Canım benim hikayem çok uzun ya sizinki neden bitti anlat istersen ?
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
ben döndüğünde çok soğuktum hazmedemedim çünkü yaşanılanlar unutulmuyor, korkuyorsun bigün yine aynı şey olacak mı diye silemiyosunda kafandan bu yüzdende sarılamıyosun sıkı sıkı sevgine..
ağladım hergün, çok üzüldüm ama unutamadım sürekli olanları tekrar tekrar gün yüzüne çıkardım.çok çok zaman sonra unuttum diyebildim..tabi bu sürede yalvarmalar ağlamalar oldu yinede insan unutmuyorkii..
kabul ediyorsan tamamen kabul ediceksin eskiyi açmayacaksın, açacaksanda baştan dönmesine izin vermiceksin.yıpranan sen oluyorsun.
kesin bitti diyorsun noldu anlatmayacak mısın
yani anlatilacak pek bisey yok aslinda.son zamanlarda tartisiyorduk devamli.tipik sorunlu bi insandi,ama ben onu seviyordum,deger veriyordum.her zaman her sorununa care olmaya
calismistim.okuluyla ailesiyle sorunlari vardi,hayatini monoton buluyordu vs vs. destegimi esirgemedim,o bilmese gormese de Rabbim biliyor.cok kesin bitti diyorum
cunku "sikldm,bunaldim,ozgurluk istiyorum,sorumluluk almak istemiyorum,biz anlasamayiz vs vs". hatta yasadiklarinin sorumlusu olarak beni gosterdi,
ustume geldikce geldi,konustukca konustu.msn face her yerden engelledi sildi, ve su an cok mutlu. istedigi hayati yasiyor,hayati basit, arkasindan konustugu kizlarla dolu..
ve ben ustundeki haklarimin zerresini ona helal etmiyorum. konuyu acma sebebim tekrar birlesmek istemem degil ki,onun pisman oldugu gunleri gormek istiyorum.
o yuzden basindan gecenlerin hikayesini okumak istedim,oyle yani..
bu arada sizin iliskiniz ne zaman bitmsti niye biti ne zaman dondu.. sanirim hala birlikte degilsnz?
canım buyuk konusmak hıc ıstemıyorum.cunku ne zaman buyuk konustuysam yaptim. ben zamaninda sevdigim o adami mantigimda da kalbimde de bitirdim artik. 2.5 ay oldu ayrilali.o da burda bi arkadasin dedigi gibi namaz kilmaklaanlattıklarında kendimi buldum..bu kadar destek veriyosun bütün sıkıntılarında yanında oluyorsun sonra hiçbişey olmamış gibi dönüp gidiyor, hayatına mutlu mutlu devam ediyor..sen üzüldüğünde kalıyorsun..sakın üzülme.pişman olacak mutlaka dönüp gelecek, bu sefer sen kabul etme.
bizim ilişkimizde ilk senemizde sorun oldu sonra çözdük onu fakat 2 gün önce bambaşka bi sebepten ayrıldım. dönülmesi imkansız.senin dediğin gibi kimse bilmesede onun icin yaptıklarımı Rabbim biliyor, hakkımı kesinlikle helal etmiyorum onada söyledim.dönüşü yok.
canım kesin bitti diyorsan nolursa olsun geri dönme.çünkü aynı şeyi yine tekrarlar buna artık o kadar eminimki.tek üzülen sen oluyosun senin hayatın darmadağın oluyor.kimseyide dünyanın merkezine koymaman gerekirmiş bunuda öğrendim.sende hayatına mutlu mesut devam et.üzüldüğünü hissetmesin bile..emin ol böyle bişeyi farkettiklerinde deliriyorlar.
buraya da kimse sevgilisinin donusunu yazmiyor ya,azicik konu degissin dagilsin istemistim :))
benden gidenler hep ben onlardan vazgeçtikten sonra döndüler :)
durum böyle olunca ben dönenlere acı çektirmek için uğraşmadım
vazgeçildklerini gördüklerini anda zaten çok büyük hayal kırıklığı yaşadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?