dört senem çöp mü oldu ?

Kahvesliginde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
16
3
1
30
dört yıldır biriyleyim birbirimize aşığız ailelerimiz bile tanısır.hatta evlilik için adımlar atmayı planlıyorduk Ama geçen yıl askere gitti ve geldi dört aydır burada ama okadar değiştiki ilişkimiz ben artık bizi göreniyorum ama hala onu seviyorum oda beni. Sevgisinde sadakatınden kuşkum yok fakat eskisi gibi kahkaa atamıyoruz. Durgunlaştık bi bucuk senedir ha düzeldi ha düzelecek desemde nafile sırf o enn güzel zamanlarımızın anısına devammi etmeliyim yoksa böyle giderse gercek anlamda mutsuzlaştım. Ona sorsan her şey yolunda mutlu bana aşık benim için her şeyi yapar ama o eski o değil. Ne yapmalıyım :( Ve annem benden habersiz adıma istihareye yatmıs kırmızı ve beyaz görmüş buda beni çok yıprattı artık napıcam bilmiyorum

Sevgi saygı çerçevesinde ilişkilerden bir yerden sonra yürümeyebilir. Çöp olan bir şey yok. Kahkahalarınız yanınıza kar kalmış. Eğer mutsuzsanız uzatmayın.

Askerlik psikolojik olarak zor bir dönem. Eğer seviyorsanız, biraz daha zamana bırakabilirsiniz.

Uzun ilişkilerin çoğunda rastlanılan bir şey. Dediğiniz gibi beraber gülmüşsünüz,eğlenmişsiniz dört sene dolu dolu vakit geçirmişsiniz ve ister istemez eski heyecanı yitirmişsiniz.

Mutsuz olduğunuz ilişkiyi sürdürmeye gerek yok. Yaşanan acı tatlı her şey tecrübedir. Herkes yoluna devam eder. Uzun ilişkilerin getirdiği bir monotonluk da var yalnız bunu da unutmayın. Evlilikler ilk günkü gibi ateşli devam etmiyor. Bir durağanlık olur. Hesaba katın bunu da.

Birsey hissesiyorsaniz muhakkak bos degildir. Guzel bir sekilde konusun derim belki bir derdi vardir. Emin olmadiginiz biri ile sirf 4 yilin hatirina sakin evlenmeyin derim.

Kafanda en ufak bile soru işareti Varsa sakın bir adım atma, bir çok defa iyice düşün tart ve al bi kalem Kağıt önüne bu ilişkinin eksileri artıları ne diye yaz .. olursa neler olur olmazsa neler olur Otur yaz sakinn kafayla. inan bana 4 yıl çöp olsun bir ömür boyu evet diyip pişman olmaktan iyidir..

Sevgi saygı çerçevesinde ilişkilerden bir yerden sonra yürümeyebilir. Çöp olan bir şey yok. Kahkahalarınız yanınıza kar kalmış. Eğer mutsuzsanız uzatmayın.

Askerlik psikolojik olarak zor bir dönem. Eğer seviyorsanız, biraz daha zamana bırakabilirsiniz.
Tesekkür ederim askerden sonra bu kadarda değişecegini hiç düşünmemiştim

asker psikolojisi kimbilir neler yaşadı. biz bilemeyiz. biraz bekleyin bence. askerden geldi terketti gibi olur. seviyorsanız mücadele edin. eskiden neler yapıyosanız onu yapın. nasıl değişti mesela biraz açsanız konuyu. aldatmıyosa sevgi saygı çerçevesinde her şey yolunda gidiyorsa sorun ne? eskisi gibi kahkaha atmamanız mı.
benimde 4 yıllık bir ilişkim var.evet bizimde monotanlaştı bazı şeyler. değişiklik illa oldu sonuçta insan yıllar geçince olgunlaşıyor. biraz durulduk ikimizde. mesela 2 3 seneki önce resimlerimize bakıyorum. ne saçma sapan pozlar verip eğlenmişiz. şimdiki resimlere baktım. biraz daha oturaklıyız. durulmuşuz ama bu değil ki sevgim bitti hala seviyorum.
acele etmeyin yani. konuşun sevgilinizle. çözmeye çalışın. insanlar konuşa konuşa sonuçta bi sonuca varır. :)

Kafanda en ufak bile soru işareti Varsa sakın bir adım atma, bir çok defa iyice düşün tart ve al bi kalem Kağıt önüne bu ilişkinin eksileri artıları ne diye yaz .. olursa neler olur olmazsa neler olur Otur yaz sakinn kafayla. inan bana 4 yıl çöp olsun bir ömür boyu evet diyip pişman olmaktan iyidir..
Haklısın ama kaç kere ayrılmayı denedim asla bırakmıyor ayrılık bile laçkalasıyor bende bahane cıkarıyorum barısmak için sonra ilişkiye devam ediyorum kısır döngü oldu artık kafam karmakarısık

dört yıldır biriyleyim birbirimize aşığız ailelerimiz bile tanısır.hatta evlilik için adımlar atmayı planlıyorduk Ama geçen yıl askere gitti ve geldi dört aydır burada ama okadar değiştiki ilişkimiz ben artık bizi göreniyorum ama hala onu seviyorum oda beni. Sevgisinde sadakatınden kuşkum yok fakat eskisi gibi kahkaa atamıyoruz. Durgunlaştık bi bucuk senedir ha düzeldi ha düzelecek desemde nafile sırf o enn güzel zamanlarımızın anısına devammi etmeliyim yoksa böyle giderse gercek anlamda mutsuzlaştım. Ona sorsan her şey yolunda mutlu bana aşık benim için her şeyi yapar ama o eski o değil. Ne yapmalıyım :KK43: Ve annem benden habersiz adıma istihareye yatmıs kırmızı ve beyaz görmüş buda beni çok yıprattı artık napıcam bilmiyorum
askerlik değiştiriyor erkekleri...

Haklısın ama kaç kere ayrılmayı denedim asla bırakmıyor ayrılık bile laçkalasıyor bende bahane cıkarıyorum barısmak için sonra ilişkiye devam ediyorum kısır döngü oldu artık kafam karmakarısık
Bırakmıyor diye bişi yok canım .. Bu durumda sen ve senin hissetiklerin önemli lütfen müsait olduğun bi an dediğimi yap bakalım neler çıkıcak. .

asker psikolojisi kimbilir neler yaşadı. biz bilemeyiz. biraz bekleyin bence. askerden geldi terketti gibi olur. seviyorsanız mücadele edin. eskiden neler yapıyosanız onu yapın. nasıl değişti mesela biraz açsanız konuyu. aldatmıyosa sevgi saygı çerçevesinde her şey yolunda gidiyorsa sorun ne? eskisi gibi kahkaha atmamanız mı.
benimde 4 yıllık bir ilişkim var.evet bizimde monotanlaştı bazı şeyler. değişiklik illa oldu sonuçta insan yıllar geçince olgunlaşıyor. biraz durulduk ikimizde. mesela 2 3 seneki önce resimlerimize bakıyorum. ne saçma sapan pozlar verip eğlenmişiz. şimdiki resimlere baktım. biraz daha oturaklıyız. durulmuşuz ama bu değil ki sevgim bitti hala seviyorum.
acele etmeyin yani. konuşun sevgilinizle. çözmeye çalışın. insanlar konuşa konuşa sonuçta bi sonuca varır. :)
Mesela çok tartısıyoruz hani bi gün tartısmamız olmazsa diğer gün mutlaka olur be alttan almazsam konu uzar gider üzücü bi hal alır benimse artık yıpranmaya sabrım kalmıyor. Dediğin gibi bazı seyşer duraganlasır ama bu farklı. Agresfilik bagırıs çağırıs küfür bunlar hiç görmediğim şeylerdi

Mesela çok tartısıyoruz hani bi gün tartısmamız olmazsa diğer gün mutlaka olur be alttan almazsam konu uzar gider üzücü bi hal alır benimse artık yıpranmaya sabrım kalmıyor. Dediğin gibi bazı seyşer duraganlasır ama bu farklı. Agresfilik bagırıs çağırıs küfür bunlar hiç görmediğim şeylerdi
İşler kötüye gitmiş ama biraz zaman tanı istersen
Kendini geri çek
Askerli uzun dönem mi yaptı? Askerlik ortamı gerçekten çok değişik bir yer

İşler kötüye gitmiş ama biraz zaman tanı istersen
Kendini geri çek
Askerli uzun dönem mi yaptı? Askerlik ortamı gerçekten çok değişik bir yer
Evet uzun dönem yaptı ama bende onu bi okadar bekledim endişelendim. Askere gidince alttan al gelince allttan al sonra alttan al en güzel zamanlarım böyle gecsin istemiyorum. Açık açık söylüyorum ya bitsin ya da beni eski neşeme döndür yoksa mutsuzolucaksamda sebebi olsun diorum. Her konu acıldıgında kendime çeki düzen verecegim diyor amadiğer gün aynı kişi oluyor tekrar :(

anladım şimdi.tartışmada küfür olması sorun. ilişkinin sorunlu olduğunu gösterir bence. saygı kalmamış yani.
kavga ettiğinizde siz alttan almayın. bırakın o size dönsün. o alttan alsın. eğer sürekli siz alttan alırsanız alışır. nasıl olsa alttan alıyo deyip, o hiç bişey yapmaz. hep verici taraf olmayın. herşey karşılıklı. ama yine de acele karar vermeyin. tabi siz daha iyi bilirsiniz benimki sadece fikir. :)

Back
X