Anket Dondurulmuş Embriyonuz Ne Zaman Transfer Edildi?

Dondurulmuş Embriyonuz Adetin Kaçıncı Günü Transfer Edildi?

• 15.Gün

OY: 0 0,0%
  • 16.Gün

OY: 1 11,1%
  • 17.Gün

OY: 0 0,0%
  • 18.Gün

• 19.Gün

• 20.Gün

OY: 2 22,2%
  • 21.Gün

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
557
323
Merhaba arkadaşlar,

Burda olduğumuza göre her birimiz evlat kokusu için uğraşıyoruz demektir. Allah en başta olmayanlara sonra tüm isteyenlere tez zaman da nasip etsin 🤱

Mayıs ayında transferim olacak ve ilk denemem, şuan da Cyclo-Progynova kullanıyorum. Mayıs 5 de son hapımı alacağım. Merak ediyorum adetin kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti? İlk defa tüp bebek yapacaklara hem bilgi hem de destek için anketi onaylamanızı rica ederim.

İlk transferim 3 martta olmuştu. Adetin 19.günüydü. Şimdi de 2.transferime hazırlanıyorum. Her şey yolunda giderse yine 19. gün olacak gibi görünüyor :)

Ne zaman transferiniz? İnşallah bu sefer tutunur bebişiniz ❤️

Çok teşekkür ederim :) 8 Mayıs'ta gibi görünüyor şimdilik. İnşallah sizinki ilk sefer tutar da hiç uğraşmazsınız.

Merhaba arkadaşlar,

Burda olduğumuza göre her birimiz evlat kokusu için uğraşıyoruz demektir. Allah en başta olmayanlara sonra tüm isteyenlere tez zaman da nasip etsin 🤱

Mayıs ayında transferim olacak ve ilk denemem, şuan da Cyclo-Progynova kullanıyorum. Mayıs 5 de son hapımı alacağım. Merak ediyorum adetin kaçıncı günü transferiniz gerçekleşti? İlk defa tüp bebek yapacaklara hem bilgi hem de destek için anketi onaylamanızı rica eder
Merhaba benimde ilk denemem ama daha yumurta toplama yapılacak bu hafta Cyclo-Progynova dediğini ne için kullanıyorsun bana hiç bisey vermedi doktorum merak ettim

Merhaba benimde ilk denemem ama daha yumurta toplama yapılacak bu hafta Cyclo-Progynova dediğini ne için kullanıyorsun bana hiç bisey vermedi doktorum merak ettim

Merhaba, dondurulmuş embriyo transferinden önce kullandırıyorlar genellikle düzenli adet görmek için 🌸
İnşallah hayırlı olur, sağlıcakla bebişiniz tutar 😌

Back
X