dört kilonun üstünde normal doğum...

ccannkizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
13
0
86
Nevşehir
dört kilonun üstünde normal doğum yapan varmı. benim bebeğim 4200 bir haftası var daha . normal olsun istiyorum çok korkuyorum

Bebeklerin kiloların da 300- 400 gram artı eksi oluyor .
4200 dediği bebek 3800 ler de olabilir , bu kadar endişe etme bence.

benim de bu günlerde kafama takılan bir soru bu ,doktorlar kaç kiloya kadar normal doğuma izin veriyorlar acaba
diğer hamileliklerime göre bu kez göbeğim aldı başını gidiyor
erkek oluşundan mıdır yoksa kilolu oluşundanmıdır bilmiyorum(son gittiğimde doktor kilosu normal demişti ama)
9aylık karnım var şmdiden:44:

dr normal doğum için çatın uygun değil sezeryan dedi yarın sezeryanla alcaklar çok korkuyorum çok stres yaptım napcam bilmiyorm..

dr normal doğum için çatın uygun değil sezeryan dedi yarın sezeryanla alcaklar çok korkuyorum çok stres yaptım napcam bilmiyorm..

Sakin ol canım.. Sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün..kaç haftalıkken çatı muayenesi oldun?

bebeğim 3850 kilodoğdu .sezeryanla doğum yapttım anne karnında kakasını yemiş bir hafta kuvezde kaldı çok zor günler geçirdim ama şükürler olsun şimdi sağlığı iyi

teyzem kuzenimi 5,750 kg olarak doğurmuş..ama kuzenim ters geldiği için 2gün boyunca sancı çekmiş..eğer normal gelseymiş zorluk olmazdı diye anlatıyor..o zamanlar sezeryan varmış ama tercih edilmezmiş... Allahım tek avazda sağlıklı doğumlar ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…