İnşallah,öyle olur.Çok küçük milimlik farkların sıkıntı olacağını düşünmüyorum yanlış ölçme payıda var çünkü hemen moda girmeyin güzel düşünün
Benimde 2 ci kızımın 1 bacağına kısa demişlerdi ama gayet sağlıklı doğdu
Usglerde yanılma payı dq vardır unutmayın
Şuan kaçıncı haftadasiniz?Fetal DNA yaptırabilirsiniz.Doktorunuz önermedi mi?Merhaba. 12.haftamda ikili tarama testi yaptırmıştım,doktor yüksek risk çıktı dedi. 4lü tarama istedi. Bu gün kan verdim. USM de girdim,doktor her şey normal dedi,amma burun kemiği normalda 3,6-5,4 olmalı,benimkinde 3,3 çıktı. Çok kötüyüm,arkadaşlar. Böyle durumla karşılaşan varmı?Ne yaptınız? 36 yaşındayım ve ilk hamileliğim
16.haftamdayım. Hayır,önermesi. 4lü test yaptır dediŞuan kaçıncı haftadasiniz?Fetal DNA yaptırabilirsiniz.Doktorunuz önermedi mi?
Fetal DNA yaptırabilirsiniz.Ben yaşımdan dolayı yaptırmıştım.Herhangi bir hafta sınırlaması da olmadığını söylemişti bana doktorum.16.haftamdayım. Hayır,önermesi. 4lü test yaptır dedi
Merhaba. 12.haftamda ikili tarama testi yaptırmıştım,doktor yüksek risk çıktı dedi. 4lü tarama istedi. Bu gün kan verdim. USM de girdim,doktor her şey normal dedi,amma burun kemiği normalda 3,6-5,4 olmalı,benimkinde 3,3 çıktı. Çok kötüyüm,arkadaşlar. Böyle durumla karşılaşan varmı?Ne yaptınız? 36 yaşındayım ve ilk hamileliğim
Kombine risk 1/140 çıkmış. Tarama sonucu nasıl yollanır bilmiyorum2li tarama sonucunu yollayabilirmisin bakalım. Risk neyden dolayı çıktı acaba. Ken değerleriyle mi alakalı yoksa ense kalınlığı senin yaşınla mi alakalı. Bende çok araştırmıştım 2 ay önce.
Kombine risk 1/140 çıkmış. Tarama sonucu nasıl yollanır bilmiyorum
2li tarama sonucunu yollayabilirmisin bakalım. Risk neyden dolayı çıktı acaba. Ken değerleriyle mi alakalı yoksa ense kalınlığı senin yaşınla mi alakalı. Bende çok araştırmıştım 2 ay önce.
Pappa 2.86Free beta hcg ve papp değerlerini yazabilirmisin.
Ense kalınlığı normal çıkmıştıFree beta hcg ve papp değerlerini yazabilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?