Dorusu ayrlmak m?

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
42
İstanbul
arkadaşlar ben bana doğru yolu umarım gösteririsiniz..

ben 5yıldan beri biriylen çıkıyordum.halende çıkıyorum ve evlenme planları yapmaya başladık sorunum daha evvel sürekli beraber kalmadığımdan hiçbir şeyini bilmiyordum.sürekli geldiistanbula yerleşti.kendisi esnaf..antalyada apartı vardı.orayı devretti benim için buralara geldi.1 ay sonra kadar kardeşi geldi.çoğunuz biliyorsnuz aşk çok büyük bişey.ve ben bu insan için o ben için ne mücadeler verdik.kısaca çok sevdik..hatta benim hayatımı kurtardı o vesile ile tanışmıstık.bir piskopatın elinden aldı.çocuk hep tehdit edip duruyordu..sükür o günleri bu insan sayesinde geride bıraktım...

konumda su kardeşi benim gözümdeki at gzlüğünü çıkarmam sebep oldu..inanın erkekler bir facia..kardeşi benim çok iyi olduğumu onla mutlu olamayacağımı söledi.nie dedim bişey anllatıı.ve ben kaldıramıyorum.ve kardeşi yalan söylemez.çünkü dürüstlüğü tecilli.üstüne bana ispatladı çocuk.

1.cisi antalyadayken bir gece barda bulduğu parayla çalışan kadını otele getirmiş.sabahlamış onlan..üstüne ayağına özel kahvaltı getirmiş..düşünebiliyormunuz varmı böle bir iğrençlik ve hayatında ben vardım.

2.cisi çocuk bana hadi dedi bu bir gecelik heycandı diyor.burada acmış olduğu marketin üstündeki kızla geceleri mesajlaşıyormuş.inanmadım ispat dedim.beni gece kardeşi arayıp şu an konuşuyor ara meşgul dedi gece 3tü ve öleydi meşguldu.sordum ona nie meşgul die annesiylen konuşmuş.annesine sordum kadın ben o saatte uyurum konuşmadı dedi.

ŞİMDİ SÖYLERMİSİNİZ KARDEŞLERİM..NİE BU ERKEKLER BÖLE BUNCA EMEĞİ ŞİMDİATICAM BEN ÇÜNKÜ SOĞUDUM OLMAZ Kİ..BANA DİYOR SENİN İÇİN DÜZENİMİ BOZDUM AYRILMAM DİYOR.EE BÖLEMİ GİTCEK.YA KARDEŞİ GÖZÜMÜAÇMASAYDI.NE OLCAKTI..BENCE BİLMEMEM DAHA MI İYİOLURDU.BELKİ SİZLERDE ALDATILIYORSANIZ.GERÇİ BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA ALDATILAN BİZLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇOK...

SİZCE YOLUM NE OLMALI...YADA SİZ NE YAPARDINIZ.DÜŞÜN F..ŞEBİLE HİZMETEDEN BİRİ...YA BEN NE OLUYORUM

sorman hata bu olanlar gerçekten sana ispatlandıysa arkana hiç bakmadan git
napalım yani senin için düzenini bozmus ise
ohhh düzeni bozdum ben diye o zaman isteyen istediğini yapsın

BELKı SıZLERDE ALDATILIYORSANIZ.GERÇı BENı ıLGıLENDıRMEZ

nasıl yaniiikafamçokkarıştı

anlattıkların bana Türk filmi gibi geldi, sanki abisini kıskanan kardeşin oyunuymuş gibi..bence bu kadar emin olma hemen inanma..söylediğine göre tam olarak emin deilsin durumun ne olduğundan.biriyle otelde bi gece gecirdğinin ispatı yok, ve o tel görüşmesi annesiyle deilse de bi başkasyla olabilr yani senden saklıyor olabilr ama ne sebeple bunu iyi araştrman lazım..altında yatan sebep çok farklı olblr.bazen çok yanılabiliyoruz araştrmadan emin olmadan yargılama çünkü seni çok sevdiği, yaptğı fedakarlıktan belli..
tabi eğer bunlar doğruysa bırak git kendi yoluna.. böyle bi insanla gelecek hayali kurma sakın..
bir de proflinde evli yazıo,yanlış anlama ama ben acaba evliliğin dışında başka biri mi diye düşündüm bi an sanırım öle deil..fisfisfisfisfisfis

her şey ayan beyan ortada iken siz ne düşünüyorsunuz? gitmeyi mi kalmayı mı?

gitmekse kararınız şahsa da bildirin ve ayrılın.. burada sanmıyorum bir şans daha ver diyen olsun..

ama kalmaksa kararınız bir daha düşünün derim..

--------------------------------------------------------------------------------

HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depİŞİyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmİyİİ oda heveslenıyıı denİİ denİİ olmİİİ olan bana olİİİ o yuzden rİcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee :(

bu mesaj size ait.... mesajınızdaki ifadelerden evli olduğunuz ortada ama bir de sevgili yapmışsınız...

du bakam başka ne çıkacak??

bence tlf ayrıntılarından o tarihte o saatle hangi numara ile görüşüyodu onu göstersin...

Bırak:delphin:
Sanırım kardeş ya sana göz koydu,ya da seni ağabeyine yakıştıramıyor.
Bunu öğrenmeye bile uğraşma,arkana bakmadan git.Bu her zaman problem olacaktır,ağabey kardeş çatışmasının ortasında kalma..

--------------------------------------------------------------------------------

HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depİŞİyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmİyİİ oda heveslenıyıı denİİ denİİ olmİİİ olan bana olİİİ o yuzden rİcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee :(

bu mesaj size ait.... mesajınızdaki ifadelerden evli olduğunuz ortada ama bir de sevgili yapmışsınız...

du bakam başka ne çıkacak??
He he o yazmamıştır,ya arkadaşı onun nickiyle yazmıştır ya da kedidir kedi:delphin:

HÇ somayın gızlara bızım Üst gomsu va bıdene ayu boganmıdır nedır her gun esÜyle oynasıler depıŞıyler dumadannn ben cok utanıverem bırsey degıl bızım herÜfun guŞu gakmıyıı oda heveslenıyıı denıı denıı olmııı olan bana olııı o yuzden rıcam evlere rÜttÜk geleeeeeeeeeeeeeeee :(

ınternet bırde baĞımlılık mesala Örnek vercem benım erkek arkadaŞımı dÜn bır Özel sıteden kızlara mesaj atarken yakaladım.ama cevap yok..yazıŞmamıŞ yanı..

Bırde sÖle bıŞeye sahıtoldum bır erkek arkadaŞı ona mesaj atmıŞ .gel Şıleye gıdelım bende 3 bayan arkadaŞ var benı yanlız bırakma takılalım demıŞ..herŞey benden demıŞ.ve benımkı hep yanımdaydı yanı gıtmemıŞ...

Pekı chat olayı ne oluyor..ıŞ yerınde bırkız Çok.hepsını kardeŞı gıbı gÖrÜyor.ıÇıne dÜŞÜyorlar.ordan baŞka bırkız arkadaŞ bana sÖyledı.Çok dÜrÜst hep ıŞınde o kızlarla alakalı deĞıl dıyor...

Ama nıe ınternete bu Şekılde yonelıyor anlayamıyorum.bu ne tÜr hastalık..

AÇıklaması olan varmı?

aynen yapan bır daha yapar

bu mesajlar size ait... isterseniz bi karar verin önce evl, mi bekar mı olduğunuza?

durumunuz ne ise ne ama daha önce yazdığınız mesajlar da ortada işte.. YAPAN Bİ DAHA YAPAR diye kendiniz yazmışsınız....

buyrun, burdan yakın..

Canım benim çok üzüldüm...
Ama şöyle bir şey var, sütten çıkmış ak kaşık olsa bile sen artık "Acaba tekrar yapar mı?" diye düşüneceksin hep.
Her şeyin boşa gittiğini de düşünme, ne hatıralar edindin...
Ayrıca ilşkiler bitmeye mahkum... Ne kadar seversen sev, bir ömrü var. Sonsuza kadar sürse bir değeri kalmazdı zaten. Kendini de o kızla kıyaslama, haysiyeti olsa bunu yapmaz.

ben de zaten bu konuda bi sakatlık oldunu sezmiştim..garip bi ifadeyle anlatılmış ve evli yazıo medeni durumda :uhm::uhm:buna rağmen yorum yaptım yine de hihoyyytlülülülülülü

Back
X