Dostinex kullanımı ve gebelik

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
doktor bana 2 li olandan yazmıs ilacın icinde yarım tablet alın diyor toplam 2 hafta surecince kullanmıs olucam ise yararmı acaba 58 cıktı prolaktin oranım..onceden 14o lardaydı 1 ayda 7 ye dusmustu hormonun yuksekligine goremi kullanım suresi ..

birde ilacın icinde bıraktıktan sonra bir ay gebe kalmayın yazıyor bir ay beklememizmi lazım bir sıkıntı olurmu hemen kalınsa

doktor bana 2 li olandan yazmıs ilacın icinde yarım tablet alın diyor toplam 2 hafta surecince kullanmıs olucam ise yararmı acaba 58 cıktı prolaktin oranım..onceden 14o lardaydı 1 ayda 7 ye dusmustu hormonun yuksekligine goremi kullanım suresi ..

birde ilacın icinde bıraktıktan sonra bir ay gebe kalmayın yazıyor bir ay beklememizmi lazım bir sıkıntı olurmu hemen kalınsa
Gecmis olsn cnm. Bende gecen sene 2 li olanindan kullandm. Doktorum haftada 2 adet kullan demisti. Ister korun ister korunma demisti ama korunmazsanda erkenden kanda beta hcg bakriralm demisti. Gebelik olunca sakincali oluyo sanirim kullanmak. Benimde 70 lerdeydi prolaktiinm, kullandgm aya hamile kaldm Rabbime şükürler olsun.

Gecmis olsn cnm. Bende gecen sene 2 li olanindan kullandm. Doktorum haftada 2 adet kullan demisti. Ister korun ister korunma demisti ama korunmazsanda erkenden kanda beta hcg bakriralm demisti. Gebelik olunca sakincali oluyo sanirim kullanmak. Benimde 70 lerdeydi prolaktiinm, kullandgm aya hamile kaldm Rabbime şükürler olsun.
Beklemedin yani bir ay ben korktum acaba beklemekmi gerekiyor ilac bittikten sonra diye ne guzel hayirli olsun hamile kalmissin insallah bemimde kolay olur:)

Beklemedin yani bir ay ben korktum acaba beklemekmi gerekiyor ilac bittikten sonra diye ne guzel hayirli olsun hamile kalmissin insallah bemimde kolay olur:)
Yok cnm şükürler olsun ki beklemedim. Oglum su an kucagimda ;( darisi basina ibsallah :))

132 çıkmıştı benimki de. O zaman da seninle aynı dozu vermişti.

kac ayda dustu..bu hormon ne kadar zamanda tekrar yukselise geciyor acaba

2005 ya da 2006 olmalı çok net hatırlamıyorum. Üniversitedeydim. 2 ayda düştü şükür. O Zamandan bu zamana da yükselmedi çok şükür. Daha da yükselmesin ne olur Bebek istiyorum :)

2005 ya da 2006 olmalı çok net hatırlamıyorum. Üniversitedeydim. 2 ayda düştü şükür. O Zamandan bu zamana da yükselmedi çok şükür. Daha da yükselmesin ne olur Bebek istiyorum :)
insallah yukselmez:) bende istiyorum bebek prolaktin hormonu bize iyilik yapıp yukselmesin:)

Dostinexten dolayi mi boş gebelik oldu acaba bende kullanıyorum da
Doktorum degil dedi ama bnce ondan genel bi arastırma yaptm dostinex sonrası genelde bos gebelik yada düşük oluyo ama suan 6 ay gecti ve ben ilacsız hamile kaldım yani kendiliğinden prolaktinim düştü

Doktorum degil dedi ama bnce ondan genel bi arastırma yaptm dostinex sonrası genelde bos gebelik yada düşük oluyo ama suan 6 ay gecti ve ben ilacsız hamile kaldım yani kendiliğinden prolaktinim düştü
Bende kullanıyorum dostinex geçen hafta cuma kullandım bi de bu cuma kullancam bi hafta arayla yani bize doktor iliskiye girince ya da girmeyin demedi biz de değerlendirdik ne olur ne olmaz diye ama korkuyorum da dostinex kullanımıyla hamile kadının arkasında düşük oluyormuş diye okumuştum ama hamileligi erkenden öğrenip doktor bebeği tutmak için ilaç mı ne veriyormuş galiba bende kendimi dimi gözlemlicem artık bakalım inşallah öyle bişey olmaz çünkü bana ilacı bıraktıktan sonra günleri değerlendirmek anlamsız geliyor çünkü ne malum belki yine çıkar hormon çünkü sürekli çıkıp inen bi hormon bu

Bende dostinex kullanıyorum doktor hamile kalana kadar kullanacaksin dedi..ve adetime 8 gün var kasiklarimda anlamsız bi ağrı var nedense..Özellikle sağ kasigimda yürürken oluo bu ağrı kramp gibi bişey..adet belirtisi mi yada ilaçtan kaynaklı bişey olabilir mi ki açaba

Arkadaşlar Benin prolaktin hormonum yüksek 57,95 yazıyor pek anlamıyorum sizce çocuğum olmazmı DOSTINEX hapı kulanıyorum soğan kürüne de başladım yardımcı olurmusunuz?????

Kullanırken hamile jaldim simdi kucağımda çok şükür :)
Baya olmuş ama kullanırken hamike kalmışsınız. Benmde bugün adetime bi iki gün kala hcg 74 çıktı şüpheli pozitif dedi doktor. Kullanmaya drvam etmelimiyim acaba ? Siz bırakmışmıydınız öğrendiğinizde ?

Baya olmuş ama kullanırken hamike kalmışsınız. Benmde bugün adetime bi iki gün kala hcg 74 çıktı şüpheli pozitif dedi doktor. Kullanmaya drvam etmelimiyim acaba ? Siz bırakmışmıydınız öğrendiğinizde ?
Ben o yüksek degerime baktirmisyim Dr bırak dedi çünkü baya düşmüştü.

Back
X