Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biz dondurulmuş sperm kullanıyoruz.Tüp bebekte dondurulmuş spermler kullanan var mı?
Bu şekilde korkmayın verilen örnekte sperm seçilip dondurunca başarı sağlanabiliyor.Anladım kalite düşer mi embriyo bölünmez mi gibi soru işaretlerim var. Eşim benim opu günüm yine örnek verecek ama yinede çıkmazsa diye dondurmuştuk.
İçim rahatladı çok sağolun. Evet sperm çıktığında verdi seçilerek dondurulmuş yine opu günü verecek ama çıkmama ihtimali var çoğu testte çıkmıyorBu şekilde korkmayın verilen örnekte sperm seçilip dondurunca başarı sağlanabiliyor.
Ama yanlış hatırlıyorsam düzelt canım o dondurulmuşlarla yaptığın transfer olumsuz olmamış mıydı ?Biz dondurulan spermlerle yaptık, opu gününde eşim ameliyatlıydı çünkü, bir sorun olmadı
Hayır bizim donuk olmayan spermimiz yoktu ben bir kez opu oldumAma yanlış hatırlıyorsam düzelt canım o dondurulmuşlarla yaptığın transfer olumsuz olmamış mıydı ?
Öyle mi ben yanlış hatırladım o zaman canım kusura bakma. İnşallah bizim içinde iyi olur dua eder misinHayır bizim donuk olmayan spermimiz yoktu ben bir kez opu oldum
Size 1 sperm lazım dondurulmuşunuz varmış korkmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınızİçim rahatladı çok sağolun. Evet sperm çıktığında verdi seçilerek dondurulmuş yine opu günü verecek ama çıkmama ihtimali var çoğu testte çıkmıyor
Amin inşallah teşekkür ederimSize 1 sperm lazım dondurulmuşunuz varmış korkmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canım kaç yumurtan toplanmıştı kaç embriyon oluşmuştuHayır bizim donuk olmayan spermimiz yoktu ben bir kez opu oldum
36 yumurtam toplandı 14 embriyo oluşmuştu, 3. Denemede pozitifi gördükCanım kaç yumurtan toplanmıştı kaç embriyon oluşmuştu
Maşallah canım çok yumurtan varmış peki hepsi 5.gün embriyosu muydu36 yumurtam toplandı 14 embriyo oluşmuştu, 3. Denemede pozitifi gördük
Sanırım 2 tanesi orta kalite veya 3. Gün diğer 12 si iyi demişti embriyolog valla biz pek araştırmadık bilmediğimizden aklımda da kalmadı söyledikleriMaşallah canım çok yumurtan varmış peki hepsi 5.gün embriyosu muydu