• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doping hafıza

lalecannn

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
1.274
616
323
İstanbul
Merhaba hanımlar kızım bu yıl lgs ye hazırlanıyor fakat matematikte pek iyi değil doping hafıza lgs matematik varmış kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Oğlum için kullandık çok faydasını gördüm diyemem online olduğu için dikkatini vermedi bana göre.
Dershaneye yazdırdık daha iyi şuan.
Birebir ve kafes dersleri de var başarısız olduğu derslerde faydalı oluyor.

Oğlum için kullandık çok faydasını gördüm diyemem online olduğu için dikkatini vermedi bana göre.
Dershaneye yazdırdık daha iyi şuan.
Birebir ve kafes dersleri de var başarısız olduğu derslerde faydalı oluyor.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bizde kararsız kaldık acaba faydası olurmu diye düşünüyoruz.

Merhaba,
Benim yiğenimde Dershaneye gidiyordu dershanesinde Vitamin LGS Süper set diye kitap ve online eğitim dağıttılar. Şuan Denemelerde iyi bir gelişim gösterdi. Hem dershane hem online hemde kaynaklar cok iyi bi araştırın derim.
Doping kullanamadık cok ezbere dayalı. Öğretmiyor.

yapay zeka gibi bir nimet varken hala böyle oluşumlara para ödemek saçma geliyor. bizim dönemimizde yapay zeka yoktu eğer olsaydı çok daha iyi bir üniversiteye giderdim. ben hayatımda ilk defa matematiği yapay zekayla chatleşerek öğrendim öyle diyim 97 doğumluyum keşke bizim zamanımızda olsaymış şu yapay zeka

Back
X