Dostluk adına gazete ilanı vermek üzereyim

Asla unutulmuyor... dahada derinleşiyor hatta. Ama bu yalnızlık çok canımı sıkıyor.

Bosver.. Takil buraya. En iyisi bu. Fazla yalniz kalmazsin. Burada hep bir dost var ;)

Seni tanimayan insanlar daha objektif yaklasiyor sorunlarına. Sorununu zorla dinlemiyor kimse. Arkandan konussa bile seni tanimiyor. Ve bildiği hicbirseyi sana karsi koz olarak kullanamiyor.

Eveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
Güvenilir eğlenceli kazık atmayacak sırdaş bi dost arıyorum diye ilan vericem yakında...
Bana yazabilirsin.

Aman sakın işyerinde asla dost olmaz.

Ben oyle yandım. ..
Birbirleeine öyle sıkı fıkılar ben soguk kalıyorum.Yeni gelenler bile sıkı fıkı..Artık arkadaş ayağına k.çlarını mı korumak amaçları...Bilmiyorum kafamı sarmıyor benim.Hele ilk geldiğim ortam...Ama böyle dışarda garip kalıyorum...Özelde bari yeterince olsa.

Bosver.. Takil buraya. En iyisi bu. Fazla yalniz kalmazsin. Burada hep bir dost var :KK66:

Seni tanimayan insanlar daha objektif yaklasiyor sorunlarına. Sorununu zorla dinlemiyor kimse. Arkandan konussa bile seni tanimiyor. Ve bildiği hicbirseyi sana karsi koz olarak kullanamiyor.

Kullanmiyor mu eski konular teker teker okunuyor ,nerden vursam diye analiz ediliyor.

Herkes degil ama burada da dikkatli olmakta yarar var.

Kullanmiyor mu eski konular teker teker okunuyor ,nerden vursam diye analiz ediliyor.

Herkes degil ama burada da dikkatli olmakta yarar var.

Kullansa bile onemi yok ki burda, sil hesabı yeni hesap al :) gercek hayat boyle olsa keske. Olmadi yeniden başla :)

Ama son derece haklısın. Burada da dikkat sart.

Aynı dert bende de var ve sanırım kolay dost edinemiyorum. Belirli arkadaşlıklar illaki oluyor ama arayıp derdimi anlatabileceğim hftasonu buluşup kahve içebileceğim hesap kitap yapmadan tüm sırrımı paylaşabileceğim kimse yok.

Eveet hanımlar benim derdim bu. Yaklaşık 8 ay önce 7 senelik dost dediğim şahıstan dost kazığı yedim. Ve 8 aydır o kadar yalnızım ki. Evlendikten sonra eve kapandım diye işe girdim 1 ay oluyo fakat iş yerinde dahi arkadaş edinemiyorum. Kendimi onlardan çok uzak görüyorum ve sağlam diyalog kuramıyorum.
Güvenilir eğlenceli kazık atmayacak sırdaş bi dost arıyorum diye ilan vericem yakında...
İşe gireli 1 ay olmuş.Önce işe adapte ol.Zamanla dostluk gelişir.

Düşündüm düşündüm düşündüm ve hiç kazık yemediğimi farkettim hatunlar :deli:

Benim canım dediğim, her sırrımı paylaştığım, kendilerinden başka dostum olmayan 5 kuzenim birden nişanımın ertesi günü bana öyle bir kazık attı ki...

Artik hic kimseyi beni bu denli üzebilecek kadar yakınıma yaklastirmiyorum. Hic gerek yok...

bu konular bana hep garip gelirdi. bir insan en yakın arkadaşından neden kazık yer, neden küserler valla hiiiç anlamazdım

ama 6-7 senelik dostumla iletişimimi kestim, artık anlıyorum valla. anlamaz olaydım:KK42:

hayat boyle ıste kazıkları yıye yıye ogrenıyoruz ınsanları
ha degınce olmuyor ki sırdas zamanla oluyor
ki bu devırde herkes dostsuzluktan arkadassızlıktan yakınırken neden herkes dostsuz arkadassız
bırbırımızden mı beklıyoruz acaba :)

Back
X