Dostinex

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Iyi günler, doktorum yumurta toplama sonrası şişkinliğin olmasın diye bana dostinex verdi 8 tane hergün 1 tane iç dedi ilk iki gün hafif mide bulantısı yapıyordu bugün 3. ilacimi içtim midem aşırı bulanıyor, istifra ediyorum, midem yanıyor, başım sersem gibi. Haftasonu olduğu için doktoruma da ulaşamadım bugün ilaca ara versem mi acaba?

prolaktin değerim normaldi ve 11 yumurta toplandı e2 2200dü yani ohss riskim yoktu

Canım bilgilendirmek istedim seni. Başka bi doktora git bence. 0,5 mg olduğuna bakma, bi tanesinin emilimi zaten iki gün sürüyo vücutta. Üstelik prolaktin değerin yüksek değilse hergün bi tane vermesi çok yanlış. Bu ilaç maksimum yarısını kırıp içince bile haftada üç gün veriliyo. Böbrek yetmezliğine kadar götürür. Çok güçlü bi ilaç. Hiperprolaktinemi hastası değilsin ama bu kez de hipoprolakne hastası olabilirsin Allah korusun. Sırf şişkinlik için vermesi yanlış. Kafein, cay su demesi lasım ödemini atman için sağlıklı yollar dene bence. Adet düzensizliği prolaktin yüksekliği ve genelde hipofiz bezi tümörü olanlara verilir bu ilaç. Başka bi doktora da danış mutlaka bence

Back