Dostinex kullanırken gebe kalmak?

Canım iyi geceler yine rahatsız ediyorum beni MR için yönlendirmişlerdi ya demiştim.beyin cerrahına gittim sabah 8:30 da gel kan ver dedi verdim sonucu çıktı prolaktin 20 çıkmış referans değeri 06-26 arasıydı sanırım dr prolaktinin düşmüş diğer kan aldıklarında usülüne uygun mu almadılar acaba şuan gayet normal dedi,yine de bu yola çıktık artk MR çekilsin dedi.sorum şu prolaktin sadece adetliyken mi ölçülür.ilk ölçtüklerinde adetin 2.günü gidebilmiştim şimdi ise adetli değildim adetli olmadığım için düşük çıkabilir mi yoksa gerçekten düşmüş olabilir mi??doktorlardan daha çok burdaki kızlara güveniyorum çünkü herşeyin sıkıntısını çeken insan daha iyi bilir
Benim bildiğim aynı çıkıyor canım adetliykende değilkende.Ama bu hormon testini veririken en az 2 gün cinsel perhiz yapmak meme ucunu uyarmamak uykuyu iyi almak gerekiyor.Ama stres yeme sekli vs etkiliyor.Bence yinede mr çektir.Düşen yükselen bir hormon çünkü değişken

Benim bildiğim aynı çıkıyor canım adetliykende değilkende.Ama bu hormon testini veririken en az 2 gün cinsel perhiz yapmak meme ucunu uyarmamak uykuyu iyi almak gerekiyor.Ama stres yeme sekli vs etkiliyor.Bence yinede mr çektir.Düşen yükselen bir hormon çünkü değişken
Çok teşekkür ederim🥰 doktorda söylediğiniz gibi söyler yine de MR çekil içinde şüphe kalmasın dedi MR içinde randevu aldım

Back
X