Dostinex kullananlar?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.940
En iyi cevaplar
1
5.192
198
Merhaba arkadaslar ben gecen cuma kan verdim ve prolaktinim 744 firlamis hic cocugum yok hamile deglim ama hamile kalmaya calisiyorum pko var yumurtaligin biri kist dolu kiloluyum malesef. Prolaktin yani süt hormonunu hangi besinler düsürür veya hangi besinler yükseltir? Dostinex verdi doktorum yarari varmi nasil bir ilactir? Bugun ilk defa kullandim yarim ictim bilenler yazabilirmi pko olupda bu ilacla hamile kalanlar yazsin lütfen ben ilacsiz adet ilk defa oldum bu ay. Normalde duphaston kullanmadan asla adet göremezdim.

Arkadaşlar bende pikoliyum yaklaşık bir yıldır gebelik oluşmuyor gecen ay prolaktin 57 idi bu ay 15 doktorum bu ay gebelik icin klomen dostinex ovitrelle bide duphaston yazdi. Neyse ben dostinex e başladım kullanan arkadaşlar haftada iki kere yarim almış doktorum bana günde bir tane yazmis 8 tablet bir hap. Yan etkileri de çok ağırmış ilk dosu aldım şuan pek bir belirti yok yalnız iki gün sonra veriyormuş belirti sanirim. Her neyse ağır bir ilaç olduğu için şüphede kaldım doz olarak yüksek geldi bana benim gibi kullanan arkadaşlar var mı acaba

Arkadaşlar bende pikoliyum yaklaşık bir yıldır gebelik oluşmuyor gecen ay prolaktin 57 idi bu ay 15 doktorum bu ay gebelik icin klomen dostinex ovitrelle bide duphaston yazdi. Neyse ben dostinex e başladım kullanan arkadaşlar haftada iki kere yarim almış doktorum bana günde bir tane yazmis 8 tablet bir hap. Yan etkileri de çok ağırmış ilk dosu aldım şuan pek bir belirti yok yalnız iki gün sonra veriyormuş belirti sanirim. Her neyse ağır bir ilaç olduğu için şüphede kaldım doz olarak yüksek geldi bana benim gibi kullanan arkadaşlar var mı acaba
Merhaba Dr um bana da aynı ilacı yazdı. Dün akşam içtim bende.. iki gün sonra yan etkisi belli oluyor demssiniz.. sonrasında yaşadığınız yan etki var mı?

Merhaba Dr um bana da aynı ilacı yazdı. Dün akşam içtim bende.. iki gün sonra yan etkisi belli oluyor demssiniz.. sonrasında yaşadığınız yan etki var mı?
Hayir hiçbir belirti olmadı 😊
Merhaba Dr um bana da aynı ilacı yazdı. Dün akşam içtim bende.. iki gün sonra yan etkisi belli oluyor demssiniz.. sonrasında yaşadığınız yan etki var m

Bende aliyorum 744den 17 ye düstü dostinex düzenli alirsan etkisini görürsn bende sadece halsizlik yapti okadar bende haftada 2 kere yarim aldim canim

Kızlar merhaba meme uclarında kasıntı var geçen ay prolaktın 34 dü geçen sene de 21 di açaba prolaktın artısı olmuş olabılır mı adet olcam oda olabılır hamıleleık de olabılırmkkı

Hafif baş dönmesi biraz da çarpıntı ile atlattim sanırım bende .. 👍☺️
Ben sahur yaptim ezan okunmasına yakın içip yatıyordum ondan yan etki görmedim sanırım İnternete hep yatarken için demişler sende uyanıkken içtiyse eger ondan yan etki yapmış olabilir tabi bünyede de fark eder

Ben sahur yaptim ezan okunmasına yakın içip yatıyordum ondan yan etki görmedim sanırım İnternete hep yatarken için demişler sende uyanıkken içtiyse eger ondan yan etki yapmış olabilir tabi bünyede de fark eder
Bende yatarken içmiştim ertesi gün sabah uyaninca çarptı... 🙁

İçtim bitti zaten ama değerim 15 bu ay e nabjzdan bakıyorum gecen ay 57 imis
Zaten deger 9 ile 25 arasi filan olmasi gerekiyormus doktor öyle söylemisti ama yurt disindaki doktorla türkiyedeki doktorlarin fikride bir degil bende bilmiyorum 🤷‍♀️ zaten süt yapan yicekleri cok tüketince yine firlicak ki havuc hurma peynir felan cikolata hep süt yapan seyler prolaktini yükseltir. 57 yine iyiymis benim 744 dü

Zaten deger 9 ile 25 arasi filan olmasi gerekiyormus doktor öyle söylemisti ama yurt disindaki doktorla türkiyedeki doktorlarin fikride bir degil bende bilmiyorum 🤷‍♀️ zaten süt yapan yicekleri cok tüketince yine firlicak ki havuc hurma peynir felan cikolata hep süt yapan seyler prolaktini yükseltir. 57 yine iyiymis benim 744 dü
Cok değişken bir değermiş prolaktin eğer aydan aya tahlilleri farklılık varsa aradaki günlerde yükselip alcalabiliyormus oyle okumuştum bir yerde büyük ihtimalle ondan verdi bana da ilaci

Kızlar benim prolaktinim 28 ve doktor dostinex verdi.3 haftadır kullanıyorum ama karın ağrım oluyo adet sancısı gibi .Bugün kanamam oldu biraz.Böyle bileş yaşayan var mı

Back
X