Dördüzlerime dua.

KaderKilic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
7
13
3
33
Herkese merhaba.
Şubat 24 / 2016 da Allah'ın izni ile dördüzlerimiz dünyaya geldi. 2 kız , 2 erkek.
Sizden bir ricam olcak. Kilo olarak en zayıf olan kızım ( Miray ) ımızın bağırsak sorunu var. 2 haftadır doktorların ilaç tedavisinden tam verim alamadıkları için cerrahların kararı ile bugün ameliyat edilcek. Yaklaşık 985 gr. olduğundan dolayı doktorların demesine göre ameliyat riski yüksek.
Allah rızası için dua etmenizi istiyorum.
Allah herkesin evladını bağışlasın. Amin.

Allah sağlık,sıhhatle çıkmasını ,büyümesini nasip etsin minik yavrunun.
hayırlı haberlerini paylaşırsınız burdan inşaALLAH.

Tup bebek dorduzu mu yoksa?? Allah sifa versin.. biraz sabir..cunku boyle bebekler ciddi bir bakim ve takip gerektiriyor..insalkah hersey yolunda gider.. size de sabirlar diliyorum..

Miray'ımızın ameliyatı çok şükür başarılı geçti.
Risk halen devam etmekte ama inşallah Allah'ın izni ile düzelecek. Dualarınız için çok teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun.

Siz onlara kıyamamışsınız, yalam şansı vermişsiniz. Allahım korktuğunuz herşeyden saknsın sizi. Miniğe acil şifalar

Siz onlara kıyamamışsınız, yalam şansı vermişsiniz. Allahım korktuğunuz herşeyden saknsın sizi. Miniğe acil şifalar
Redüksiyon konusunda çok düşündüm işin içinden çıkamamıştım ama Allah'ın emaneti dedim ve Allah'a sığındık. İnşallah hayırlısıyla güzel günleri görürüz inşallah.

Miray'in tamamen sagligina kavustugu haberleri de aliriz ins. Allah yardimcisi olsun inanin onlar bizden daha guclu

Masallah subhanallah ne guzel Allah bağışlasın size dördüzlerinizi inşallah rabbim bizede nasip eder... Miray için dua edeceğim. İnşallah rabbim şifasını verir...

Dualarimiz minik Mirayla. allah yardimciniz olsun, acil sifalar.

Back
X