- Konu Sahibi gokcebuket
selam arkadaşlar başımdan geçenleri transferimin 10. günü adlı yazımda anlatmıştım.36. yumurta toplandıktan sonra bende 5 aylık hamileymişim gibi bir şişlik oldu sanırım bu şişlige ohss adı veriliyor ve bu şişlik hamile kalındığında dahada artıyor.gebelik olmazsa şişlik iniyormuş bunlar araştırıpta ögrendiklerim.ama malesef bana bu şişlik varken transfer yapıldı normalde transfer işlemi ertelenirmiş şimdi içimdeki kuşkulardan biri bu acaba bebeğim bu şişlik yüzünden mi tutunmadı bana ve ikinci kuşkumda dondurulmuş 5 tane yumurtam var hepsi 5.gün sadece 1 tanesinin 1 kalite olduğunu biliyorum digerlerinin durumunu net olarak bilmiyorum ama onlarda 5.hatta 6 gün sanırım.neyse bunlar çözüldüktenn sonra aynı kalitede olmaya bilirlermiş yani bozulabilirlermiş.buda 2. kuşkum.3.sü ise yine kanun gereği yaşımın 26 olmasından dolayı 1 tane transfer yapılması....offff offff napıcam ben şimdi şişlik falan yok acaba bu şişlik tutunmasına engelmi bide ben şişliğin üzerine 2 lt su içince fenalaştım hemen yaptılar transferimi acaba ondanmı tutunmadı.çünkü hiç tutunmamış 11.gün değerim 1 çıktı...çok canım sıkılıyor depresyona girmekten korkuyorum.bide bir sorum olucak normalde ben adet düzensizliği yaşıyordum ama nedense sonucumu aldığım gün adet oldum yani geçen ay 9unda olmuştum bu ay 7 sinde oldum olcak iş değil ben normal de 3-5 ayda bir olurum okadar yani aşırı agrılı kanamam var bu normalmi acaba tırnak kadar parçalar halinde geliyor çok yogunum ya valla sıfırım napıcam bu kadar soruyla bilmem yardım arkadaşlar yardım imdatttttttttttttttttt