Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yukselmesi var doktor beta hcg testinden sonra bu ilaci verdi 2 adet hap bi hafta arayla icicekmişim ama kan testi sonucum 1.14 cikmisti 5 gun oldu hala adet olmadim
Ben adetimin 2 günü prolaktine baktırdım 53 gelmişti sonrasında dostinex yazdı hafta bir kere yarım yarım 4 hafta kullandım yine adet oldum 2.günü tekrar baktırdım 17'e düşmüştü. Hamilelik falanda hala yok. Siz bu testi kaçıncı hafta yaptırdınız
Bu da arkadaşımın test sonucu başta gebelik var demişler 3 hafta geçti hamile değilsin dediler. Sen bi evde idrar testi yap canım sonra tekrardan kana baktır bnce
Ben adetimin 2 günü prolaktine baktırdım 53 gelmişti sonrasında dostinex yazdı hafta bir kere yarım yarım 4 hafta kullandım yine adet oldum 2.günü tekrar baktırdım 17'e düşmüştü. Hamilelik falanda hala yok. Siz bu testi kaçıncı hafta yaptırdınız
Ben adetimin 10 gun gecmesiyle gittim bi cok test yaptirlar sut hormanlarim yukselmis polikistlik filan cikti bana 0.5 mg verdi 3 4 gun arayla ic dedi cocuk istiyoruz sonra tarlusal verdi o ilacim bitti bugun bu dostinexi ictim digeri 3 gun sonra icicem adetin 3.gunu gel dedi ama adet olmadim
Bu da arkadaşımın test sonucu başta gebelik var demişler 3 hafta geçti hamile değilsin dediler. Sen bi evde idrar testi yap canım sonra tekrardan kana baktır bnce
Canım o zaman bidaha git doktora bi ultrasonla baksın kafan rahat olur böyle stres yaparak prolaktini yükseltirsin. hem dostinex hem adet söktürücü hem çıkan bta hcg sonucu kafasını yorar insanın
bu ilacı yazmadan önce doktorum sigarayı bırakmamı söyledi.Siz kullandınız mı?Ben 2 gün içmediysem 3.gün içtim.Sizin doktorunuz size böyle bir şey söyledi mi?
Bana hamilelik düşündüğüm ay gittiğimde sigara alkol varmı dedi yok dedim kesinlikle olmasın zaten tek önceliğin folik asit olsun dedi. Vücudun temiz kalsın kendini hamilelige hazırlasın demişti. Dostinex kullandigimdada bidaha sorma gereği duymadı sanırım hiç sormadi