Dostinex kullananlar?

Kızlar benim prolaktinim 28 ve doktor dostinex verdi.3 haftadır kullanıyorum ama karın ağrım oluyo adet sancısı gibi .Bugün kanamam oldu biraz.Böyle bileş yaşayan var mı
1 haftadır kanamam devam ediyor.Prolaktinim 2,8 e düşmüş.Bence yanlış tedavi uygulandı.Birkaç doktora danışmadan bu ilacı kullanmayın bence

Merhaba arkadaslar ben gecen cuma kan verdim ve prolaktinim 744 firlamis hic cocugum yok hamile deglim ama hamile kalmaya calisiyorum pko var yumurtaligin biri kist dolu kiloluyum malesef. Prolaktin yani süt hormonunu hangi besinler düsürür veya hangi besinler yükseltir? Dostinex verdi doktorum yarari varmi nasil bir ilactir? Bugun ilk defa kullandim yarim ictim bilenler yazabilirmi pko olupda bu ilacla hamile kalanlar yazsin lütfen ben ilacsiz adet ilk defa oldum bu ay. Normalde duphaston kullanmadan asla adet göremezdim.
Merhaba benimde prolaktin hormonum yuksekti cocugum olmuyodu haftada 2 kez salı cuma gece yarjm kullandım daha sonra aletimin 2.gunu femara kullandım bittikten sonra ovitrelle vuruldum şuan 4 haftalık hamileyim

1 haftadır kanamam devam ediyor.Prolaktinim 2,8 e düşmüş.Bence yanlış tedavi uygulandı.Birkaç doktora danışmadan bu ilacı kullanmayın bence
Benim de o seviyelere düşmüştü ama kanama yaşamamıştım. Bence sizin önceki değeriniz de çok yüksek değilmiş, doktorun ilaç vermesi çok anlamlı gelmedi bana. Son tahlilimde 35 çıktı benim, doktor önemsiz bir yükseklik dedi. Tabii bebek istiyorsanız değişebilir durum, o zaman dostinex gerekiyor olabilir.

Merhaba benimde prolaktin hormonum yuksekti cocugum olmuyodu haftada 2 kez salı cuma gece yarjm kullandım daha sonra aletimin 2.gunu femara kullandım bittikten sonra ovitrelle vuruldum şuan 4 haftalık hamileyim
Allah hayrli etsin canim ben yurt disindaym ignelerden alamiyorum doktorda vermiyor ama seneye artk türkiye gelcem yine ordaki dokrtorumdan rica edicem igne icin.

Zaten deger 9 ile 25 arasi filan olmasi gerekiyormus doktor öyle söylemisti ama yurt disindaki doktorla türkiyedeki doktorlarin fikride bir degil bende bilmiyorum 🤷‍♀️ zaten süt yapan yicekleri cok tüketince yine firlicak ki havuc hurma peynir felan cikolata hep süt yapan seyler prolaktini yükseltir. 57 yine iyiymis benim 744 dü
744 baya yüksek ama doktor Emar istemedi mi ?

744 baya yüksek ama doktor Emar istemedi mi ?
Hayir istemedi prolaktin yükselip inebiliyor sürekli suan prolaktin 17 cuma günü kan verdim sali günü yine bilgi alcam ama dostinex ile 2 hafta icinde düstü prolaktin iyi bir ilac sadece prolaktin sorunu olan kadinlar hamile kolay kalabilirler. Bende pko var olmasa belki simdi hamileydim :)

Hayir istemedi prolaktin yükselip inebiliyor sürekli suan prolaktin 17 cuma günü kan verdim sali günü yine bilgi alcam ama dostinex ile 2 hafta icinde düstü prolaktin iyi bir ilac sadece prolaktin sorunu olan kadinlar hamile kolay kalabilirler. Bende pko var olmasa belki simdi hamileydim :)
Benimde prolaktin sorunum var maalesef
59 değerim

Benimde prolaktin sorunum var maalesef
59 değerim
Dostinex aliyorsan düşer cogu doktor korun diyor ama mesela bana korun demedi denedim olmadi tabiki benim yumurtalik kistlerim var kilom var olmayabilir hemen 3yildir bekliyorum ama sen böyle dostinexi birakmaya yakin bi iliskide bulun dene şansini bebek dusniyorsaniz

Dostinex aliyorsan düşer cogu doktor korun diyor ama mesela bana korun demedi denedim olmadi tabiki benim yumurtalik kistlerim var kilom var olmayabilir hemen 3yildir bekliyorum ama sen böyle dostinexi birakmaya yakin bi iliskide bulun dene şansini bebek dusniyorsaniz
Düşünüyoruz
O kadar engel oluyor mu ya prolaktin

Düşünüyoruz
O kadar engel oluyor mu ya prolaktin
Eger baska problemin yoksa prolaktin disinda evet engel oluyor süt hormonu cünkü mesela emziren annelerde prolaktin cok yüksektir ve gebelige engel oluyor cogunlukla öyle yediklerine dikat edersen kendiligindende düsebilir süt cikolata peynir hurma havuc bu gibi seyler süt üreten gidalar prolaktini yükseltir

Eger baska problemin yoksa prolaktin disinda evet engel oluyor süt hormonu cünkü mesela emziren annelerde prolaktin cok yüksektir ve gebelige engel oluyor cogunlukla öyle yediklerine dikat edersen kendiligindende düsebilir süt cikolata peynir hurma havuc bu gibi seyler süt üreten gidalar prolaktini yükseltir
Ooo ben süt çikolata hemen hemen hergün tüketirim

Ooo ben süt çikolata hemen hemen hergün tüketirim
Bi iki ay hamur isinden sütlü ve süt yapan seylerden uzak dur düser illaki prolaktin yüksek oldugunda gögüs agrisi belirtisi olur genelde yada gögüs balon gibi siser dokunamazsin. Ama ilaci alirsan dostinex doktor kontrolu altinda tabiki kafana göre almiyosun insallah hemen düsüren bir ilac

Bi iki ay hamur isinden sütlü ve süt yapan seylerden uzak dur düser illaki prolaktin yüksek oldugunda gögüs agrisi belirtisi olur genelde yada gögüs balon gibi siser dokunamazsin. Ama ilaci alirsan dostinex doktor kontrolu altinda tabiki kafana göre almiyosun insallah hemen düsüren bir ilac
Çok teşekkür ederim canım
Doktora soracağım

Back
X