dondurulmuşlarla başarı şansı nekadar yada

Bende kısmetse Ocak ayında dondurulmuşlarımla 4.denememi yapıcam.İnşallah başarı şansı daha yüksektir,bu benim son denemem olacak büyük bir ihtimalle artık çooook yoruldum çünkü...

Son düzenleme:
arakadaşlar bünyelere göre değişiyor tabiki ama genel olarakk dondurulmuşun az da olsa tutunma şansı daha fazla çünkü diğerine göre daha doğall oluyoomuşşş doktorum öle demişti ve size umutt olsun diye söylüyorum benim ilki tutmadı şu an dondurulmuşlarla dnedimm daha keseyi görme tarihimiz gelmediii ama kan testi pozitifff hepinize bol şanslarr..

çok sağol canım umudum azdaha arttı sayende kafamda hep sorular var hayırlısı artık umarım kesenide görürsün dualarım seninle

çok sağol canım umudum azdaha arttı sayende kafamda hep sorular var hayırlısı artık umarım kesenide görürsün dualarım seninle

cnm reşekkürr edrimmm inankii bu güzel hbr almak için çook bekledimm 4 sene dile kolay sende en yakın zman da donmuşş yumoşlarınlaa burda güzell hbr ler veririsinn rabbim yardımcınn olsunn..umudumuzu hiç bir zman kaybetemiyelimm lütfen içten inan bu sefer olucak de.

eee
başka kimse yokmu kızlar umut olun bizlere pozitif düşünmemi sağladı ecrinin söledikleri allahım herkese versin inşallah olurrr

Bende kısmetse Ocak ayında dondurulmuşlarımla 4.denememi yapıcam.İnşallah başarı şansı daha yüksektir,bu benim son denemem olacak büyük bir ihtimalle artık çooook yoruldum çünkü...

Pes yok arkadasim, bebgimizi kucagimiza alana kadar. Benimde 4 denemem Subat ayinda dondurulmuslarla olcak kismetse, hic morelini bozma transfer olduysanda yada tedavi surecindeysen yazarsan nasil gittini sevinirimRAbbim yar ve yardimcin olsun....

Selam kızlar,

Bana 22 aralıkta dondurulmuş yumoşlarım transfer edildi.4 ocakta kan tahlilim 845,20 çıktı arkadaşlar zaten yumurta kalitesi iyi değilse dondurmuyolarmış arkadaşlar.Rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın ve kucağını boş bırakmasın(AMİN)

kızlar bugün doktora gittim
15.günüm estrofem içiyorum rahim kalınlığım 6 mm olmuş daha cuma tekrar çağırdılar cumaya kadar yükselirmi nar suyu içiyordum ama daha başka ne olabilir ya üzüldüm şimdi

Başka hangim ilaçları kullanıyosun estrofem dışında?

sesimi duyan oldu bana sadece estrofem verdiler adetin 2. günü bir sonra 4 gün iki sonra üç şimdide dörde çıktılar vitamin ve aspirin başka bişey yok

ben bununla ilgili bir başlık açtım
rahim kalınlığı yeterli kalınlığa ulaşmıyorsa ne yapmalı .. başlığı...
daha çok bilgi bulabilirsin fakat net bir çözüm yok.............

sesimi duyan oldu bana sadece estrofem verdiler adetin 2. günü bir sonra 4 gün iki sonra üç şimdide dörde çıktılar vitamin ve aspirin başka bişey yok

Canım bana bunların dışında hormon bandı birde tebokan fort vermişlerdi tebokanıda transferden sonra kullanmadım.

bilmiyorum ya herkese farklı ilaç veriyorlar bana azmış sanki ilaçlar öle geliyoo olmazsa tedavim iptal plmazsa bi dahaki ay demeyi b iliyolar ama ben her gitmem 200 250 lira bunu düşünen yok
bi arka sokaktan gelmiyorumki 3 4 saatlik yol aman hayırlısı yaa allah büyük

Cnm sorun ne ben anlamadım Sen kafana ilaçlara takma doktorlar biliyordur. Bir daha ne zaman gideceksen o zaman eline plan iste
* hangi ilaçlar kullanılacak
*hangi günler kontrole gelicem diye bunları istemek en doğal hakkın ve lütfen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…