- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
çok takdir ettim sizi.. dostunuz çok iyi görünüyor..
M M e g 'in söylediklerine katılıyorumve emin olmamakla beraber bir öneride bulunmak istiyorum; sıcak su torbalarından alıp kalın bir kılıfa geçirip uyku minderine koysanız hem üşüyor mu acaba diye düşünmez hem de onu çok mutlu etmiş olursunuz, mu acaba ?
sevgiler
Ne demekönerim onaydan geçti
çok takdir ettim sizi.. dostunuz çok iyi görünüyor..
M M e g 'in söylediklerine katılıyorumve emin olmamakla beraber bir öneride bulunmak istiyorum; sıcak su torbalarından alıp kalın bir kılıfa geçirip uyku minderine koysanız hem üşüyor mu acaba diye düşünmez hem de onu çok mutlu etmiş olursunuz, mu acaba ?
sevgiler
Ne demek
Bence harika bir fikir.. Hatta benimki ufakken yapardım da ben bak sen deyince hatırladım
onu denedim de bizimki oynasin diye koydum sandi :)))
Aynenee ne demişler "aklın yolu birdir"
hah ha ha çok güldüm yaaama kılıf işe yarayacaktır.. plastik görünce oyuncak sanmıştır, hem tırnaklarıyla yırtmaması açısından kılıf şart
yarin bir kilif alicam :)) tesekkur ederim. bizimki bizimle de uyumuyo esimden kiskaniyo isirip duruyo patileriyle itmeye calisiyo adami allahtan bizimki ses etmiyo da sorun cikmiyo :)) bazen kendisi gelip yatiyo ama sonra cikip gidiyo cok oyuncu ya yoruluyorum artik yetisemiyorum her seyle oynama kapasitesine sahip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?