:1hug:arkadaşlar sizlere sormak istedim cevapları lütfen dürüstçe yazın gerçek dostum diyebildiğiniz kaç kişi var hayatınızda ? utanmadan sıkılmadan yargılanmayı yanlış anlaşılmayı hesaba katmadan eleştirebildiğiniz veya hayatınızda sır diyebileceğiniz olayları paylaşabildiğiniz aynaya bakar gibi hatta bazen aynaya bakıp itiraf edemediklerinizi itiraf ettiğiniz işte bu benim gerçek dostum dediğiniz insanlar varmı
benim var çok uzaklarda olmasına rağmen hayatımda gerçekten düşüncesine fikrine verdiği teselliye veya eleştiriye çok saygı duyduğum tek dostum kancam:içelim:
Bu zaman da gerçek dostlar bulmak çok zorŞeniz
ama yıllardır devam eden ancak şimdi aynı memlekette olmadığım iki tane dostum var;
canım arkadaşlarım;Türkan ve Şükriye,a.s.a.s.
herşeyi palaşabilirim onlarla,
ama bu şehirde 10 yıldır yaşıyorum daha bir dost bulamadım:uhm:
ailemle dahi paylaşamdığım herşeyi paylaşıp yaşadığım dostum dedğim dostanda öte arkadaşım sırdaşım canım şerifemmm varr ama ayrı şehirlerdeyizkaç yıldır ayrıyız yıllar bizi ayıramadı ayırmasında
onunla dostluğumuz ömür boyu sürsün inş.
arkadaslarım var,ama benim tek dostum yine ben...dost diye bi şeyin varlığına da inanmıyorum artık cok şey yasadım hep dost sandıklarımla artık bıraktım insanları mesafe mesafe mesafe diyorum o kadar...
bitane CANDOSTUM var benimŞeniz
bu sene tanisali tam tamina 10 sene olmus, söyle bi hesaplaimda..
rabbim yaslandigimiz ve israrla birbirimizi birakmadigimiz günlöeide göstersin insallah..
yeri doldurulmazdir benim icin..
söyle özetleyebilirim dostlugumuzu:" birimiz agladimi digerimizin gözünden gelir yas":1hug:
benimde binlerce kilometre uzakta ama her zaman kalbimde olan bir dostum var.bende onu hic birakip gitmek istemezdim ama hayat bu ne yapacagi belli olmuyor..ben birakip uzaklara gitmek zorunda kaldim ama her zaman yanimda,canimda ve kalbimde oldugunu o da biliyor.ben de eminimki o da benim icin ayni seyleri hissediyor.:1hug:
dost bildiğim kişiler beni arkamdan vurdu ..çıkarı için kullanıldım açıkçası ..bundan böle de dost most yok ..sadece meraba meraba okadar ..
oh ne stres var nede kıskançlık .:icecream: