Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt hormonu demi o benimde 37.91 çıktı dostinex verdi doktor ikili olan onu kullandım baya etkili bı ilacmis öyle diyor herkeskızlar prolaktinim 60 çıktı ben aynı zamanda iltihabım da olabilir düşüncesiyle soğan kürü yapmak istiyorum ilacı almadığım günler yapsammı..yapanınız varmı? Bu ay gebe kalmak istiyorum![]()
Bu dediğin ilaçlar ne için?Ben menogon ve femara kullanırken doktoruma sordum hiçbir sorun olmaz içemek istiyorsan iç demişti
Benim geçen ay 32 idi dr etkilemez dedi ilaç vermedi bu ay hamile kalırım diyodum ama adete doğru göğüslerimi taşıyamaz olunca tekrar gittim hcg 1 çıktı gebelik yok prolaktin 60 çıktı daha iltihaba bakmaya sıra gelmedi soğan kürüde içeyim diyorumSüt hormonu demi o benimde 37.91 çıktı dostinex verdi doktor ikili olan onu kullandım baya etkili bı ilacmis öyle diyor herkes
Bazen anlamıyorum bu doktorları canım ben hiç kür denemedim dostinex in yanında b12 için iğne ve inofolic diye bı hap verdi sana ilaç yazmadimiBenim geçen ay 32 idi dr etkilemez dedi ilaç vermedi bu ay hamile kalırım diyodum ama adete doğru göğüslerimi taşıyamaz olunca tekrar gittim hcg 1 çıktı gebelik yok prolaktin 60 çıktı daha iltihaba bakmaya sıra gelmedi soğan kürüde içeyim diyorum
Bana şimdi dostinex verdi hafta da iki kere bir tablet içecekmişim b12 eksikti eskiden onu toparladım Allahtan adetten sonra prolaktin b12 ve idrara baktırıcam yumurtlama dönemine girmedenBazen anlamıyorum bu doktorları canım ben hiç kür denemedim dostinex in yanında b12 için iğne ve inofolic diye bı hap verdi sana ilaç yazmadimi
Gebeliği engelliyor dedi benim dr adetime bı hafta var bakalım bekliyorum benimde goguslerim çok agrirdi şuan hiç ağrı falan yokBenim geçen ay 32 idi dr etkilemez dedi ilaç vermedi bu ay hamile kalırım diyodum ama adete doğru göğüslerimi taşıyamaz olunca tekrar gittim hcg 1 çıktı gebelik yok prolaktin 60 çıktı daha iltihaba bakmaya sıra gelmedi soğan kürüde içeyim diyorum
Femara yumurtlamayı sağlamak için kullanılırBu dediğin ilaçlar ne için?
Şuan içmiyorsun değilmi?Gebeliği engelliyor dedi benim dr adetime bı hafta var bakalım bekliyorum benimde goguslerim çok agrirdi şuan hiç ağrı falan yok
Anladım canım dostinex direk hormonla ilgili ya soğan suyuyla çakışmaz inşFemara yumurtlamayı sağlamak için kullanılır
Menogon yumurtaları arttırmak için kullanılır %25 %30 arası çoğul gebelik sağlıyor
Sıkıntılarımız benziyor bu dostinex baya etkili bı ilacmis hemen düşüyor diye duydum ovilasyon testi kullandım bu ay 17. Günde yakaladım koyu iki çizgiyi bende iltihab yok kür deneyen çok ama bilmiyorumBana şimdi dostinex verdi hafta da iki kere bir tablet içecekmişim b12 eksikti eskiden onu toparladım Allahtan adetten sonra prolaktin b12 ve idrara baktırıcam yumurtlama dönemine girmeden
Bu ilaçlarda hormonları etkiliyor.Anladım canım dostinex direk hormonla ilgili ya soğan suyuyla çakışmaz inş
Geçen hafta bitti canım en sonu p.tesi icmistimŞuan içmiyorsun değilmi?
Dostinex i adetinden 1 gün dahi geçerse hemen bırak dedi hcg de gebe çıkmamama rağmen adet olunca ilaca başla dedi.Sıkıntılarımız benziyor bu dostinex baya etkili bı ilacmis hemen düşüyor diye duydum ovilasyon testi kullandım bu ay 17. Günde yakaladım koyu iki çizgiyi bende iltihab yok kür deneyen çok ama bilmiyorum
Otogara doğru gidiyorum annem geliyor memleket ten eve geçince cevap yaziyon canım :)Geçen hafta bitti canım en sonu p.tesi icmistim
Kullandığı ay mı kaldı? İltihabımı vardı?Bu ilaçlarda hormonları etkiliyor.
Canım birşey olmaz soğan bir bitki bir nevide maydonozu tavsiye etmem ama soğan suyunu kullanabilirsinz.
Benim eltim 3 aylık hamile şuan soğan suyunu içti öyle kaldı
Evet hamile kalirsan hapı içerken bebeğin kalbini durduruyormusDostinex i adetinden 1 gün dahi geçerse hemen bırak dedi hcg de gebe çıkmamama rağmen adet olunca ilaca başla dedi.
İltihap belki yoktur bilmiyorum riske atmamak için bir haftada olsa soğan suyu içeyim diyorum uff ne bilim yaa bu ay hamile kalmayı çok istiyorum
Kullandığı ay kaldı o hiç doktora felanda gitmedi intahıbı varmıydı tam bilmiyorum 5 gün içti hemde o ay hamile kaldıKullandığı ay mı kaldı? İltihabımı vardı?
Yumurtlama döneminden sonra bıraktın yani bende mi öyle yapsam?neyse anneni al konuşuruz:)Evet hamile kalirsan hapı içerken bebeğin kalbini durduruyormus