Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende dondurulmuş embriyolarla hamile kaldım. Şuan 18 haftalık oğluma hamileyim.. Bizim problemimiz açıklanamayna infertileteydi. İlk tüp bebek tutmadı. Donduurlmuşlar tuttu. İlkinde ağrım çoktu kasık ağrısı karın ağrısı çok dikkat ediyordum olmadı. Dondurulmuş transferinde hiç dikkat etmedim belirtimde olmadı. 10.gün idrar testim pzoitif çıktı.11 gün tekrar idrar tetsi yaptım oda pozitifti. 12.gün btcg tetsim 181 çıktı. Rabbime şükür bu günlere kadar geldik.
anladığım kadarıyla donmuş embriyoda değerin yüksek çıkması gerekiyo...
12.günde ...3 gün transferi 50 ile 70 arası çıkıyorsa bu kimyasal gebeliğemi işarettir.....
Bu konuda kesin birşey yok anladığım kadarıyla. ama öyle bir değer çıktığında mutlaka 2 gün sonra testin tekrarını istiyorlar. Düşük diye illa kimyasal gebelik olacak diye birşey yok, ama takip ediyorlar.
Dondurulmuş embriyoların daha fazla bHCG ile seyrettiğini ben de duydum ama başka arkadaşlarda daha düşük veya daha yüksek değerler gördüm.
merhaba arkadaşım,
biliyorsun 28nisanda transferim oldu. hala bir belirti yok bende. busabah idrar testi yaptım. 2-3 dk sonra çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sence bu nedemek. p.tesi test günüm. ama okadar bekleyemiyeceğim herhalde. sence kanda çıkarmı bugün.??
Yumurtaların toplandığı günü sayma Toplamadan sonra kaçıncı gün transferin yapılırsa o msla ptesi toplandı çarşamba transfer olduysa 2.gün perşembe olursa transfer 3.gun böle böle gidioarkadaslar neye gore 3 veya 5 oluyo bn anlamiyorum
anladm cnm amabmm ki dondurulmus embriyo.17 aralik da yumurta toplandiktan sonra ertesi gunden itibaren 3 gun filan doktorum aradi yanlis hatirlamiyorsam.bolunmeleri durumlaru hakkinda sonra donduruldu zaten..bir -bir bucuk ay sonra de transfer oldu(9subat) trasferden bi once qradi tekrar bugun cozdurdum cok guzel cozundu dediYumurtaların toplandığı günü sayma Toplamadan sonra kaçıncı gün transferin yapılırsa o msla ptesi toplandı çarşamba transfer olduysa 2.gün perşembe olursa transfer 3.gun böle böle gidio
Durumlarımiz benzer aslında benm 3 günlük tü domdurulmustu transferden bir gün önce cozdukleri sanrm ertesi gün transfer oldu 6 subatta.anladm cnm amabmm ki dondurulmus embriyo.17 aralik da yumurta toplandiktan sonra ertesi gunden itibaren 3 gun filan doktorum aradi yanlis hatirlamiyorsam.bolunmeleri durumlaru hakkinda sonra donduruldu zaten..bir -bir bucuk ay sonra de transfer oldu(9subat) trasferden bi once qradi tekrar bugun cozdurdum cok guzel cozundu dedi