Aşılama dördüz bebekler geliyorrr:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
merhaba arkadaşlar
mayıs 11 de benim bir tane arkadaşım aşılama yaptırdı ve hamile:CüvCüv: :CüvCüv: kaldı şimdi karnında dört tane bebeği:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: var çok mutluyuz ama büyük ihtimalle gelişimi düşük olan iki tane bebeği alınacak :1no2:
çok mutluyuz hamile olduğuna 6 senedir beklediği bir haber ama bir taraftan üzülüyoruz dört tane ama 2 tanesi mecburen alınacak alınmazsa çok kötü durumlar ortaya çıkacakmış :1no2:
ama yinede çok mutluyuz inşallah RABBİM bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder :Saruboceq:
ARKADAŞLARRRRRRRR ÇOOOOKKKK MUTLUYUZ ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq: :1hug:
(çünkü bende aşılamayla hamile kaldım 22 aylık bir kızım var )
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Ayy ne güzel... Sağlıkla kucağına alsın inş..

Diğer bebeklerin sağlığı için alıcaklar galiba.. Rabbim diğer bebişleri sağ sağlim kucaklarına almayı nasib etsin..

Allah bebeklerini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
kalbinde 4 can taşıyoken 2sinden vazgeçmek çok zor olsa gerek
ama sağlık çok önemli

canım allah bagıslasın saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın benımde cumartesı olcak asılamam sabah dua edın kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler
evet mecburen sağlığı gereği 2 tane bebişi alınacak alınmazsa bu sefer hepsi riske atılmış olacak RABBıM HERŞEYıN HAYIRLISINI VERSıN ıNŞALLAH

canım ayh bende çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin....2 sinin alınması gerekiyosa sağlık için zaten dicek bişi yok canım 6 yıllık hasret var sonuçta riske atmamak lazım maşallah maşallah diyelim bebişlerede anneyede ...........

iyi akşamlar siz kaçıncı aşılamada hamile kldınız

canım ben ikinci aşılamada hamile kaldım ilkim çok uygun zamanda yapılmadı iyi bir yerde olmadığı için hiç umut etmedim ama ikinci aşılamam çok iyi bir zamanda iyi bir ortamda yapıldı ve tuttu
şimdi burda bahsettiğim arkadaşımda ilk aşılamasında tuttu şimdide dördüz bakalım hayırlısıyla sağlıkla alır inşallah kucağına

Back
X