Dost mu düşman mı anlamadım

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var benim liseden beri samimi olduğum bi arkadaşım var ne derdim olsa ona anlatırım.yüzyüze pek görüşemiyoruz ama netten yazışıyoruz genelde.ve bazen bazı yorumları beni rahatsız ediyo işyerimle ilgili sorunlarımı filan anlatıyorum kendisine ama sanki beni değilde işyerimdekileri tanıyomuş gibi onları savunurcasına yorumlar yapıyo veya yani bazenöyle şeyler söylüyoki benim iyiliğim içinmi yoksa farklı şekildemi söylediğini anlayamıyorum sanki konuşmalarında hep bi yerme bana hep bi tepeden bakma gibi şeyler sezinliyorum ama bi yandan konduramıyorumda şimdi aramız biraz limoni. ben tepki verincede sen beni tanımıyomusun nasıl böle düşüneceğimi düşünürsün tarzında şeyler söylüyo ama ben hiçbi şekilde onun bana davrandığı gibi davranmıyorum mesela işyerindeki bayanlar sanırım beni kıskanıyolar böle böle yapıyolar diyorum aman senin neyini kıskanıcaklarki tarzında bi yorum ardından sırıtan bi surat ifadesi ama o bana böyle bişi söylemiş olsa ben öle bi tepki vermem direk evet derim çünki sen onlardan farklısın konumun farklı işte ne bilim güzelsin vs gibi düşünürüm. sizce benmi çok abartıyorum yoksa düşüncelerimde haklı olabilirmiyim ???

Sakada olabilir, kiskanclikta olabilir. Arkadasinizi siz en iyi tanirsiniz, ona göre degerlendirmeniz lazim.
Bence cok özel konularinizi anlatmayin. Cogu insanlar iyi günde dost, kötü günde düsman olur. :50:

yerinizde olsam o arkadaşımla araya mesafe koyardım
bana pek sizi o kadar yakın görüyor ve seviyor gibi gelmedi

Acaba arkadaşsınız diye hep onaylanmak mı istediniz ? Hani bazen yaptığı yorumlar dost acı söyler olmasın ? Dostunuzsa hoşunuza gidecekleri değil, söylenmesi gerekenleri söylüyor olabilir.

konu bana pek açık gelmedi ama arkadaşın şaka yapıyo olabilir. aksini yapıyosada zaten yüzyüze görüşmüyomuşunuz, öyleyse herşeyini anlatmazsın.. ki daha çok arkadaşının laflarına takılıpta üzmezsin kendini..

Acaba arkadaşsınız diye hep onaylanmak mı istediniz ? Hani bazen yaptığı yorumlar dost acı söyler olmasın ? Dostunuzsa hoşunuza gidecekleri değil, söylenmesi gerekenleri söylüyor olabilir.

bende aslında ilk zamanlar senin düşündüğün gibi düşünüyodum ama biraz gözlemledim sırf bu kadar basit kobularda değil başka şeylerdede böyle şimdi buraya yazamadığım şeylerde var yani daha güzel bi dille acaba anlatamazmı benim eksilerimi bana eğerki benim dostumsa hani sonuçta benim istediğim ondan beni onaylaması değildi nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir vermesiydi ben bu cümleyi kullandığımda bu şekilde karşılık vermeside tuhafıma gitti bilemiyorum yani bi tarafım sizin gibi düşünürken bir tarafım art niyet var diyor ne yapacağımı bilemiyorum şimdilik aramız zaten limoni konuşmuyoruz yani kendimde hata görsem özür dilemektende gocunmam en basitiişte benim bu olayda ona verdiğim tepki sadece dedim ki sanki beni değilde onu tanıyomuş gibi konuşuyosun ben olsam sana bu şekil tepki vermem deyince arkadaşım daha bi coştu ben öylemi demek istedim sen herşeyi yanlış anlıyosun iyide birini yanlış anladım ikisini yanlış anladım herşeyimi yanlış anlıyorum o zaman şu şekilde sorması gerekmezmiydi peki arkadaşım sence seni neden kıskanıyo olabilirler şeklinde yani aman senin neyini kıskansınlar deyim bide oraya gülücük koydumu ifade değişiyo sanki:44:

konu bana pek açık gelmedi ama arkadaşın şaka yapıyo olabilir. aksini yapıyosada zaten yüzyüze görüşmüyomuşunuz, öyleyse herşeyini anlatmazsın.. ki daha çok arkadaşının laflarına takılıpta üzmezsin kendini..

işte aslında başka şeylerde varda fazla açamıyorum konuyu yani kısaca onun tarafından sürekli bi eleştirilme eleştirildikçe sanki yerme söz konusu yani anlamlandıramıyorum kendisini ben tepki verincede suçlu ben oluyorum ben sorunlu ben yanlış anlayan oluyorum sizin çevredede varmı böyle insanlar hani inceden inceden böyle lafları sokup kenara çekilip sonra ben yapmadım sen yanlış anlıyosun diyen????

işte aslında başka şeylerde varda fazla açamıyorum konuyu yani kısaca onun tarafından sürekli bi eleştirilme eleştirildikçe sanki yerme söz konusu yani anlamlandıramıyorum kendisini ben tepki verincede suçlu ben oluyorum ben sorunlu ben yanlış anlayan oluyorum sizin çevredede varmı böyle insanlar hani inceden inceden böyle lafları sokup kenara çekilip sonra ben yapmadım sen yanlış anlıyosun diyen????

pek çevrem olmadığı için çok şükür ki yok canım.. ama bu durumdan rahatsız oluyosan dediğim gibi bence ona anlatıpta ondan yorum bekleme.. çünkü takıyosun kafana kendini üzüyosun arkdaşının umrunda mıdır? ayır. arkadaşına anlatıcağına buraya anlat, sonuçta burda herkes seni tanımıyo daha objektif yorumlar alabilirsin ..

pek çevrem olmadığı için çok şükür ki yok canım.. ama bu durumdan rahatsız oluyosan dediğim gibi bence ona anlatıpta ondan yorum bekleme.. çünkü takıyosun kafana kendini üzüyosun arkdaşının umrunda mıdır? ayır. arkadaşına anlatıcağına buraya anlat, sonuçta burda herkes seni tanımıyo daha objektif yorumlar alabilirsin ..

sanırım evet en mantıklısıda bişiler anlatmamak artık yoksa dahada kırıcaz birbirimizi bakıyorumda ne kadar kötü durumdayız ya en yakın arkadaşımız dediğimiz insan bile zannettiğimiz gibi çıkmıyo beni üzen şey de bu aslında :43:

sanırım evet en mantıklısıda bişiler anlatmamak artık yoksa dahada kırıcaz birbirimizi bakıyorumda ne kadar kötü durumdayız ya en yakın arkadaşımız dediğimiz insan bile zannettiğimiz gibi çıkmıyo beni üzen şey de bu aslında :43:

maalesef çoğu zaman böyle oldu benim hayatımda da.. o yüzden arkadaş çevrem pek yoktur insanlara pek güvenmem.. ben 12 yıl sonra arkadaşımın zannettiğim gibi bi arkadaş olmadığını öğrendikten sonra pekte yorum yapmak istemiyorum açıkçası.. ha elbet yakın arkadaşın olcak ama ille bi mesafe olması taraftarıyım ben..

bende geçenlerde böyle bi arkadaşımı sildim. msn den :) gerçekte de çok görüşmeyi düşünmüyorum da bayramda seyranda görüşebilirim yine de.ama şu var msn de insanın niyetini anlamıyorsun. yüzyüze yada tel de olsa ses tonundan yüz ifadesinden iyi niyetli mi kötü niyetli mi az çok anlaşılır. yazışırken zor. bende arkadaşın niyetinden emin olamamıştım. sorduğumda arkadaş nasıl böle düşünürsün bana hakaret bu vb. şeyler söylüyordu. sonra baktım ben artık tahammül edemiorum. iyi niyetli olsa da olmasa da msn den silmem gerektiğine inandım. bir de çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya. sürekli konuşunca problemler oluyor. herşeyi anlatmamak lazım

bende geçenlerde böyle bi arkadaşımı sildim. msn den :) gerçekte de çok görüşmeyi düşünmüyorum da bayramda seyranda görüşebilirim yine de.ama şu var msn de insanın niyetini anlamıyorsun. yüzyüze yada tel de olsa ses tonundan yüz ifadesinden iyi niyetli mi kötü niyetli mi az çok anlaşılır. yazışırken zor. bende arkadaşın niyetinden emin olamamıştım. sorduğumda arkadaş nasıl böle düşünürsün bana hakaret bu vb. şeyler söylüyordu. sonra baktım ben artık tahammül edemiorum. iyi niyetli olsa da olmasa da msn den silmem gerektiğine inandım. bir de çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya. sürekli konuşunca problemler oluyor. herşeyi anlatmamak lazım

sanırım bende silicem çünki gerçkten olmuyo sen ona problemini anlatıyosun bi bakıyosun o problemin ta kendisi olmuş çıkmış ben işyerindekilerle olan problemimi ona anlatırken bir anda onunla kötü oldum :1:ağlasammı gülsemmi bilemiyorum artık

Back
X