Döngüsü uzun olanın hamileliği geç döllenme şeklinde mi olur ?

sisi34

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
53
6
16
32
Bazı kişilerin forumlarda böyle yorumlarına rastladım adet döngüsü uzun olan kişilerin hamilelikleri geç döllenme şeklinde oluyor muş bu gerçek mi ? Hanımlar yorumlara bekliyorum

Bazı kişilerin forumlarda böyle yorumlarına rastladım adet döngüsü uzun olan kişilerin hamilelikleri geç döllenme şeklinde oluyor muş bu gerçek mi ? Hanımlar yorumlara bekliyorum
Vala benim öyle 40 günde hatta 45 bile oluyor adetlerim düzensiz çünkü pko var ilaçla regl oluyorum 🥺

30-35 gün arasında geliyor benimde reglim. Doktor 8 tane yumurtan var hepsi aynı anda olgunlasmaya çalışıyor dedi, pcos olabilir dedi ama bir sıkıntı yok dedi,

30-35 gün arasında geliyor benimde reglim. Doktor 8 tane yumurtan var hepsi aynı anda olgunlasmaya çalışıyor dedi, pcos olabilir dedi ama bir sıkıntı yok dedi,
Benim de geç oluyor ama prolaktın hormonum sınırın biraz üstünde ona bağlıyorlar onun dışında hicbirseyın yok deyıp yolluyorlar 😒 bazen ilacını kullanıp düşürüyorlar o kadar

Bu geç döllenme olayını merak ediyorum ya çok geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim 🙏 tedaviye başladım bende yumurta tembelliği var bende şuan letrol kullandım iste doktor 17 oldu dedi en son yumurtlama ama yumurtlama oldumu bilmiyorum

Teşekkür ederim 🙏 tedaviye başladım bende yumurta tembelliği var bende şuan letrol kullandım iste doktor 17 oldu dedi en son yumurtlama ama yumurtlama oldumu bilmiyorum
Yumurta tembelliğini nasıl anlıyor doktor neler istiyor? Ben hatta dedim yumurta rezervlerine falan bakılması gereken herseye bakın dedim gerek yok bakılması için tsh fsh lh gibi hormonlar bize yol gösterir sen de normal dedi o yüzden soruyorum

Yumurta tembelliğini nasıl anlıyor doktor neler istiyor? Ben hatta dedim yumurta rezervlerine falan bakılması gereken herseye bakın dedim gerek yok bakılması için tsh fsh lh gibi hormonlar bize yol gösterir sen de normal dedi o yüzden soruyorum
Benim tahlillerim temiz alttan muayene etti pko sendromu olduğunu söyledi

Canım ne kadar zamandır evlisin sen
2,5 yıllık evliyim 6 Aydın deniyoruz 30 yaşındayım . Şaşırma sebebim ben doktora ısrarla söylememe rağmen gerek olmadığı herhangi bir sorunun olmadığı sadece prolaktın hormonu (süt hormonu) biraz yüksek o engel olur hem adete hem çocuğa onu da düşürmek için ilaç verdi ama sadece bu aylıktı asıl sebebi stres dedi bu ay adet olursam bakılacak düştü mü diye

Streste etkiliyor tabi süt hormonum heralde benim iyi onunla alakali birşey demedi ya

Evet 35 günde bir adet olan biri 21.gün yumurtlar
45 günde olan biri 31.gün gibi gibi.

28 günde bir olan 14.gün yumurtlar.
Doktorlar 14.günü genel geçer rakam olarak baz aldığından diğer döngülere geç yumurtlama geç döllenme denir.

Benim de geç oluyor ama prolaktın hormonum sınırın biraz üstünde ona bağlıyorlar onun dışında hicbirseyın yok deyıp yolluyorlar 😒 bazen ilacını kullanıp düşürüyorlar o kadar
Size Clife bitkisel karışım öneririm
Benim de prolaktin 33 tü.
Clife ile düşürdüm.
Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyor

Evet 35 günde bir adet olan biri 21.gün yumurtlar
45 günde olan biri 31.gün gibi gibi.

28 günde bir olan 14.gün yumurtlar.
Doktorlar 14.günü genel geçer rakam olarak baz aldığından diğer döngülere geç yumurtlama geç döllenme denir.
Aa çok açıklayıcı oldu bu benim için

Aa çok açıklayıcı oldu bu benim için
Yani döngü uzunluğunuzdan 14 çıkararak yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz🌷 ama tam o gün değil de öncesi sonrasını da değerlendirin. Bazen 1-2 gün şaşabilir
En iyisi ovülasyon testi yapmak

Size Clife bitkisel karışım öneririm
Benim de prolaktin 33 tü.
Clife ile düşürdüm.
Prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyor
Bu tarz şeyleri kullanmaya korkuyorum açıkçası bu Saraçoğlu nun aslan pençesini yaptım adet olursam üçüncü bakacağız size de söylerim sonucu

Yani döngü uzunluğunuzdan 14 çıkararak yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz🌷 ama tam o gün değil de öncesi sonrasını da değerlendirin. Bazen 1-2 gün şaşabilir
En iyisi ovülasyon testi yapmak
Adet olunca 15 gün geri mi gideceğim peki ortalamayı bulabilmek için

Bu tarz şeyleri kullanmaya korkuyorum açıkçası bu Saraçoğlu nun aslan pençesini yaptım adet olursam üçüncü bakacağız size de söylerim sonucu
Dediğim karışımda da aslan pençesi var. Hayıt otu,civan perçemi,çörek otu,bal vs.
Araştırın tabi araştırmadan kullanmak olmaz ama bakanlık onaylı faturalı sayfa. İnstagramda var.
İnşaAllah siz de kalbinizden geçene kavuşursunuz 🤲🏼 sağlıkla hayırla

Adet olunca 15 gün geri mi gideceğim peki ortalamayı bulabilmek için
Aynen
35.günde geldiyse adetiniz,
35-14 yapıp 21.gün yumurtladığınızı bulabilirsiniz.
Kanamanın başladığı ilk günden sayacaksınız ama adet döngünüzü.
Ben 28 günde bir adet oluyorum
28-14=14
14.gün yumurtluyorum
Ama 10.günden itibaren zaten bir gün dolu bir gün boş yaparak değerlendiririm eşimle. Bir iki gün oynar belki diye 21. Güne kadar düzenli ilişkim olur

Back
X