• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embriyoya fiat ne kadar ödediniz

aleyna222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
3.100
1
116
Sivas
dondurulmuş embriyoya fiyat ne kadar ödediniz lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Eğer raporlu tedavi görüyorsan ve ilk kez dondurma işlemi yapılacaksa devlet ilk dondurma işlemini ücretsiz olarak karşılıyor. Ben daha önce dondurdum ve hiç para ödemedim ilk kez dondurduğum için.

kızlar ben aylık koyduracağım onadamı aynı parayı alıyorlar

evet canım farklı olduğunu sanmıyorum. Onlar senelik olarak donduruyorlar sen nezaman istersen kullanıyorsun. Diyelimki bir sene doldu ozaman seni arayarak imha mı edelim yoksa bir sene daha mı saklayalım diyorlar ücretini ödersen bir sene daha muhafaza ediyorlar. türkiyede yasal olarak 3 yıl embriyo dondurma işlemi saklanabiliyor tabii ücretini ödersen. aylık olarak bişey değişmeyecek dondurma sırasında kullandıkları teknoloji için para alınıyor. Ayla alakası yok maalesef canım. Bence dondur hiç parasına acıma. Çoook benim tanıdığım insanlar var dondurulmuşlarla hamile kaldılar ve şimdi koca koca bebek oldular. kaliteli olmayan embriyoları istesende dondurmuyorlar zaten muhakkkak kaliteli olanı donduruyorlar. Ve sonraki işlemler daha kolay oluyor transfer olana kadar bir kaç hap kullanıyorsun hepsi o kadar. iğne yok yumurta geliştiydi gelişmediydi derdi yok. Benim bu denememde şayet iyi kalitede ne kadar embriyom varsa hepsini donduracağım.

ben dondurulurken 57 tl ödedim çözerkende 600 tl çözülürken tek embriyo kaldı onu transfer ettiler

Arkadaşlar peki dondurulmuş embriyoyu transfer etmek için ne istiyorlar? Bilen var mı?

Benim alman hastanesindeki ilk denememde 7 tane dondurdular ve ilk sene için hiç para almadılar. Şimdi mart ayında o dondurulmuşlarla transfer deneyeceğiz. Acaba çözdürürken dediğiniz para transfer ücreti mi? Neticede transfer bir cerrahi işlem ve ondan para almaları normal, hatta transfer öncesi birkaç kez rahim kalınlığı ölçümü için takibe de gidiyorsunuz. Yani dondurulmuş embriyo ile transfer ücreti olarak bir miktar almaları doğal ama genel mertebe nedir bilemedim.

Arkadaşlar peki dondurulmuş embriyoyu transfer etmek için ne istiyorlar? Bilen var mı?

Benim alman hastanesindeki ilk denememde 7 tane dondurdular ve ilk sene için hiç para almadılar. Şimdi mart ayında o dondurulmuşlarla transfer deneyeceğiz. Acaba çözdürürken dediğiniz para transfer ücreti mi? Neticede transfer bir cerrahi işlem ve ondan para almaları normal, hatta transfer öncesi birkaç kez rahim kalınlığı ölçümü için takibe de gidiyorsunuz. Yani dondurulmuş embriyo ile transfer ücreti olarak bir miktar almaları doğal ama genel mertebe nedir bilemedim.

ben fertijinde transfer oldum 500 dolar verdik...

arkadaşlar benimde umut tüp bebekte dondurulmuş embiriyom var dondurma işlemine ücret almıyorlar ama transfer ücreti 1500 tl ekim ayında donmuş tedavisine başlıyorum.

dondurma işlemi için yumurta alımı nasıl gerçekleşiyor ameliyatla mı?

Back
X