Dördüncüye hamile kaldım,korkuyorum. Varmı benim gibi hissederler ?

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.035
448
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi 4.ye hamile kaldım.Ilk gebeliğimi kalbi durunca kürtajla sonlandırdık. Diğer ikisi kimyasal gebelikti ve şuan yine hamileyim. 6+5 .. Ne yapıcam bilmiyorum hala sevinemiyorum. Ödüm kopuyor birşey olucak die . Her sancı girdiğinde afedersiniz wc ye gidip kan varmı diye bakıyorum. Rüyalarımda hep düşük yapıyorum. Eşim sağolsun çoookk yardımcı , hep yanımda , tam destek . Ama yok başedemiyorum bu durumla .. Çok korkuyorum çok ..
Benim durumuma benzer birşeyler yaşamış olan var mı ? Yaşadıysanız yada öneriniz varsa lütfen yardım edin ...
Teşekkür ederim ..

merhaba canım canım öncelikle hayırlı olsun Allahın iziyle kucağına da almak nasip olur inş...benimde 2 tane düşüğüm vardı 3. de bebeğimi kucağım aldım çok şükür şimdi kızım 1 yaşında :-) senin hissettiklerinin aynısını yaşadım bende..sürekli hastaneye gidip kalp atışlarnı duymak istiyodumhatta kalp atış cihazı bile almıştık..korkma Allah'a sığın çünkü onun ol demesi yeter..ben hep öyle yapmıştım ilk ikisinde niye ben demedim bu benim imtihanımdı çünkü..hatta ben hamile kalabildiğme bile şükrediyodum..çok fazla düşünmemeye çalış, kendini çok esirgeme hani derler ya korktuğun şey başına gelir diye..beslenmene dikkat et ağır şeyler kaldırma gerisi Rabbimin takdiri...hayırlı doğumlarını da burdan öğreniriz inş :-) içini ferah tut...

merhaba canım canım öncelikle hayırlı olsun Allahın iziyle kucağına da almak nasip olur inş...benimde 2 tane düşüğüm vardı 3. de bebeğimi kucağım aldım çok şükür şimdi kızım 1 yaşında :-) senin hissettiklerinin aynısını yaşadım bende..sürekli hastaneye gidip kalp atışlarnı duymak istiyodumhatta kalp atış cihazı bile almıştık..korkma Allah'a sığın çünkü onun ol demesi yeter..ben hep öyle yapmıştım ilk ikisinde niye ben demedim bu benim imtihanımdı çünkü..hatta ben hamile kalabildiğme bile şükrediyodum..çok fazla düşünmemeye çalış, kendini çok esirgeme hani derler ya korktuğun şey başına gelir diye..beslenmene dikkat et ağır şeyler kaldırma gerisi Rabbimin takdiri...hayırlı doğumlarını da burdan öğreniriz inş :-) içini ferah tut...

İçimi çok rahatlattın,minnettarım. Ben ilkinde kalp atışlarını duymuştum ondan sonra atmadığını duyunca inanamadım , çok zor atlattım o günleri . Arkasından da arka arkaya yaşadığım kimyasal gebelikler .... Şimdi ne yapmaya çalışırsam çalışayım ödümmm kopuyor. Hep dua ediyorum bazen unutuyorum etmeyi , ağrım oluyor,kızıyorum kendime .doktorum da 2 hafta sonrasına randevu verdi,gittiğimde 2 ay olmuş olucak inşallah . Doktor da gergin herşey normal diyor ama bilmiyorum. E bide sakınan göze çöp batarmış dediğin gibi , çok üstelemekte istemiyorum . Sadece mutluluğunu yaşamak istiyorum .. Ama nasıl . Off bi 3.ü ayı geçsem,belki biraz daha rahatlarım ...
Inşallah herşey dediğin gibi olur bende sağlıklı birşekilde alırım bebeğimi kucağıma . Allah yavruna da sana uzun sağlıklı bir ömür versin .
Çok teşekkür ederim (: ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi 4.ye hamile kaldım.Ilk gebeliğimi kalbi durunca kürtajla sonlandırdık. Diğer ikisi kimyasal gebelikti ve şuan yine hamileyim. 6+5 .. Ne yapıcam bilmiyorum hala sevinemiyorum. Ödüm kopuyor birşey olucak die . Her sancı girdiğinde afedersiniz wc ye gidip kan varmı diye bakıyorum. Rüyalarımda hep düşük yapıyorum. Eşim sağolsun çoookk yardımcı , hep yanımda , tam destek . Ama yok başedemiyorum bu durumla .. Çok korkuyorum çok ..
Benim durumuma benzer birşeyler yaşamış olan var mı ? Yaşadıysanız yada öneriniz varsa lütfen yardım edin ...
Teşekkür ederim ..

Allah korusun senı ve bebegını canım, bak şöyle düşün yasadıgımız hersey Allah'tan Allah sana yıne bır evlat nasıp ettı, sadece dua et, ona bırsey olsa bıle bıl kı onun ve senın ıcın hayırlı olan odur.

olacak hıcbırseyın onune gecemezsın, ferah tut kendını, dualarla guc bul, ALlah'a sıgın, sen rahatladıkca gebelıgın daha saglıklı seyreder, stres cok zararlı bırsey,

Allah korusun senı ve bebegını canım, bak şöyle düşün yasadıgımız hersey Allah'tan Allah sana yıne bır evlat nasıp ettı, sadece dua et, ona bırsey olsa bıle bıl kı onun ve senın ıcın hayırlı olan odur.

olacak hıcbırseyın onune gecemezsın, ferah tut kendını, dualarla guc bul, ALlah'a sıgın, sen rahatladıkca gebelıgın daha saglıklı seyreder, stres cok zararlı bırsey,
Ne güzel konuştunuz .Herşey Allah'tan evet ama tabi başkalarından destek almakta içimi rahatlatır diye düşündüm ve sayenizde öylede oldu. Bu sefer olucak sanırım :) benimde bir meleğim olucak inşallah . Aninnnnnnnn inşallah Allah beni , bebeğimi , hamile olan herkesi , çocuğu olanın çocuğunu korusun . O kadar ihtiyacım varki her doktora gittiğimde duyacağım güzel söze . Günler geçmiyor . Geçen gün kalp atışlarını duyarsam rahatlarım dedim , duydum şimdi de 3 ay olsun rahatlarım diyorum . Canım çok acıdı bu zamana kadar,Allah bir daha yaşatmasın ..
Tekrar çok teşekkür ederim,Allah razı olsun :*

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım özel mesaj hakkım yok burdan yazayım dedim...evet biz almıştık o cihazdan ama geri göndermiştik bozuk çıkmıştı..yanılmıyosam e-bebekten almıştık ama sana tavsiyem alma, çünkü sürekli kalbini bulamayabiliyosun bu da seni tedirgin etmekten başka bi işe yaramaz..kaç haftalıksın bilmiyorum ama, hele bide hareketlerini hissetmeye başladıysan hiç alma onun tekmeleri sana yetiyo :1: biraz daha sabret sonu selamet inş

canım özel mesaj hakkım yok burdan yazayım dedim...evet biz almıştık o cihazdan ama geri göndermiştik bozuk çıkmıştı..yanılmıyosam e-bebekten almıştık ama sana tavsiyem alma, çünkü sürekli kalbini bulamayabiliyosun bu da seni tedirgin etmekten başka bi işe yaramaz..kaç haftalıksın bilmiyorum ama, hele bide hareketlerini hissetmeye başladıysan hiç alma onun tekmeleri sana yetiyo :1: biraz daha sabret sonu selamet inş

bende biraz araştırdım e-bebek te var . daha 8 haftalığım zaten hareketlerini hissedecek kadar büyüse zannetmiyorum ki isteyim . Beni korkutan bu zamanlar zaten . 3 ayı bitirirsem umuyorum ki içim daha rahat olacak ama yok şimdi çok zor... E doktora da gidip atıyor mu atmıyor mu sürekli dinleyemiyorsun, o rahatlatır diye düşünmüştüm ama şimdi sen böyle diyince :26: neyse çok teşekkür ederim :5:

Teşekkür ederim ..

allah yardımcın olsun canım çok sükür tekrar hamıle kalmıssın bak insallah sağlıcakla bebeğine kavusursun

Back
X