- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bebeğimjn beyninde kis tespit edilmişti down sendromu çıkmadı fakat %95 xxy kromozomlu çıktı çok araştırdım. Ama inşallah test yanlıştır bebek doğunca bir de öyle baktircaz kromozomuna inşallah sizde de risk çıkmaz Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin24 haftalık mısınız anladığım kadarıyla amniyosentez yapılmamış henüz bu yurt dışına giden kan testlerinde down sendromu olduğu çıkmış ama beyninde ne var anlayamadım dörtlü test riskiniz neydi ayrıntılı ultrasonda başka sorunlar var miydi benim testimde yüksek riskli ama ben kan testi yada amniyosentez yaptırmadım Allah sabır ve kolaylık versin gebeliği sonlandirmayı düşünmüyorsanız eğer bolbol okuyun araştırın kendinizi hazırlamaya çalışın biliyorum kolay değil eğer böyle bir bebeğimiz olursada hem hazırlıklı olmalıyız hemde bize daha çok ihtiyacı olan bebeğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız
Hayır down sendromu farklı bir şey benim bahsettiğim klinefer sendromu ilerde testesteron tedavisi gerekebiliyor kısırlık falan olusabiliyor.Xxy 47 kromozom down sendromu degil mi amniyosentez yaptırdınız mi bir yerde kan testinin hatalı çıktığını okumuştum Allahım tüm bebeklere sağlık versin
Ogluma nift test yapıldı benden kan alındı anne karnındayken sonrasında benim kanımdan oğlumun DNA sına bakıldı. Zaten ergenlikte ortaya cıkıyor bu durum daha cok cocuk olmasını engelliyor.Gercekten mi Allah'in bi mucizesi desenize ne mutlu size ve oglunuza peki cvp yaptirmismiydiniz orda mi cikmisti
Yok 2 6 yaslarında kontrol yapılacak. Zaten bu durum ergenlikte ortaya cıkıyor. Su an sükür görünen hicbir sıkıntı yok. Siz kac aylıksınız aldıran var bunun icin düsünüyor musunz dogurmayıpeki bebeginize testerteron hormonu ignesi yapiliyor mu her ay.dogduktan sonra yine baktirdiniz mu hormonlarina
Yok 2 6 yaslarında kontrol yapılacak. Zaten bu durum ergenlikte ortaya cıkıyor. Su an sükür görünen hicbir sıkıntı yok. Siz kac aylıksınız aldıran var bunun icin düsünüyor musunz dogurmayı
Genetik uzmanı ne dedi. Öyle demeyin gayet erkek ama bu tarz sıkıntı olabilir hicbir sey olmayabilir de. Hicbir sıkıntısı olmayıp böyle cıkan var15 haftalik hamileyim bende hayir aldirmayi dusunmek bile istemiyorum bir imtihan dunyasindayiz nasil kiyarim kucuk bi cana. Internetten arastiriyorum devamli erkek organi var kizlik hormonu yogunlukta imis sanirim sadece bilgilenmek istiyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Genetik uzmanı ne dedi. Öyle demeyin gayet erkek ama bu tarz sıkıntı olabilir hicbir sey olmayabilir de. Hicbir sıkıntısı olmayıp böyle cıkan var
Çok şükür bir sıkıntımız yok. Oğlumda görünen bir sıkıntı da yok. Ufak tefek bazı şeyler var ama internette yazıldığı gibi değil durum.Merhaba üzerinden çok geçmiş bebekleriniz nasıl?
Oglum dogdu ve 11 ayda 3 yasina girecek Allah nasip ederse internette yazan ile alakasi yokmus elhamdulillah gayet saglikli akilli ,gorsel zekasi ,anlamasi,hamdolsun korkulacak bisey degilMerhaba üzerinden çok geçmiş bebekleriniz nasıl?