iki gün evvel dr.a gittiğim için sizle paylaşayım istedim.adetin 2.veya 3.günü gel demişti, 2.gün gittim benim rahim hala incelmemiş ve içerde hala folikül olduğundan biray beklemek zorunda kaldık ..bu tür bir durum yoksa dondurulmuşlarla hemen başlayabiliyorsunuz yani...
bende nisanda dondurulmuşları deneyeceğim...hepimiz için hayırlısı

nevracım nisanda beraber deneyceğiz demekki inşallah allah bu defa yardım eder hepimize.

nisanda paylaşalım yaşadıklarımızı ben bu defa daha çok korkuyorum nedense?

slm kızlar benimde nisanın ilk haftası 2ad.dondurulmuşla transferim olucak inşallah.ilaçları kullanmaya başladım.herkese hayırlı tedaviler sağlıklı gebelik ve bebekler diliyorum.

nisanda paylaşalım yaşadıklarımızı ben bu defa daha çok korkuyorum nedense?

slm kızlar benimde nisanın ilk haftası 2ad.dondurulmuşla transferim olucak inşallah.ilaçları kullanmaya başladım.herkese hayırlı tedaviler sağlıklı gebelik ve bebekler diliyorum.

ofeta korkma canım.ben de korkuyorum aslına bakarsan.ama şöyle düşündüm:başarılı olmam için neler yapabilirim?başarılı olmamı engelleyecek her durumu ortadan kaldırmalıyım ya da en aza indirmeliyim.bunun büyük kısmı benim elimde.her şeyi lehime düşünmem lazım.düşünmenin gücü,inanmanın gücü.pozitif düşünürsem bu işin yarısını halletmişim demektir.bu işi başaracağım artık.olumsuzluklardan sıkıldım dedim kendime....bu şekilde düşünüyorum artık.ama olumsuz sonuç aklımın bir köşesinde yok mu ?var tabii...ne dersin doğru muyum ?bana katılır mısın bilmem...
özge ben de 23 nisan gibi transferi bekliyorum ...doktorla görüştük.olumsuza hazırlıklı olmalıyız.ama karamsar değiliz.sizden daha kötü durumda olanlar bebekleriyle ayrıldı buradan dedi.dondurulmuşlar olmazsa gen araştırması yaparız,co-kültür...deneriz dedi.umudum çok ama olumsuza da hazırlıklı olmalıyız bu arada değil mi?

[QUOTE=MONA ROSA
özge ben de 23 nisan gibi transferi bekliyorum ...doktorla görüştük.olumsuza hazırlıklı olmalıyız.ama karamsar değiliz.sizden daha kötü durumda olanlar bebekleriyle ayrıldı buradan dedi.dondurulmuşlar olmazsa gen araştırması yaparız,co-kültür...deneriz dedi.umudum çok ama olumsuza da hazırlıklı olmalıyız bu arada değil mi?

cnm mutlaka her ihtimali düşünmek gerekir.en iyi şartlarda olanımızın bile şansı %50-60 arası.yani 100 kadından 50-60 arası başarıya ulaşabiliyor.geriye kalan 40-50 kadın ne yazıkki negatif sonuç alıyor.bu az bir rakam değil onların arasında bizde olabiliriz.bu yüzden bol bol dua edip ilaçlarımızı güzelce kullanıp tadavinin gerektirdiklerini yaparsak gerisi rabbime kalmış.nasip kısmet.olumlu düşünmek her zaman iyi gelir insana.sonuç negatifte olsa yeni umutlar edinmek olaylara olumlu yönünden bakmak gerekir.

allahım yardımcınız olsun kızlar çok zor bi süreçten geçiyorsunuz ama başaracaksınız en sonunda güvenin kendinize ben başardım . bir rahimle bir yumurtalık vardı sadece . normal yolla hamile kalma sansım sıfırdı 2, tüpbebek denemde başarıya ulaştım çok şükür 4 emriyomda donduruldu.5 yıl saklanabiliyormuş . eger ikinci bi çocuk istersem kullanacagım .genelde bebekhasretini çok çekenler sürekli bebek istermiş ondan heralde
allahım çok büyük hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi sevindirsin allah hayırlısını versin canlarım benim

allahım yardımcınız olsun kızlar çok zor bi süreçten geçiyorsunuz ama başaracaksınız en sonunda güvenin kendinize ben başardım . bir rahimle bir yumurtalık vardı sadece . normal yolla hamile kalma sansım sıfırdı 2, tüpbebek denemde başarıya ulaştım çok şükür 4 emriyomda donduruldu.5 yıl saklanabiliyormuş . eger ikinci bi çocuk istersem kullanacagım .genelde bebekhasretini çok çekenler sürekli bebek istermiş ondan heralde
allahım çok büyük hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi sevindirsin allah hayırlısını versin canlarım benim

sen şu an hamile misin doğdu mu bebeğin ?allah bağışlasın.senin gibilere gıptayla bakıyoruz canım...

mono rosa canım çok haklısın moral bu işte tedaviden bile daha önemli sonuçta pozitif düşünce hayatın akışını da bir şekilde etkiliyor o yüzden negatif sonucu düşünmemek en iyisi.ama ben şimdi üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyecek bie haldeyim 1 ay kadar önce işten çıkarılmıştım ilk tüp bebek denememde çalışıyordum ve işim zordu doğru düzdün dinlenememiştim bu yüzden tutmadı herhelde diyordum o yüzden işten çıkarıldığımda çok üzülmedim bu defa evde transfer sonrası yatıcam diyordum ama bugün sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım çünkü bir iş teklifi aldım cumartesi eğitime gidiyorum yani bebek isteğimi en az 6 ay ertelemek zorundayım oysa dün doktorumla konuşup ilaç listemi bile almıştım haftaya ilaçlarıma başlayacaktım nisanın ikinci haftasıda transfer yapılacaktı dondurulmuşlarla.bu yüzden canım hayatın neler getireceği belli değil ben rahat rahat bebek yapacağım derken tekrar iş yaşamıma geri dönüyorum bilmiyorum hangisi daha iyi olacak inan sevinemedim bile.herşeyin hayırlısını diliyorum artık.canım sen de kendin için hep hayırlısını iste.

mono rosa canım çok haklısın moral bu işte tedaviden bile daha önemli sonuçta pozitif düşünce hayatın akışını da bir şekilde etkiliyor o yüzden negatif sonucu düşünmemek en iyisi.ama ben şimdi üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyecek bie haldeyim 1 ay kadar önce işten çıkarılmıştım ilk tüp bebek denememde çalışıyordum ve işim zordu doğru düzdün dinlenememiştim bu yüzden tutmadı herhelde diyordum o yüzden işten çıkarıldığımda çok üzülmedim bu defa evde transfer sonrası yatıcam diyordum ama bugün sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım çünkü bir iş teklifi aldım cumartesi eğitime gidiyorum yani bebek isteğimi en az 6 ay ertelemek zorundayım oysa dün doktorumla konuşup ilaç listemi bile almıştım haftaya ilaçlarıma başlayacaktım nisanın ikinci haftasıda transfer yapılacaktı dondurulmuşlarla.bu yüzden canım hayatın neler getireceği belli değil ben rahat rahat bebek yapacağım derken tekrar iş yaşamıma geri dönüyorum bilmiyorum hangisi daha iyi olacak inan sevinemedim bile.herşeyin hayırlısını diliyorum artık.canım sen de kendin için hep hayırlısını iste.

bebiş için para lazım muhakkak.anne işe gitsin ki mama alsınkaydirigubbakcemile3en iyi kararı sen vereceksin.işe başlayınca bebiş de doğal yoldan gelir mi dersin ,neden olmasın?hayat mucizelerle dolu....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5yeni işin hayırlı olsuna.s.

hayat böyle işte sürekli seçim yapmak gerekiyor bellimi olur belkide dediğin gibi kendiliğinden gelir bebişler.bakalım hayırlısı neyse o olsun dedim hep çünkü.iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Back
X