slm arkadaşlar aksilikler hala peşimi bırakmadı bu seferde kist gitti oh şükür sonunda deniycez dedik estrofem basladım 7 gün içtim kalınlık 6.9 çıktı dozu 3 e çıkakardık ama bu seferde 10 estrofemi aldığım bugün hafif lekelenmem başladı doktor iptalde edebiliriz dedi bu durumu yaşayan varmı neden olurmuş, iptal edilmeme sanşım ne yardımcı olursanız sevinirim.
adetin 3. günü günde 2 kere almaya başladım 7 gün içtim sonra günde 3 kere almaya başladım bugün daha 3. günü oldu 3 dozun 6 gün içip tekrar doktora gidecektim.sen nasıl aldın dozları?
daha önce dondurlmuşlara hazırlanırken estrofem kullandım birkaç kez. kanama yapmadı hatta gecikme yaptı.
doktorunun bu durumu aydınlatması lazım, olabilir diye geçiştiremez çünkü olmuyor mantıklı bir açıklama getirmeli .
bu çok eski bir konu ama aynı kanamayı şuan bende yaşıyorum. Sizin transfer yapılmışmıydı
cnm ben adetin 3. gününden itibaren dört gün boyunca 1doz, ikinci dörtgün iki doz aldım, 3 gündürde 3 doz alıyorum, pzt transferim var....
Bende transfer öncesinden beri kullanıyorum bu ilacıslm arkadaşlar aksilikler hala peşimi bırakmadı bu seferde kist gitti oh şükür sonunda deniycez dedik estrofem basladım 7 gün içtim kalınlık 6.9 çıktı dozu 3 e çıkakardık ama bu seferde 10 estrofemi aldığım bugün hafif lekelenmem başladı doktor iptalde edebiliriz dedi bu durumu yaşayan varmı neden olurmuş, iptal edilmeme sanşım ne yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum sizin son durum nedir acabaBu sorunu yaşayıp çözüm bulan olduysa lütfen yazabilir mi benim 2 ay lucrin sonrası estrofem verildi çok leke geldi iptal oldu. Sonra 2 kere de sadece estrofemle transfer yapılacakken adet oldum hapı içerken 4 kere transferim iptal oldu. Bir de transferi adettin 26.günü falan yapmak istiyorlar o tarihe kadar ilaç etki etmiyor adet başlıyor.
MerhAba nasıl çözüm buldunuz acaba aynı sorunu bende yaşıyorum şuan estrofem lekelenme yapıyorMerhaba bu ilaç estrofem bende 4er almaya başladığımda lekelenme yapıyor bu nedenle 4 aydır transfer yapamıyoruz. Doktorum şimdi lucrin isimli iğneyi kullanmadan sadece estrofem almamı söyledi. bu 5. ay inşaallah kanamam olmaz ve hayırlı bir transfer yapılır. Yardımcı olabilecek sorunu çözen arkadaşlar lütfen mesajınızı bekliyorum.
Merhaba bana en son mart ayında estrofemi fitil gibi kullanma yolu denendi. İlacı ağızdan yutmadım. Bülent bey bende karaciğerde ilacın parçalanıp etkisini yitirdiğini düşündüğünü söylemişti. Allah a şükür o ay sorun yaşamadım ve şu an hamileyimAynı sorunu şuan ben yaşıyorum sizin son durum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?