• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostum dediğim çok canımı yakıyor

uzuninceyol

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
62
0
6
İstanbul
merhabalar. konuyu nasıl anlatacağım bilmiyorum. ben 17 yaşında lise sona gidiyorum. lisede bir arkadaş edinmiştim ilk yıl. çekingen olduğum için çok arkadaş edinemezdim. çok iyi anlaşıyorduk her şeyini bana anlatıyordu ben de ona. aileleri de tanıştırdık birbirimize gidip geliyorduk.

her şeyinde yanında oldum Allaha şükür o da oldu ama artık dayanamıyorum ve çok üzülüyorum belki kıskanıyorum...
ama ikinci planda kalmak çok acı veriyo. hep yanında oldum genç yaşta ilişki yaşadı 2 ay adet olmadı hastaneye birlikte gittik. erkek arkadaşları konusunda hep yanındaydım. ders çalıştırdım. ailesi konusunda hep yanındaydım. gel dediğinde gittim. paaram yok dediğinde verdim. ailesiiyle tanıştım. erkek arkadaşıyla buluşamıyoken evden aldım eve bıraktım. daha neler neler... ama hep ikinci planda kalmaktan bıktım. mesela ece ile (en yakını....) dışarı çıkacak ece gelmiyosa beni arar. eceye bunların hiçbirini anlatmadı beraber acılara göğüs germediler. ya da ece ben o dışarı çıkacağız hep dışlarlar. hep benim anlamadığım konuları konuşurlar.
bir kere bir olay oldu. ben kıyafete çok dikkat ederim çıkarken sorarım ne giydin ona göre giyineyim birimiz süslü birimiz safinaz gibi gelmiyelim diye. yine sordum. bunlar sade ya kot tshirt dediler. tamam dedim akşam vakti dondurma yiyeceğiz.
kot tshirt geçirdim. bi baktım manken gibi gelmişler etekler takılar...

ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım :2:

Sen gerçekten arkadaşın için çok fedakarlık yapmışsın gerçek bir dostsun.ben bu tip bişey farkettimmi arkadaşlarımda direk yüzüne söylerim ve hepsi inkar eder yok şöylede böylede saçmalamada..ben böyle diyince bir iki gün daha iyi davranırlar ama sonra yine eskisi gibi unuturlar beni..yani söylesnde farketmiyor..aksine haksız çıkıyorsun.zaten bu sene lise son diyorsun 1 yıl daha sabret deri ben.biraz acımasız konuştum sanki ama eğer senin yaptığın bunca şey karşılıksız kaldıysa boşver derim ben

merhabalar. konuyu nasıl anlatacağım bilmiyorum. ben 17 yaşında lise sona gidiyorum. lisede bir arkadaş edinmiştim ilk yıl. çekingen olduğum için çok arkadaş edinemezdim. çok iyi anlaşıyorduk her şeyini bana anlatıyordu ben de ona. aileleri de tanıştırdık birbirimize gidip geliyorduk.

her şeyinde yanında oldum Allaha şükür o da oldu ama artık dayanamıyorum ve çok üzülüyorum belki kıskanıyorum...
ama ikinci planda kalmak çok acı veriyo. hep yanında oldum genç yaşta ilişki yaşadı 2 ay adet olmadı hastaneye birlikte gittik. erkek arkadaşları konusunda hep yanındaydım. ders çalıştırdım. ailesi konusunda hep yanındaydım. gel dediğinde gittim. paaram yok dediğinde verdim. ailesiiyle tanıştım. erkek arkadaşıyla buluşamıyoken evden aldım eve bıraktım. daha neler neler... ama hep ikinci planda kalmaktan bıktım. mesela ece ile (en yakını....) dışarı çıkacak ece gelmiyosa beni arar. eceye bunların hiçbirini anlatmadı beraber acılara göğüs germediler. ya da ece ben o dışarı çıkacağız hep dışlarlar. hep benim anlamadığım konuları konuşurlar.
bir kere bir olay oldu. ben kıyafete çok dikkat ederim çıkarken sorarım ne giydin ona göre giyineyim birimiz süslü birimiz safinaz gibi gelmiyelim diye. yine sordum. bunlar sade ya kot tshirt dediler. tamam dedim akşam vakti dondurma yiyeceğiz.
kot tshirt geçirdim. bi baktım manken gibi gelmişler etekler takılar...

ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım :2:

Benimde arkadaşlarım beni dışlardı aynı senin düştüğün duruma düşerdim. Lise zamanlarında ailemden uzaktaydım yurtta kalıyordum x isimli kız arkadaşım okula mandalina getirmiş yedi yedi 2 tane kalıncada y'ye uzattı "alın şunu meris2303 verinde yesin" ben yurtta kalıyordum ama fakirde değildim meyvede yiyebiliyordum. Cahil, fakir muamelesi yapıp dışlarlardı. Bende hepsini hayatımdan çıkardım :34:

O zaman sende muhabbeti yavaş yavaş kes .
Bir gün konuşma ikinci gün konuş derken derken bitir .
Yaşadıklarınız da herkesin yaşayacağı şeyler değil yani .

Bi tarafın ilgisiyle , fedakarlığıyla yürümez arkadaşlık ilişkisi . yavaş yavaş uzaklaşmalısın bence senin verdiğin değeri sana verememiş. anlattıklarından onu anlıyorum sadece işi düştüğünde zor gününde seni çağırıyorsa kendi çıkarı için yapıyo bunu. bende lisede canım dediğim insanla bozuştum çok değer vermiştim. senin dediğin gibi , uzaklaştığın zaman arkandan konuşur , konuşsun. sen kendini bildikten sonra kim ne demiş önemseme. ilerde yüzünü bile görmeyeceksin kendini üzme ..

Back
X