Donmuş embriyo ile hamileliğinin 6. Haftasında olanlar

Melis-8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
56
37
38
İzmir
Herkese merhaba,
3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Bu zamana kadar ilaçlı tedavi ile 2 hamileliğim var ancak ikisinin de 8. hafta da kalbi durdu. Bunun üzerine tüp bebeğe geçtik. İlk transferim negatif. İkinci transferim pozitif. Şuan 5+2 deyim. İkinci transferde hem doğal yolla deneyip bir de 5. Embriyosu transferi yaptık. Şuan gözüken iki kese var yani ikiz. Ancak geçmiş deneyimlerimden de çok korkuyorum ve istemesem de kendimi dinliyorum. Ve ikiz olmasına rağmen ne mide bulantım var ne uykum var hiç olmadı zaten. Şimdi de göğüs acım yok gibi hissediyorum sanki hamile değilmişim gibi:( daha öncekinler de de böyle olmuştum. Biliyorum herkesin hamileliği farklı ama böyle hiç belirtisi olmadan sağlıklı gebelik geçiren var mı? Allah herkesin dualarını kabul etsin. İsteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah. Şimdiden teşekkür ediyorum

Evet. Normal de aşılama+tüp bebek yapıcaktık. Ancak 2 adet yumurta oluşunca aşılama yapılmadı. Çünkü transferi de yaparsak üçüz olma riski oluşacaktı. O yüzden önce ilaçlarla yumurta gelişimi sağlandı daha sonra çatlatma iğnesi yaptık ve normal birleşme sağladık. 6 gün sonrasın da da 5.gün embriyosunu transfer ettik. Bunu denememizin bir sebebi de 35 yaş altına çift embriyo transfer yapılamaması.

Back
X