Dostinexs kullanıp hamile kalan varmı yardım

Kızlar öncelikle no stres eğer stre olursaniz prolaktin hormonunuz artar ve hamile kalma olasıligi düşer. Biz her ay denememize rağmen neden olmadığını öğrenmek için gttik ve prolaktinim elli çıktı çok yukse olmasada yinede gebelige engeldi. Kullandım ve o ay yum günlerimi ovu testi ile takip ettim ve o ay hamile kaldm aynı durumda olup ikinci ay hamile kalan arkadaşlarda var ümidinizi sakın yitirmeyin ve Allaha guvenin. O istedikten sonra hersey oluyo çabalarıniza ve dualara devam ederseniz Allah nasip edicektir. İsteyen herkese nasip etsin mevlam kimsenin kucağını boş birakmasin :) hadi bakalim calismalara devam yilmak yok

Kızlar öncelikle no stres eğer stre olursaniz prolaktin hormonunuz artar ve hamile kalma olasıligi düşer. Biz her ay denememize rağmen neden olmadığını öğrenmek için gttik ve prolaktinim elli çıktı çok yukse olmasada yinede gebelige engeldi. Kullandım ve o ay yum günlerimi ovu testi ile takip ettim ve o ay hamile kaldm aynı durumda olup ikinci ay hamile kalan arkadaşlarda var ümidinizi sakın yitirmeyin ve Allaha guvenin. O istedikten sonra hersey oluyo çabalarıniza ve dualara devam ederseniz Allah nasip edicektir. İsteyen herkese nasip etsin mevlam kimsenin kucağını boş birakmasin :) hadi bakalim calismalara devam yilmak yok
Ben de Dr gitmeden önce çok takyodum stres yapiyodm Dr gidip öğrenince bide ilaç verince stres yapmamaya basladm Allah ın dediği olur bu ay olmazsa eğer uvo.testi alim bende amin cnm çok saol güzel dileklerin için :KK15:

Y

Yok cnm birazdan alip yapcam ama korkuyorum sen nslsn

Okadar düsünme canim nolcak sanki yoksada gelecek aya nasip olur stress yapma nasipin nezamansa ozaman olur zaten:) ne yapayim iste randevu aldim 22 austosda gitcem dra daha 4+5haftalikmisim bisey gözükmezmis simdi dedi dr bakalim hayirlisi

Arkadaslar dostinexi bilmem ama canim ablam bi kitap okuyarak ve icindekileri uygulayarak 4 icinde hamile kaldi. Ablam 4 yil ugrasti hamile kalabilmek icin ama ne yaptiysa olmadi taa ki bi arkadasi bi kitap önerene kadar. Neyse arkadaşlar lafi daha fazla uzatmayacam kitabi almak isteyenler olabilir siteyi asagiya yazacam bakmak isteyenler icin iyi geceler
https://www.gelirbank.com/2-506-1297-Hamile-Kalma-Formulu.html

Back
X