dört kilonun üstünde normal doğum...

ccannkizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
13
0
86
Nevşehir
dört kilonun üstünde normal doğum yapan varmı. benim bebeğim 4200 bir haftası var daha . normal olsun istiyorum çok korkuyorum:(

dört kilonun üstünde normal doğum yapan varmı. benim bebeğim 4200 bir haftası var daha . normal olsun istiyorum çok korkuyorum:([/QUOTE

selam canim,ben dogum yaptim 2 yil once oglumum kilosu dogdugunda 4.400 kiloydu:) benim dogumum cok zordu,fakat benimkinde bebegin kafasi tam dogum kanalina girmedi biraz daha sol taraftaydi. 3 gun dogum sancisi cektim,ama bebek gelmedi cunku kafasi tam ortada olmadigi icin acilma olmuyordu...yani benim dogumum kesinlikle sezeryanlik olmasina ragmen beni sezeryana almadilar..3 gun sancidan sonra 4 cm acilma ile dogumhaneye aldilar ordada 11 saat beklettiler. sonra bebegin kafasini farkedince yanlislik var hemen ameliyathane alip forcept ile normal dogurttular.cok cok zor oldu,benim oglum hem 4.400 kilo-58 cm dogdu..doktorlar sok oldu tabi bu kadar iri bebek,ama iriligi yuzunden degildi kafasinin dogru yere baski yapmamasindan kaynaklanmisti o kadar zor olmasi ...ama bnce bir sorun olmazza pozisyon ve baska bnce normal cok daha iyi :):)insallh seninki kolay gecer canimm

benim de bu günlerde kafama takılan bir soru bu ,doktorlar kaç kiloya kadar normal doğuma izin veriyorlar acaba
diğer hamileliklerime göre bu kez göbeğim aldı başını gidiyor
erkek oluşundan mıdır yoksa kilolu oluşundanmıdır bilmiyorum(son gittiğimde doktor kilosu normal demişti ama)
9aylık karnım var şmdiden:44:

dr normal doğum için çatın uygun değil sezeryan dedi yarın sezeryanla alcaklar çok korkuyorum çok stres yaptım napcam bilmiyorm..

dr normal doğum için çatın uygun değil sezeryan dedi yarın sezeryanla alcaklar çok korkuyorum çok stres yaptım napcam bilmiyorm..

Sakin ol canım.. Sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün..kaç haftalıkken çatı muayenesi oldun?

bebeğim 3850 kilodoğdu .sezeryanla doğum yapttım anne karnında kakasını yemiş bir hafta kuvezde kaldı çok zor günler geçirdim ama şükürler olsun şimdi sağlığı iyi

teyzem kuzenimi 5,750 kg olarak doğurmuş..ama kuzenim ters geldiği için 2gün boyunca sancı çekmiş..eğer normal gelseymiş zorluk olmazdı diye anlatıyor..o zamanlar sezeryan varmış ama tercih edilmezmiş... Allahım tek avazda sağlıklı doğumlar ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

Back
X