Ne kadar güzel inşallah bizde bu ay kalırızKullandığı ay kaldı o hiç doktora felanda gitmedi intahıbı varmıydı tam bilmiyorum 5 gün içti hemde o ay hamile kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel inşallah bizde bu ay kalırızKullandığı ay kaldı o hiç doktora felanda gitmedi intahıbı varmıydı tam bilmiyorum 5 gün içti hemde o ay hamile kaldı
İnşallah canım stres felan yapmayın soğan suyuda içebilirsen iç ardından incir kürü yap yumurtalıkları besliyor çatlamasında yardımcı oluyorNe kadar güzel inşallah bizde bu ay kalırız
İncir kürü yapamam prolaktini artırıyor oluruna bırakacam gerçekten stresi şuan yaşıyorum hormonum da çok sıkıntı yapıyor ama adetimi olayım spor yürüyüş destekli bu ay 3.deneyecem inş olurİnşallah canım stres felan yapmayın soğan suyuda içebilirsen iç ardından incir kürü yap yumurtalıkları besliyor çatlamasında yardımcı oluyor
canim doktorun ne dedi. bak benimki 8 lisini yazdi 2 lisi ecza depolarinda yokmus. bu carsamba birini ic dedi diger carsamba ikincisini ertesi carsamba gel kana bakalim dusmus mu dedu. kac carsamba gecti bilmiom.İncir kürü yapamam prolaktini artırıyor oluruna bırakacam gerçekten stresi şuan yaşıyorum hormonum da çok sıkıntı yapıyor ama adetimi olayım spor yürüyüş destekli bu ay 3.deneyecem inş olur
Haftada iki gün 3 ay boyunca iç dedi adetin bir gün dahi gecikirse ilacı bırak dedi.geçen aylar benim iltihabım vardı acaba varmı hala bilmiyorum ona miye baktırmadıysam bu ay da kalamazsam dr değişicemcanim doktorun ne dedi. bak benimki 8 lisini yazdi 2 lisi ecza depolarinda yokmus. bu carsamba birini ic dedi diger carsamba ikincisini ertesi carsamba gel kana bakalim dusmus mu dedu. kac carsamba gecti bilmiom.
ben fitil istediydim bu ay doktordan fitil yazdi regl bitince fitile basladim hemen. 4 kullandim biraktim fitili sonra.Haftada iki gün 3 ay boyunca iç dedi adetin bir gün dahi gecikirse ilacı bırak dedi.geçen aylar benim iltihabım vardı acaba varmı hala bilmiyorum ona miye baktırmadıysam bu ay da kalamazsam dr değişicem
Abladım canım olmadı doktoruna danışarak yap herşeyiİncir kürü yapamam prolaktini artırıyor oluruna bırakacam gerçekten stresi şuan yaşıyorum hormonum da çok sıkıntı yapıyor ama adetimi olayım spor yürüyüş destekli bu ay 3.deneyecem inş olur
Canım o döneme kalmadan hap bitti zaten Dr bilinclimi verdi bilmiyorumYumurtlama döneminden sonra bıraktın yani bende mi öyle yapsam?neyse anneni al konuşuruz:)
Bunu da yapabilirim regl bitince olmadı bir idrar testi yaparım birde vajinal muayene etsin belki de iltihabım yoktur Ozaman işim kolaylaşırben fitil istediydim bu ay doktordan fitil yazdi regl bitince fitile basladim hemen. 4 kullandim biraktim fitili sonra.
Merhaba prolaktin sorununuz varmış soğan kürü de yapmışsınız faydası oldumu acabaBen şimdi tam günüm de regl oldum en azından yumurtlamam düzgün ilerliyor anladığım kadarıyla yarın dostinex e başlıyorum pazt-perş şeklinde içicem cuma-cumt-pazar soğan suyu içicem olur inşallah bu ay diye düşünüyorum regl oldum stresim %50 azaldı resmen rahatladım