Dörtlü test yaptırmadan önce kafama takılanlar...

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin 13. haftasındayım.2 li test yaptırmıştım daha önce doktorum ense kalınlığının riskli değere yakın olduğunu söyledi sonra ultrasonda baktı normal dedi ama yine de 4 lü test yaptırcaz dedi.İnternetten baktığım kadarıyla çok önemli bir konuymuş bu. Allah korusun ismini anmak istemediğim hastalıklar ile ilgili olabilirmiş.
İçime kurt düştü benimde...İçinizde böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

ayrintili da sorun gormediyse tedbir amacli yapmak istemistr.bende ikili uclu yapildi ayrintilida sorunda cikmadi dortluyu yapnaya gerek yok dedi.illa ikisi yapiliyo yani.bi problem olsaydi ayrintilida görüp allah korusun daha buyuk testler isteyeblrdi

1,69 çıkmıştı ultrasonda 1,5 olarak ölçmüş ama onu. birde bir değer daha vardı 0,25 yazıyordu ama o hangi degğerdi şimdi hatırlayamıyorum sonuç yanımda yok malesef

bilmiyorumki...sınır değere çok yakın çıkmış dedi fosforlu kalemde o değeri çizdi sonra bir ultrasonda bakalım dedi orada ölçü filan tamam normal ama dörtlü test sonucuna bakalım dedi.ya doktor kaşını kaldırsa insanın orada kalbi duracak gibi oluyor.bir internet sitesinde de 1,5 'un üstünde olması riskli demişti dün okuduğumda birde o söylediğim 0,25 lik değer 0,50 nin altında olmamalı diyordu.doktor o ikisini çizince benimde kafam karıştı.kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma Allah korusun

korktuğum başıma geldi sonunda...doktorum amniyosentez önerdi morelim cok bozuk...17. haftamdayım.yaptırmakta kararsızım...perinatoloji uzmanından randevu aldık çarşamba gününe...

korktuğum başıma geldi sonunda...doktorum amniyosentez önerdi morelim cok bozuk...17. haftamdayım.yaptırmakta kararsızım...perinatoloji uzmanından randevu aldık çarşamba gününe...
canım korkma Allahın izni ile hiçbir şey çıkmaz, o kadar çok insana bunu söylüyorlar ki... Amniyosentez yerine kan alınıp yapılan testler var birazıcık pahalı ama durumunuz iyiyse onu yaptır yüreğin rahat etsin canım.

1,3 değer ile ne amniyosentezi ya. 2,5 altı değer normaldir. burun kemiği de varsa risk çok düşük demektir. bende yaptırdım hem 2 li hem 4 lü test. sen sonuçların resmini eklesene buraya. amiyosentezden önce de başka bir doktora danış mutlaka.

ben artık testlere bakamıyorum canım...
sanırım 1,3 gibi birşey yazmışım ama inan beynim yandı hatırlamıyorum...
dün kan testi için kan verdim...dua edin ne olur benim için

4 lü test yaptırmıştım panorama testi yaptırdım...stresle,heyecanla,korkuyla,umutla,duayla sonucunu bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…