aman koşsa nolur koşmasa nolur?
o kim ki? senin peşinden koşması senin için bu kadar önemli olabilsin.
hayır öncelikle bir otur düşün bu bana neden geri dönüyor diye.
belliki bulamadı baska birilerini boşlugu dolduramadı ondan geri döndü.
acımasız bir yorum gibi gelebilir ama erkekler böyledir ve biz kadınlarda bu tuzaga düşen keklikler olarak kalacagız.
şimdi affedersiin süründürsün sonra unutursun gider bu 5 ay sonra gene seni bırakır gider falan bu kısır döngü hep böyle sürer gider.
haa illede intikam intikam diyorsan bu erkekler peşinden koşturdun mu çok seviyor koştur koşturabildiğin kadar. taktik olarak da bilemiyorum acımasız davran işte.
Benim eşimde ayrıldıktan sonra bana geri donenden bır ay sonra sızlanmaya baslamıstı. ben ne yaptım bu uc ay daha yalvarttım sonra hemen nısan yaptı sen de kabul etme hemen bence
dönduyse kabul ettin demektir.kabul ettigin birine ne iskencesi cektireceksin ki?bence onada sinirlenip tekrar gidebilir.taktik yapacam derken hepten kaybetme geri dönen kiymetli sevgiliyi..
Siz hamile kaldım sevgilim bana kürtaj yaptırdı diye konu açan eleman değil misiniz ya? Konuların gram inandırıcılığı yok kendi çapınızda insanları mı trollüyorsunuz napıyorsunuz? Yöneticilere bildireyim de baksınlar bi.