dondurulmuşla denemek için estrofem alırken kanaması olan varmı?

beysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
162
1
96
Ankara
slm arkadaşlar aksilikler hala peşimi bırakmadı bu seferde kist gitti oh şükür sonunda deniycez dedik estrofem basladım 7 gün içtim kalınlık 6.9 çıktı dozu 3 e çıkakardık ama bu seferde 10 estrofemi aldığım bugün hafif lekelenmem başladı doktor iptalde edebiliriz dedi bu durumu yaşayan varmı neden olurmuş, iptal edilmeme sanşım ne yardımcı olursanız sevinirim.:14:

slm arkadaşlar aksilikler hala peşimi bırakmadı bu seferde kist gitti oh şükür sonunda deniycez dedik estrofem basladım 7 gün içtim kalınlık 6.9 çıktı dozu 3 e çıkakardık ama bu seferde 10 estrofemi aldığım bugün hafif lekelenmem başladı doktor iptalde edebiliriz dedi bu durumu yaşayan varmı neden olurmuş, iptal edilmeme sanşım ne yardımcı olursanız sevinirim.:14:

canım çok şaşırdım, merak ettim şimdi, doktoruna sormadın mı neden olduğunu? bende günde 3 doza çıkardım, dün 8mm idi kalınlık, pzt dondurulmuş transferim var, kanama ilk defa duydum, adet kanaması mı? yani adet günün gelmiş olabilir mi? ama bildiğim kadarıyla estrofem hap adeti geciktiriyor, yani kanama olmaması gerek, yada sana dozu az gelmiş olabilir

hayırlı olsun seninde tedavin. sormaz olurmuyum sordum ama net bişey demedi olabilir gibi davrandı sen günün gelince rahim kalınlıgını ölçtür rahim içi kanlı değil normalse yaparız dedi. adetimin 12. günündeyim hayır normaldede beklerim gelmez farlutelle olurum pko liyim. tam adet gibide değil ne acayip bi insanım tüm ilginçlikler beni buluyo.

adetin 3. günü günde 2 kere almaya başladım 7 gün içtim sonra günde 3 kere almaya başladım bugün daha 3. günü oldu 3 dozun 6 gün içip tekrar doktora gidecektim.sen nasıl aldın dozları?

adetin 3. günü günde 2 kere almaya başladım 7 gün içtim sonra günde 3 kere almaya başladım bugün daha 3. günü oldu 3 dozun 6 gün içip tekrar doktora gidecektim.sen nasıl aldın dozları?

cnm ben adetin 3. gününden itibaren dört gün boyunca 1doz, ikinci dörtgün iki doz aldım, 3 gündürde 3 doz alıyorum, pzt transferim var....

cevabın için saol cnm umarım güzel sonuçlar alırsın.sanırım benim olay başka kimsenin başına gelmemiş kimse bişey söylemiyor.

daha önce dondurlmuşlara hazırlanırken estrofem kullandım birkaç kez. kanama yapmadı hatta gecikme yaptı.
doktorunun bu durumu aydınlatması lazım, olabilir diye geçiştiremez çünkü olmuyor mantıklı bir açıklama getirmeli .

daha önce dondurlmuşlara hazırlanırken estrofem kullandım birkaç kez. kanama yapmadı hatta gecikme yaptı.
doktorunun bu durumu aydınlatması lazım, olabilir diye geçiştiremez çünkü olmuyor mantıklı bir açıklama getirmeli .

günaydın arkadaşlar moralim çok bozuk iyice arttı bu ay gitti yani tam 4 aydır 1 tüp bebek yapamadık her ay abuk subuk seyler cıktı kadermi cezamı anlayamadım bu formun hepsini okusam benim kadar bahtsızlık yasayan yoktur heralde ne zaman bitcek çilem bilmiyorum:43::43::43:
yıldızcım kimsenin başına gelip gelmemesi önemli değil beni buluyor böyle şeyler çekiyomuyum neyim.aradım konuşcam tabi ama mesguldu dönecek bekliyorum

bu çok eski bir konu ama aynı kanamayı şuan bende yaşıyorum. Sizin transfer yapılmışmıydı

.QUOTE="zzelalee, post: 54125950, member: 807344"]Merhaba şu an ben de aynı durumu yaşıyorum siz naptiniz neden oluyormuş.[/QUOTE]
merhaba kızlar 24/09/2018 tarihinde yazıyorum bu yazıyı ben adetn 5. günğ sabah 1 akşam 1 estrofem e başladım dondurulmuşlarla deneyeceğiz bizde ilk önce baskılayıcı doğum kontrol ilacına benzeyen bi ilaç kullandım
hemşireye yazdım kahverengi 1gündem 1 tl büyüklüğünde bir kahverengi leke vajinada yanma hissediyorum dedim.
2 gün daha bakalım devam ederse haberleşelim dedi korkuyorum erteleyelim derlerse diye yazıcam hepsini buraya lütfen işleme devam edebildiniz mi bu halde yazın lütfen

cnm ben adetin 3. gününden itibaren dört gün boyunca 1doz, ikinci dörtgün iki doz aldım, 3 gündürde 3 doz alıyorum, pzt transferim var....

Ben de aynı dönemdeyim ve aynı dozlarımız. Her doktor farklı sanırım

slm arkadaşlar aksilikler hala peşimi bırakmadı bu seferde kist gitti oh şükür sonunda deniycez dedik estrofem basladım 7 gün içtim kalınlık 6.9 çıktı dozu 3 e çıkakardık ama bu seferde 10 estrofemi aldığım bugün hafif lekelenmem başladı doktor iptalde edebiliriz dedi bu durumu yaşayan varmı neden olurmuş, iptal edilmeme sanşım ne yardımcı olursanız sevinirim.:KK14:
Bende transfer öncesinden beri kullanıyorum bu ilacı
Olmadı böyle birsey

Merhaba bu ilaç estrofem bende 4er almaya başladığımda lekelenme yapıyor bu nedenle 4 aydır transfer yapamıyoruz. Doktorum şimdi lucrin isimli iğneyi kullanmadan sadece estrofem almamı söyledi. bu 5. ay inşaallah kanamam olmaz ve hayırlı bir transfer yapılır. Yardımcı olabilecek sorunu çözen arkadaşlar lütfen mesajınızı bekliyorum.

Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan olduysa lütfen yazabilir mi benim 2 ay lucrin sonrası estrofem verildi çok leke geldi iptal oldu. Sonra 2 kere de sadece estrofemle transfer yapılacakken adet oldum hapı içerken 4 kere transferim iptal oldu. Bir de transferi adettin 26.günü falan yapmak istiyorlar o tarihe kadar ilaç etki etmiyor adet başlıyor.

Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan olduysa lütfen yazabilir mi benim 2 ay lucrin sonrası estrofem verildi çok leke geldi iptal oldu. Sonra 2 kere de sadece estrofemle transfer yapılacakken adet oldum hapı içerken 4 kere transferim iptal oldu. Bir de transferi adettin 26.günü falan yapmak istiyorlar o tarihe kadar ilaç etki etmiyor adet başlıyor.
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum sizin son durum nedir acaba

Merhaba bu ilaç estrofem bende 4er almaya başladığımda lekelenme yapıyor bu nedenle 4 aydır transfer yapamıyoruz. Doktorum şimdi lucrin isimli iğneyi kullanmadan sadece estrofem almamı söyledi. bu 5. ay inşaallah kanamam olmaz ve hayırlı bir transfer yapılır. Yardımcı olabilecek sorunu çözen arkadaşlar lütfen mesajınızı bekliyorum.
MerhAba nasıl çözüm buldunuz acaba aynı sorunu bende yaşıyorum şuan estrofem lekelenme yapıyor

Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum sizin son durum nedir acaba
Merhaba bana en son mart ayında estrofemi fitil gibi kullanma yolu denendi. İlacı ağızdan yutmadım. Bülent bey bende karaciğerde ilacın parçalanıp etkisini yitirdiğini düşündüğünü söylemişti. Allah a şükür o ay sorun yaşamadım ve şu an hamileyim😊 o süreçte hiç transfer olamıycakmışım gibi hissetmiştim. Çok şükür bugünleri gördüm.

Back
X