Dostluk çeşitleri

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.016
1.608
698
a.s.Yüzyüze dostluklar vardir.
Günesle ayçiçeginin dostlugu böyle bir dostluktur mesela.
Ayçiçegi sabahtan aksama kadar hiç ayiramaz yüzünü günesten...

Uzak dostluklar vardir.
Denizlerin ortasindaki bir adayla, daglarin arasindaki bir göl, birbirlerinin uzak dostlaridir.
Dostluklarini gündüz kuslarla, gece yildizlarla iletirler birbirlerine...

Sessiz dostluklar vardir.
Dilsiz bir adamla, duymayan bir baska adamin elleri arasinda sessiz bir dostluk olusur.
Her seyden konusur sessizce bu eller...

Zorunlu dostluklar vardir.
Pazarla pazartesinin dostlugu gibi. Pazar agir bir gündür, Pazartesi hizli bir gün...
Ayak uyduramazlar birbirlerine. Ama dost olmak, yanyana durmak zorundadirlar...

Uzun dostluklar vardir.
Ikindi günesinin altinda uzayan gölgeler birbirlerine kavusurlar ve uzun boylu bir dostluk olusur aralarinda...

Günün birinde ölen dostluklar vardir.
Bir bahçe içindeki ahsap ev ile yanibasinda duran ceviz agacinin dostlugu gibi...
Birgün kocaman elli adamlar ve kocaman gövdeli makinalar o bahçeye girip de,
bir süre sonra evin ve ceviz agacinin yerinde asik suratli binalar yükseldigi zaman ölen dostluklar...

Vakitsiz dostluklar vardir.
Bir peçete, bir kagit mendil vakitsizce dostu oluverir gözlerimizin...
Ya da ayrilirken verilen bir dal karanfil ellerimize o anda gelen dostluktur...

Bakimsiz dostluklar vardir bir de...
Zaten var, zaten dostuz deyip yillarca bir telefonun, bir kaç cümlelik mektubun, bir mailin bile çok görüldügü dostluklar...

HANGİ DOSTLUK..............

dostluk güzelde gün gelip dostluğun ölmesi insanı çok üzüyor keşke bütün dostluklar uzun dostluklardan olsa...

Bakimsiz Dostluk ,var Boyle Bir Arkadasim Ahh Ahh
Vefasiz Dostlar Keske Hic Tanimasaydim Simdi Bu Kadar Uzulmezdim.

Uzak dostluklar vardir.
Denizlerin ortasindaki bir adayla, daglarin arasindaki bir göl, birbirlerinin uzak dostlaridir.

Dostumu çok özlüyorum.onunla çok özel günler yaşadık.Acısıyla tatlısıyla o benim candostum.Ama malesef artık aramızda yollar ve üzerimize yüklenen sorumluluklarımız var..:çok üzgünüm:onunla o yaşadığımız günlere dönmeyi o kadar çok isterdim kii..
Güzel bir paylaşımdı canım emeğine sağlık.Beni geçmişe sürükledia.s.

Uzak dostluklar vardir.

Dostumu çok özlüyorum.onunla çok özel günler yaşadık.Acısıyla tatlısıyla o benim candostum.Ama malesef artık aramızda yollar ve üzerimize yüklenen sorumluluklarımız var..:çok üzgünüm:onunla o yaşadığımız günlere dönmeyi o kadar çok isterdim kii..
Güzel bir paylaşımdı canım emeğine sağlık.Beni geçmişe sürükledia.s.

KATKIDA BULUNDUĞUN İÇİN TŞK. SİZİNDE SÖZLERİNİZ ÇOK GÜZEL. ESKİ GÜNLER ESKİ DOSTLUKLAR GÜNÜMÜZDE PEK BULUNMUYOR..a.s.

evet eski dostluk yok artık benim bir tane kaldı
Uzak dostluklar vardir.

evet eski dostluk yok artık benim bir tane kaldı
Uzak dostluklar vardir.

benimde hepsi okulla birlikte bitti. çoğu evlenmiş kimsenin birbirinden haberi yok.a.s. bu çiçekler size

eger dostluk temelleri menfaat üzerine atılmamışsa uzun süreli olmaması için hiçbir neden yok ama bunu içinde 2 tarafında karşılıklı öz veride bulunması gerekiyo
benim 25 senelik bi dostum var ve inş böyle devam edecek

benim öyle dostum olmadı hiç. ne yazık ki çevremde ki kişiler hiç duyarlı değil:bbo:

Back
X