dört senem çöp mü oldu ?

askerlik gercekten farkli bir durum,

esim 6 ay yapti, ki garnizondan disari cikmamistir, hani oyle cok zorlu bir askerligi oldu diyemeyiz,
ama askerden donup normal hayata adaptesi bir yili bulmustur.

Hala konu askerlikten acilinca durgunlasir, huzunlenir,
herkesin kaldirabilecegi bir sey degil bence askerlik.

eskiye donebilir de donmeyebilir de,
ama 4 yilim cop oldu demenizi ben hos bulmadim.
insanlar degisebilir, bu gecmisi cop etmez ki. bugun seni mutlu etmiyorsa yollarinizi ayirirsiniz ama gecmisinize sizin bile saygisizlik etmemeniz gerekir.

anladım şimdi.tartışmada küfür olması sorun. ilişkinin sorunlu olduğunu gösterir bence. saygı kalmamış yani.
kavga ettiğinizde siz alttan almayın. bırakın o size dönsün. o alttan alsın. eğer sürekli siz alttan alırsanız alışır. nasıl olsa alttan alıyo deyip, o hiç bişey yapmaz. hep verici taraf olmayın. herşey karşılıklı. ama yine de acele karar vermeyin. tabi siz daha iyi bilirsiniz benimki sadece fikir. :)
Aslında alttan alan bi yapım yoktur gerekmedikçe ama onun agresifliği okadar fazlalastıki ister istmez böyle oldu tavsiyen için teşekkür ederim kısa bi zaman daha vericem kendime sonrasında kararım kesin olucak

Onsuz bi hayat düşşnüyorum nefes alamıyorum ama onlada eskisi gibi mutlu olamıyorum
Bitanem nefes alamam diye dusunme , bak bu uzun yillar birlikte olduğunuz için alışmışlik var boyle hissetmen biraz doğal ama hicbirzaman onsuz olamam diye düşünme .. 5 yıllık ilişkisini 2008 yılında bitiren biriyim "aileler yüzünden " asla kimse olmaz diyip herseye kendimi kapatmistim uzunca bir sene ve 2017 yilinda biri girdi hayatıma evlilik için başladık fakat Mayıs ayında oda sonlandi.. düşün herkes biliyordu o benim ailemle ben onu ailesiyle tanıştım ablama evlilik teklifi için organizasyon şirketleriyle görüşmeye başladığını söylemis bende o andan itibaren acaba doğrumu yapıyorum diye mutlu olurmuyum diye düşünmeler başladı ve bir kaç akşam ablama yemeğe geldiği zamanlar ağzından bikaç şeyler kaçırdı biz çaktırmadan bu konunun üzerine gittik oda ortamında rahatlığıyla dokuldukce döküldü ve cok Cok buyuk bir yanlışın kenarından döndüm verdiğim kararla. .. demem olurmuyum bişi hissediyorsan emin ol boş çıkmıyor , bnde yildizname baktirdim ve istahreye yatan oldu çok çok sevdiğim bi hacı teyzem yatmışti ve hepsi olumsuz geri dönüş yaptı ben yine ama diyip üstüne gittim ilişkinin ve bi yerde patlak verdi malesef. .

Evet uzun dönem yaptı ama bende onu bi okadar bekledim endişelendim. Askere gidince alttan al gelince allttan al sonra alttan al en güzel zamanlarım böyle gecsin istemiyorum. Açık açık söylüyorum ya bitsin ya da beni eski neşeme döndür yoksa mutsuzolucaksamda sebebi olsun diorum. Her konu acıldıgında kendime çeki düzen verecegim diyor amadiğer gün aynı kişi oluyor tekrar :KK43:

12 ay ve zor geçmiş bir askerlikse sivil hayata adapte kolay olmuyor.
işi var mı şu an?

Evet uzun dönem yaptı ama bende onu bi okadar bekledim endişelendim. Askere gidince alttan al gelince allttan al sonra alttan al en güzel zamanlarım böyle gecsin istemiyorum. Açık açık söylüyorum ya bitsin ya da beni eski neşeme döndür yoksa mutsuzolucaksamda sebebi olsun diorum. Her konu acıldıgında kendime çeki düzen verecegim diyor amadiğer gün aynı kişi oluyor tekrar :KK43:
aslında askerde diye herşeyi alttan almamak lazım. yok asker şimdi. askerlik psikolojisi aman alttan alayım pohpohlayım. aman üzülmein kırılmasın.(benim sevgilimde askerde bu arada :) ) sonra noluyo biz kırılıyoruz.
bende öyeydim. askerdeyen hep alttan alcam. aman kavga etmeyelim şöyle böyle. hep alttan alttan.en son geçen patladım. ben bu değilim dedim kendime kendime gelmeliyim. bu arada o haksızdı. mesaj yazdı cevap vermedim 2 gün. sonra 3.gün bi özür mesajı seni çok özledim de sensiz yapamıyorum da böyle yapma filan. askerde diye pışpışlamıcan yani. sonra alışırlar.gelince de aynısını isterler. sonra yapmayınca sen çok değiştin derler. aman çokta askerde diye şey yapmayın yani.

askerlik gercekten farkli bir durum,

esim 6 ay yapti, ki garnizondan disari cikmamistir, hani oyle cok zorlu bir askerligi oldu diyemeyiz,
ama askerden donup normal hayata adaptesi bir yili bulmustur.

Hala konu askerlikten acilinca durgunlasir, huzunlenir,
herkesin kaldirabilecegi bir sey degil bence askerlik.

eskiye donebilir de donmeyebilir de,
ama 4 yilim cop oldu demenizi ben hos bulmadim.
insanlar degisebilir, bu gecmisi cop etmez ki. bugun seni mutlu etmiyorsa yollarinizi ayirirsiniz ama gecmisinize sizin bile saygisizlik etmemeniz gerekir.
Aslında çöpten kastım onu çok sevmem ben hep onu düşündüm hayatımda şimdi o olmazsa baska hiç bişiyin anlamı kalmaz benim için yoksa yasadıklarım iyiki yasanmıs asla pişman değilim ama keske aynı sekilde sürse ve gercekten hep söz verdiğimiz seyleri gercekleştirebilsek. Siz eşinizde değişim gördünüz mü nasıl atlattınız eger böyle bi sürec yasadıysanız

Aslında çöpten kastım onu çok sevmem ben hep onu düşündüm hayatımda şimdi o olmazsa baska hiç bişiyin anlamı kalmaz benim için yoksa yasadıklarım iyiki yasanmıs asla pişman değilim ama keske aynı sekilde sürse ve gercekten hep söz verdiğimiz seyleri gercekleştirebilsek. Siz eşinizde değişim gördünüz mü nasıl atlattınız eger böyle bi sürec yasadıysanız

kufur varmis, bunu asla kabul etmeyin. stresliyse stresli, abartmasin.

acikcasi ben esime o donemde dogru sekilde destek olabildigimi dusunmuyorum.
genelde tamam streslisin de yeter artik duzel modundaydim cunku.

daha cok erkek erkege takilmak ona iyi geldi o donem sanki, eski asker arkadaslari ile bulustu falan, yavas yavas duzeldi.

aslında askerde diye herşeyi alttan almamak lazım. yok asker şimdi. askerlik psikolojisi aman alttan alayım pohpohlayım. aman üzülmein kırılmasın.(benim sevgilimde askerde bu arada :) ) sonra noluyo biz kırılıyoruz.
bende öyeydim. askerdeyen hep alttan alcam. aman kavga etmeyelim şöyle böyle. hep alttan alttan.en son geçen patladım. ben bu değilim dedim kendime kendime gelmeliyim. bu arada o haksızdı. mesaj yazdı cevap vermedim 2 gün. sonra 3.gün bi özür mesajı seni çok özledim de sensiz yapamıyorum da böyle yapma filan. askerde diye pışpışlamıcan yani. sonra alışırlar.gelince de aynısını isterler. sonra yapmayınca sen çok değiştin derler. aman çokta askerde diye şey yapmayın yani.
Askerliği bitti dört aydır bırda ve de biz askerdeykende kavga ederdik ilk kavgamız askerdeyken falan oldu yani. Allah kavustursun bu askerlik ya batırıyo ya da nirvanaya cıkarıyor ilişkiyi kimisi iyi oluyor dönünce kimisi kötü

kufur varmis, bunu asla kabul etmeyin. stresliyse stresli, abartmasin.

acikcasi ben esime o donemde dogru sekilde destek olabildigimi dusunmuyorum.
genelde tamam streslisin de yeter artik duzel modundaydim cunku.

daha cok erkek erkege takilmak ona iyi geldi o donem sanki, eski asker arkadaslari ile bulustu falan, yavas yavas duzeldi.
Küfür artık dikkat etmeye calıstıgı bi nokta ama eminim ben yokken eskisi gibi davranıyordur. Bende sizm gibi artık eski moda dön bi tek sen askerlik yapmadın bak cevrene derdim öyşe dediköede suçlu oldum ya eskiden yüzü düşse yarım saat ulasamazsa dünyaları yakardı şimdi tam tersi

Askerliği bitti dört aydır bırda ve de biz askerdeykende kavga ederdik ilk kavgamız askerdeyken falan oldu yani. Allah kavustursun bu askerlik ya batırıyo ya da nirvanaya cıkarıyor ilişkiyi kimisi iyi oluyor dönünce kimisi kötü
Teşekkürler,tabi her erkek farklı.benimki dönünce nasıl olur.bilemem. ama kendinizden de çok ödün vermeyin.görüşmeleri azaltın bir süre. bırakın sizi biraz özlesin. yokluğunuzu anlasın. hem sizde onsuz yapabiliyor muyum diye alıştırma yaparsınız. biraz zaman tanıyın 4 ay yeni sayılır. zamanla düzelir belki.

Teşekkürler,tabi her erkek farklı.benimki dönünce nasıl olur.bilemem. ama kendinizden de çok ödün vermeyin.görüşmeleri azaltın bir süre. bırakın sizi biraz özlesin. yokluğunuzu anlasın. hem sizde onsuz yapabiliyor muyum diye alıştırma yaparsınız. biraz zaman tanıyın 4 ay yeni sayılır. zamanla düzelir belki.
Onun için yeni ama benim için değil benimde hayallerim vardı şimdi hepsi hayal ılarak kaldı farkındayım

Onun için yeni ama benim için değil benimde hayallerim vardı şimdi hepsi hayal ılarak kaldı farkındayım

Ben de sevgilimden askerdeyken ayrildim. Araya mesafe girince daha com dusunmeye ve yanlislari gorup degerlendirmeye zamanin oluyor. Yanimdayken ne kadar körmüsüm ve gormek istemiyormusum.

Valla benim de çöp oldu kaderdaşım demeye geldim:halay: Şaka bir yana inanın ölmüyorsunuz hayat devam ediyor . Biraz süre gectikten sonra ne kadar doğru karar verdiğinizi görüyorsunuz. Ben o mutlu günlerin hatrına uzun süre devam ettim . Eskisi gibi olmayı bekledim ama olmayinca olmuyor malesef. Bazen bittiğini kabul etmek gerekiyor . Çünkü kısmet olursa önünüzde uzun bir yaşam var ve aynı şeyleri paylaştığınız , beraber güldüğünüz insanla beraber olmak çok önemli . Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Back
X