deryahmet tabii ki dr nun söylediklerinden çıkma, ne diyorlarsa harfi harfine uygula, o yüzden kaçıncı gün yaptır testi dedilerse o gün yaptır, mesela 12.gün yaptıran da var ama dr sonradan gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek için 14.gün yeniden isteyebiliyor bu testi, 2 gün arayla değer epey artabiliyor çünkü, benim ilk denememde 14.gün yaptırmam gerektiğini söylemişlerdi biz acele ettik bekleyemedik sabırsız davrandık ve hüsrana uğradık, 14.güne gelene kadar 2 kez yaptırmıştık dru arayıp sormuştuk hatta bize çok kızmıştı ben size 15.gün yaptırın demiştim ne diye erkenden yaptırıyorsunuz o zaman biz neden varız demişti epey kızmıştı eşime ben gene de umutlanmıştım ama nafile, 2.denememde ise 15.gün yaptıracaksın testi dediler katiyen erkenden yaptırmadım son ana dek bekledim, hiç acele etme yani, sabret ve hep dua et canım. sonra da içimde ukde kaldı o çift çizgiyi görebilmek, kanda daha belirgin olur zaten kesinlikle idrarına bakma yanıltıcı olur o, sonuç pozitif çıkınca test alıp evde denemiştim çift çizgiyi eşim görünce rahatlamıştı :) hatta inanamıştı 17.gün gene test yaptırmıştık değerin misli misli arttığını görmek istemiştik, ilk ultrasonda da dr gene dalga geçmişti bizle ulen demişti gördün canlı canlu hala ne testi yaptırıyorsun paran çok herhalde arada sen gene yaptır demişti çok gülmüştük o zaman