DOSTINEX

Meris0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
9
2
1
27
Merhaba benim hormon testi sonucumda süt hormonum fazla çıktı bebek oluşumunu engelliyormus doktor dostinex diye bi ilaç verdi haftada 2 gün pazartesi perşembe kullanıyorum bu ilaç sayesinde hamile kalanlar da varmiş aranizda ilacı kullanıp hamile kalan var mı acaba ilaç gerçekten hamilelige bi etkisi var mıdır ?

Merhaba
Benim ilk test sonucum 42 çıktı kendiliğinden 31 e düştü. Doktor dostinex verdi kullandım 1 e düştü. Hala kullanıyorum bırakırsam tekrar yükselirmiş. Ve bu hormonun fazlalığı kesinlikle gebeliği engelliyormuş. Değerim çok düştü doktora bırakayım mı dediğimde gebe kalınca bırakacağız dedi. Tekrar yükselirse gebelik ihtimali olmaz dedi. Değeri düşürüp hamile kalanlar var canım

Bende adet gecikmesi olduğu için bu testi yaptirmisti doktorum ama sadece bir kerelik 1 ay sonra tekrar kullan demedi benim de değerim 33 suan işte bakalim

S
Bende adet gecikmesi olduğu için bu testi yaptirmisti doktorum ama sadece bir kerelik 1 ay sonra tekrar kullan demedi benim de değerim 33 suan işte bakalim
Senin değerin de çok yüksek değilmiş kısa zamanda düşer inşallah . 1 defa kullanınca tekrar yükselme durumu var neden bir ay kullan dedi ki

S

Senin değerin de çok yüksek değilmiş kısa zamanda düşer inşallah . 1 defa kullanınca tekrar yükselme durumu var neden bir ay kullan dedi ki
Bende bilmiyorum ilacın içeriğini bilseydim sorardım ama suan öğrendim ilacım bitince tekrar giderim o zaman sorarım insallah

Arkadaşlar merhaba benim bir düşüğüm oldu daha sonrasında doktor hatası yüzünden rahim yapışıklığından ve çikolata kistinden 3 hafta önce tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım . Prolaktin değerim sürekli yükselip ilaçla düşüyor.doktorum bir endokrine gözük sebebine bakalım dedi .mr çekildim bi sıkıntı yok .endokrin 1 hafta önce bir sürü tahlil istedi ve şöyle bir açıklama yaptı . VücudumZda makroprolaktin diye birşey varmış bazen Prolaktin değeri bundan dolayı yüksek gözükebilirmiş kandan atılması zormuş ve bu durumlarda sinir strese bağlı yükselebilir göğüs ucu uyuramında yükselir ve yüz üstü yatsanız dahi yükselebilir göğüsünüze top bile çarpsa yükselebilir dedi .yardımcı olmak istedim konuyla alakalı makroprolaktin diye bakabilirsiniz internetten bende yeni öğrendim binevi yalancı prolaktin gibi sanırım bende şuan tekrar dostinexe başladım bakalım daha nelerle karşılaşıcaz rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Ben bu ilacı kullanırken hamile kaldım :) sakin ol stres yapma başka hiç bir sorun yoksa hem sende ve eşinde kosa sürede hamile kalırsın inşallah :)

61 e cikmisti benim sonra dostinex le 0.3 e dusmustu. Bir kac ay kullanip biraktim yillar yillar once olmustu bu olay, bana da surekli kullanman lazim demislerdi ama normale donmus olacsk ki kendi kendine hamile kalabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…