Dördüncü bebeğe hamileyimRabbim bana güç versin

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
Kızlar 34 yaşındayım.Anaokuluna giden ikizlerim ve 2.5 yasında bir de oğlum var.Hepsi erkek.Atanamamış bir öğretmenim.Hep bu da büyüsün öyle işe giderim derken 4. Çocuğa hamileyim.Yani çift çizgi çıktı idrar testinde.Çok ağladım görünce naparim diye.Dikkat etseydin filan yazmayın, eşim doktor ona rağmen olmuş işte.Bana güç verin ne olur.Ne dusunmem gerektiğini bilemiyorum.Ama aldırıp da bir ömür ,şimdi yaşasaydı da diyemem.Bütün hamileliklerimi burada paylaştim.Şimdi de biraz ruhumu sakinleştirecek sözler istiyorum, benden esirgemeyin arkadaşlarım.

canım hiç üzülme ,RABBİM in mutlak bir bildiği vardır diye düşünüyorum .öyle olmasa bu bebek gelmezdi.
benim de 16 aylık ikizlerim var ve 22 haftalık hamileyim .ikizlerim 11 aylıkken hamile kaldım .
ikizlerim tüp bebekti ,doğal yolla hamile kalmam imkansızdı ,doktorlar öyle söylüyordu ama RABBİM bu mucizeyi doğal yoldan verdi bize.
Ben çalışıyorum ikizlerim şuan kreşteler ,hiç kimsemiz yok ,tek büyüttüm onları ,ne anne ne kv tek yardımcım yok ,çalışıyorum da ve 3.de geliyor inş. ama RABBİM isterse bir bildiği vardır elbet diyorum ..
sen de sıkma canını ,zamanla herşey yoluna girer inş.,çocukların da büyümüş artık kendi ihtiyaçlarını görüyorlar en azından ,karnındaki doğana kadar da bayağı büyümüş olurlar ,2,5 yaşındakinin de kreş yaşı gelir ,onu da kreşe yollar sen ufak bebeğine bakarsın ..
sakın aldırma derim ben sana ,o bir can ,ALLAH verdi ,ALLAH alır .
RABBİM yardımcımız olsun inş.

Çok tesekkur ederim.Allah razi olsun.Aldiramam ki zaten kiyamam.Rabbim senin bebeğine de hayırla doğmak nasip etsin.Hepsini korusun inşallah.

Ben ce cook guzel bir duyguu ...bende 2.cisine hamileyim kalabalik aile guzel ins saglikli sihatli olurlar ....

Kızlar 34 yaşındayım.Anaokuluna giden ikizlerim ve 2.5 yasında bir de oğlum var.Hepsi erkek.Atanamamış bir öğretmenim.Hep bu da büyüsün öyle işe giderim derken 4. Çocuğa hamileyim.Yani çift çizgi çıktı idrar testinde.Çok ağladım görünce naparim diye.Dikkat etseydin filan yazmayın, eşim doktor ona rağmen olmuş işte.Bana güç verin ne olur.Ne dusunmem gerektiğini bilemiyorum.Ama aldırıp da bir ömür ,şimdi yaşasaydı da diyemem.Bütün hamileliklerimi burada paylaştim.Şimdi de biraz ruhumu sakinleştirecek sözler istiyorum, benden esirgemeyin arkadaşlarım.

hayırlı olsun içimden bir his bu bebeğiniz kız diyor :16:
tabi herşeyin hayırlısı öncelikle..
Allah sabrını gücünü kuvvetini verir inşallah...

hayırlı olsun canım vardır gelecek minikte bi hayır. diikat etmek bi işe yaramıyor gelecek olan zaten geliyor büyütürken Allah sabır wersin hep güzel günler görün inşallah

ne büyük mutluluk sevinç huzur :)) bir bebeğin daha olacak ..bu hayatta canından bir can daha olacak...bu ne büyük mükafat ne büyük şans:))

hiç kötü düşünme ...kariyer de neymiş...insanlar bi tanecik çocuk sahibi olmak için mal mülk kariyer para pul her şeylerinden vazgeçiyor yeter ki canımdan bi can olsun bu hayatta diye....

çocuğunu aldırmayı hiç düşünme bence..cana kıymak ne büyük sual sebebi...

oh musmutlu çocuklarınla huızurlu sağlıklı bir ömür dilerim RABBİM den :)))
:46:

canım hiç üzülme ,RABBİM in mutlak bir bildiği vardır diye düşünüyorum .öyle olmasa bu bebek gelmezdi.
benim de 16 aylık ikizlerim var ve 22 haftalık hamileyim .ikizlerim 11 aylıkken hamile kaldım .
ikizlerim tüp bebekti ,doğal yolla hamile kalmam imkansızdı ,doktorlar öyle söylüyordu ama RABBİM bu mucizeyi doğal yoldan verdi bize.
Ben çalışıyorum ikizlerim şuan kreşteler ,hiç kimsemiz yok ,tek büyüttüm onları ,ne anne ne kv tek yardımcım yok ,çalışıyorum da ve 3.de geliyor inş. ama RABBİM isterse bir bildiği vardır elbet diyorum ..
sen de sıkma canını ,zamanla herşey yoluna girer inş.,çocukların da büyümüş artık kendi ihtiyaçlarını görüyorlar en azından ,karnındaki doğana kadar da bayağı büyümüş olurlar ,2,5 yaşındakinin de kreş yaşı gelir ,onu da kreşe yollar sen ufak bebeğine bakarsın ..
sakın aldırma derim ben sana ,o bir can ,ALLAH verdi ,ALLAH alır .
RABBİM yardımcımız olsun inş.

maşallah sana kzuum helal olsun canım benim....musmutlu sağlıklı huzurlu olun inşaaallah :))

Tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız. Zorlanacaksınız, bunalacaksınız ama değer bence.Minik minik kuzular ne güzel.:6:

Ne mutlu ne mutlu bende 34 yasindayim iknci cocuk calismasindayim vardir herseyin bi hayirlisi bence cok guzel bisey ne mutlu sana gercekten cok icten diyorum anneler gunun kutlu olsun

Beni hem ağlattiniz hem güldürdünüz.Çok teşekkür ederim.Ta uzaklardan beni çok mutlu ettiniz.Hepinizin anneler gününü kutlarım.Allah büyük bakalım neler gösterecek.

Beni hem ağlattiniz hem güldürdünüz.Çok teşekkür ederim.Ta uzaklardan beni çok mutlu ettiniz.Hepinizin anneler gününü kutlarım.Allah büyük bakalım neler gösterecek.

Merhabalar benim yas 24 iki kizim var spiralle korunuyordum kaymis hamile kalmışım süpriz oldu :-) simdi 12 + 5 olduk en başta üzüldüm çünkü küçük kizim 1 yasinda malum geçim sıkıntısı ikiside bezli olacak. Ben bas edebilecekmiyim diye ama simdi seviniyorum Rabbimin bana büyük bir hediyesi:-) seninki de oyle bence. Hem esin doktormus calisamicak olsanda öğretmen lik gibi güzel bir mesleğin var altin bilezik:-) ben bi yandanda okuyup memur olmaya çalışıyorum bakalım Rabbim kaldiramicak olsak bize nasip etmezdi
İnşallah senin kizin benmde oglum olur hayırlısıyla:-)

canım bencede allah mükafatını verir. o cana kıyabilecekmisin? bence burada dikkat etsene denecek bi durum kesinlikle yok çünkü allah isterse olur. bundada vardır bir hayır canım. hiiiiç sıkma o tatlı canını... :)

kızlar benimde 3 kızım var 4 cüyü istiyorum bazen eşim istemiyor bi kandırabilsem seviyorum çocukları
Ben ikinciye anca ikna ettim valla:KK48:
Iyi bir gelecek sunalim oglumuza, oglumuzu en iyi sekilde yetistirelim dedi hep.
Kendince hakli yonleri var tabi. Ama kuzumun bi kardesi olsun istedim ben hep.
Bebekli arkadaslarimiza goturdum, ara ara hep actim bebek konusunu:KK45: bebekle ilgili programlar var burda kanalin birinde, onu actim mutemadiyen. Ama zorlamadim hic. Benim icime dusen ikinci bebek sevgisi onda da olussun istedim, bebek istemiyo diye kusmedim yani adama:KK45:

Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Eslerden biri istemeyince ve biri cokk isteyince zor durum valla

Canim aradan baya sene gecmis ama halen uyeysen sende beni rahatlat lutfen bende 4.cocuga hamileyim bende kiyamiyorum ama cokda zor oldugunu biliyorum neler yasadin anlatirmisin rabbim yardim etmistir insallah

11 aylık ikizlerim var benim de gene hamileyim üstelik üç yaşında da kızım var şıan dumura uğramış gibi hissediyorum siz nasıl başardınız bu süreç nasıl geçti desteğe şıan ihtiyacım var

Back
X