- Konu Sahibi minikkuzum
-
Kızlar 34 yaşındayım.Anaokuluna giden ikizlerim ve 2.5 yasında bir de oğlum var.Hepsi erkek.Atanamamış bir öğretmenim.Hep bu da büyüsün öyle işe giderim derken 4. Çocuğa hamileyim.Yani çift çizgi çıktı idrar testinde.Çok ağladım görünce naparim diye.Dikkat etseydin filan yazmayın, eşim doktor ona rağmen olmuş işte.Bana güç verin ne olur.Ne dusunmem gerektiğini bilemiyorum.Ama aldırıp da bir ömür ,şimdi yaşasaydı da diyemem.Bütün hamileliklerimi burada paylaştim.Şimdi de biraz ruhumu sakinleştirecek sözler istiyorum, benden esirgemeyin arkadaşlarım.
Kızlar 34 yaşındayım.Anaokuluna giden ikizlerim ve 2.5 yasında bir de oğlum var.Hepsi erkek.Atanamamış bir öğretmenim.Hep bu da büyüsün öyle işe giderim derken 4. Çocuğa hamileyim.Yani çift çizgi çıktı idrar testinde.Çok ağladım görünce naparim diye.Dikkat etseydin filan yazmayın, eşim doktor ona rağmen olmuş işte.Bana güç verin ne olur.Ne dusunmem gerektiğini bilemiyorum.Ama aldırıp da bir ömür ,şimdi yaşasaydı da diyemem.Bütün hamileliklerimi burada paylaştim.Şimdi de biraz ruhumu sakinleştirecek sözler istiyorum, benden esirgemeyin arkadaşlarım.
canım hiç üzülme ,RABBİM in mutlak bir bildiği vardır diye düşünüyorum .öyle olmasa bu bebek gelmezdi.
benim de 16 aylık ikizlerim var ve 22 haftalık hamileyim .ikizlerim 11 aylıkken hamile kaldım .
ikizlerim tüp bebekti ,doğal yolla hamile kalmam imkansızdı ,doktorlar öyle söylüyordu ama RABBİM bu mucizeyi doğal yoldan verdi bize.
Ben çalışıyorum ikizlerim şuan kreşteler ,hiç kimsemiz yok ,tek büyüttüm onları ,ne anne ne kv tek yardımcım yok ,çalışıyorum da ve 3.de geliyor inş. ama RABBİM isterse bir bildiği vardır elbet diyorum ..
sen de sıkma canını ,zamanla herşey yoluna girer inş.,çocukların da büyümüş artık kendi ihtiyaçlarını görüyorlar en azından ,karnındaki doğana kadar da bayağı büyümüş olurlar ,2,5 yaşındakinin de kreş yaşı gelir ,onu da kreşe yollar sen ufak bebeğine bakarsın ..
sakın aldırma derim ben sana ,o bir can ,ALLAH verdi ,ALLAH alır .
RABBİM yardımcımız olsun inş.
maşallah sana kzuum helal olsun canım benim....musmutlu sağlıklı huzurlu olun inşaaallah :))
Beni hem ağlattiniz hem güldürdünüz.Çok teşekkür ederim.Ta uzaklardan beni çok mutlu ettiniz.Hepinizin anneler gününü kutlarım.Allah büyük bakalım neler gösterecek.
Ben ikinciye anca ikna ettim vallakızlar benimde 3 kızım var 4 cüyü istiyorum bazen eşim istemiyor bi kandırabilsem seviyorum çocukları
Canim aradan baya sene gecmis ama halen uyeysen sende beni rahatlat lutfen bende 4.cocuga hamileyim bende kiyamiyorum ama cokda zor oldugunu biliyorum neler yasadin anlatirmisin rabbim yardim etmistir insallahKızlar 34 yaşındayım.Anaokuluna giden ikizlerim ve 2.5 yasında bir de oğlum var.Hepsi erkek.Atanamamış bir öğretmenim.Hep bu da büyüsün öyle işe giderim derken 4. Çocuğa hamileyim.Yani çift çizgi çıktı idrar testinde.Çok ağladım görünce naparim diye.Dikkat etseydin filan yazmayın, eşim doktor ona rağmen olmuş işte.Bana güç verin ne olur.Ne dusunmem gerektiğini bilemiyorum.Ama aldırıp da bir ömür ,şimdi yaşasaydı da diyemem.Bütün hamileliklerimi burada paylaştim.Şimdi de biraz ruhumu sakinleştirecek sözler istiyorum, benden esirgemeyin arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?