Dostinex kullananlar

cikolatask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
17
3
29
Prolaktin yukselmesi var doktor dostinex verdi ama ben cocuk istiyorum bu ilaci kullanirken korunmuyorum adetim 16 gun geciyo ama hamile degilim en son bi hafta once test yapmistim 1.14 cikti bu ilac yan etki mi yapiyo acaba bende bas donmesi mide bulantisi bas agrisi halsizlik uyku istegi bide gögüslerde aşiri derece agri ve sizlama karin agrisi siddetli bel agrisi bunlarin hepsini yasiyorum bu ilaci kullanip hamile kalan varmi

Merhaba bnmde prolaktinim yüksekti ilaci biraktiktan birkac gün sonra hamile kalmisim. Bende de halsizlik vardi ilacin biraz yan etkisi oluyor

Korundunuz mu peki bana boyle seyler demedi prolaktin yukselmesi ve polikistlik vardi tarlusal ve bu dostinexi verdi korun yada korunma demedi insallah bende hamile kalirim hayirlisiyla

Evet korunduk bazi doktorlar söylemiyor olabilir ama size kalmiş ya da baska bir dr a sorarsınız... kalırsınız ben stresi biraktigim an hic beklemedigim bizaman diliminde kalmistim öncelikle bu düsünceyi kafanizdan atip rahat olmaniz lazim inşallah en yakin zamanda güzel haberi alirsiniz

Kızlar bende kullandım ama benim geri yükseldi 46 ile gittim 1 ayda 0.5 e düştü
geçenlerde ölçtürdüm 79 olmuş dostinex geri yükseltiyor ya öyle duymuştum doğruymuş

merhaba inşallah yazdığımı görürsünüz benimde prolaktin hormonum yüksek çıktı doktor dostinex verdi 3 haftadır kullanıyorum cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım eczaden test aldım yaptım negatif çıktı yarın son kalan bi ilacımı içmem gerekiyor hamile olabilir miyim acaba yoksa ilacı içmelimiyim???? buarada yazılanları okudum olumlu sonuç alan varsa yazabilir mi???

Ben testere dişli aslan pençesi ile 64 den 24 e düşürdüm yavas yavas düştü ilaç içme taraftarı olmadım ilacın yan etkisi çok çünkü. Meme uyarılmasindan değer çıkıyormuş o yüzden bu konuya dikkat etmelisiniz birde incir soda bu değeri artırıyor.

Bende prolaktin yükselmesinden 1 ay kadar kullandım üzerine polip ameliyatı olmam gerekti sonrasında hamile kaldım. Fakat ilacı kullanırken gebe kalmanın sakıncası Yok diye biliyorum. Çünkü sorduğumda öyle demişlerdi.

Merhabalar bende aynı durumdayım şuan ben test yapmadım gerci adetime 2 gün var sizin nasıl oldu sonucunuz olumludur inşallah

2 ay önce ictim dostinex değerim 2 ye kadar düştü dun tahlil yaptırdım 20 ye çıkmış tekrar niye çıkıyor anlamıyorum zaten çıktığını anlamıştım göğüs ağrısından ilaç hiçbir işe yaramıyor bence

İlacınız bitti mi yoksa bırakmış mıydınız?Benimde şuan değerim 25ten 10.14e düştü 2 tane içtim şimdiye kadar daha 6 tane hapım var doktorum gebelik oluşana kadar içicez bunu dedi o yüzden bırakmayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…