Dostinex ile ilgili bir sorum olacak yardımcı olurmusunuz

benimde eğri arkaya yatık retrovert ama o hamileliğe engel değilki
canım düşüklere sebep oluyomuş ve ben düşük yapıyorum bunun için denedim
cnm nbr göremiyorum seni banada verdi benimde prolaktin 27 çıktı sınır 24 doktor dostinex verdi cuma gitmiştim bugun başla ve salı cuma günleri iç dedi 1 tablet baş dönmesi falanda yapmadı cnm daha 1 tane içtim gerçi sen doktorun dediğinden şaşma iç bence
valla benimde 27 içiyorum ama benm yaptırdığım hastaneye göre normalmiş yinede verdi dostinex bakalım kızlar nolcak

valla benimde 27 içiyorum ama benm yaptırdığım hastaneye göre normalmiş yinede verdi dostinex bakalım kızlar nolcak

hımmm orasını bilemiyorum ama anneminde tersmiş 3 kardeşiz

hamilelikte bir sıkıntı olmazmış. 6 hafta kullanmıştım.
bende adenomdan dolayı yükseliyor prolaktin. uzun süredir ilacı içiyorum. belki hamileliğe de kolaylık sağlıyordur, onu bilmiyorum. ilk ayımda hamile kalmıştım.

hımm hasteneye göre değişiyor demek ki benm hastanede üst sınır 24 benım 27.4 banada verdi doktor bakalım bidahaki aya gidip baktırcam düşmüşmü diye inşallah hakkımızda hayırlısı olur

hamilelikte bir sıkıntı olmazmış. 6 hafta kullanmıştım.
bende adenomdan dolayı yükseliyor prolaktin. uzun süredir ilacı içiyorum. belki hamileliğe de kolaylık sağlıyordur, onu bilmiyorum. ilk ayımda hamile kalmıştım.

benim hormonumda yükseklik olmamasına rağmen içiyorum ilacı ama doktorun tek söylediği yumurtlamayı düzenler dedi bana

Back
X