kızlar bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var benim liseden beri samimi olduğum bi arkadaşım var ne derdim olsa ona anlatırım.yüzyüze pek görüşemiyoruz ama netten yazışıyoruz genelde.ve bazen bazı yorumları beni rahatsız ediyo işyerimle ilgili sorunlarımı filan anlatıyorum kendisine ama sanki beni değilde işyerimdekileri tanıyomuş gibi onları savunurcasına yorumlar yapıyo veya yani bazenöyle şeyler söylüyoki benim iyiliğim içinmi yoksa farklı şekildemi söylediğini anlayamıyorum sanki konuşmalarında hep bi yerme bana hep bi tepeden bakma gibi şeyler sezinliyorum ama bi yandan konduramıyorumda şimdi aramız biraz limoni. ben tepki verincede sen beni tanımıyomusun nasıl böle düşüneceğimi düşünürsün tarzında şeyler söylüyo ama ben hiçbi şekilde onun bana davrandığı gibi davranmıyorum mesela işyerindeki bayanlar sanırım beni kıskanıyolar böle böle yapıyolar diyorum aman senin neyini kıskanıcaklarki tarzında bi yorum ardından sırıtan bi surat ifadesi ama o bana böyle bişi söylemiş olsa ben öle bi tepki vermem direk evet derim çünki sen onlardan farklısın konumun farklı işte ne bilim güzelsin vs gibi düşünürüm. sizce benmi çok abartıyorum yoksa düşüncelerimde haklı olabilirmiyim ???