Dostluk adına gazete ilanı vermek üzereyim

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Eveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
Güvenilir eğlenceli kazık atmayacak sırdaş bi dost arıyorum diye ilan vericem yakında...

Son düzenleyen: Moderatör:
Altina beni de ekleyiver.

Benim derdim de kafa bir arkadas bulamamak. Hadi sinemaya gidelim, muzeye gidelim, sehir disina cikalim desem biri yok. Planli yasamayi sevmiyorum. Cogu evli zaten.

Sağlam bi dost istiyorum.. arkadaşlık dile kolay

Çok yakınken uzak mı oldunuz

Yakın değildik o kadar da (canı isterse ayrintili cinsel hayatini anlatir cani isterse ser verir sır vermez dengesiz narsist bse) kendini bişey sanmaları sonucu alakayı tamemen kestik karşılıklı. Mübarek arkamdan konuşmalarıyla beni insanlıktan çıkarmak üzere :sinirli:

Benim hiç sırdaşım olmadı bak hala hayattayım. :deli: Sır almayı da vermeyi de sevmiyorum.
Arkadaşlığa sır verecek biri gözüyle bakmadan arkadaşlık kurmayı dene bir de.
Ne demişler, iki kişinin bildiği sır değildir. :deli:

bende istiyorum :( gezecek dedikodu yapacak bazen akrabadan bile daha yakın olabilecek dürüst birini.
Kazık yemeyen var mı ki?

Ben de ..Dostum oldu ama daimi olmuyor ya...Hele söyle bir gezemedik...İşyerinde herkes dostmuş gibi ama ben iş dışından istiyorum..

Back
X