Dostumdu :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
çok sevdiğim bir arkadaşım vardı hanımlar üniv.de tanışmıştık kısa sürede kaynaşıp dost olmuştuk gün geldi son kalan paramızı paylaşmıştık gün geldi derslerden zayıf not aldığımızda sigara içmiştik sabahlara kadar ( sigara içmediğim halde sırf o üzülme diye içmiştim) sonrasında okullarımız bitti ve ayrıldık memleketlerimize döndük ben evlendim o da nişanlandı çok sorunlu bir nişanlısı vardı devamlı tlf.da konuşuyorduk bigün tlf.da konuşurken ben eşimin ailesinden dert yandım o da git kayınvalidene annecim de falan dedi bende diyemem çok dobra insanın nasıl gidip yalakalık yapayım dedim sonrasında sen bana yalaka mı diyosun dedi ve yüzüme kapattı tlf.nu aradım ama açmadı şimdi çok üzülüyorum geceleri rüyalarıma giriyor tekrar aramayı desem mi hanımlar dostluk biranda bitecek bişey mi aklım almıyor ne yapmalıyım sizce ?

slm benimde üniversiteden bugüne kadar nerdeyse 7 yıldır görüştüğüm arkadaşım var ve halada görüşüyoruz hata arkadaşının seni yanlış anlamasıyla başlamış sen arkadaşına yalaka dememişsin ki anneciim diye konuşamam deşmisin yapmacık davranamam demişsin eğer telini açmıyosa msj yaz ben sana demedim o sözü ben sana böyle böyle dedim de yanlış anlaşılmalar olabilir önemli olan konuşarak problemleri halletmek. Umarım yoluna girer ters durumlar

canım yazmazmıyım hemen msj attım ama geri dönüş yapmadı aradım tlf.nu meşgule attı neden böyle yaptı anlamadım

bir dostluk bu kadar ufak birşeyden bozulamaz..sende demişsin sorunlu nişanlısı varki ister istemez arkadaşında bu sorunların içine dahil..belliki hassas,zor ve sıkıntılı zamanlar yaşıyor..böyle bir duurmda psikolojisinin normal olması beklenilemez..ara açana kadar ara tekrar araki ileride içinde uhdesi kalmasın..

tşk ederim öncelikle dayanamayıp aradım bende ama tlf.nu kapatmış umarım açar zor zamanlar geçiriyor anlıyorum ama keşke dinleseydi önce

tşk ederim öncelikle dayanamayıp aradım bende ama tlf.nu kapatmış umarım açar zor zamanlar geçiriyor anlıyorum ama keşke dinleseydi önce

oda eninde sonunda dinler seni merak etme,belliki şuan sadece kendisini dinliyor...üzülme dostluklar kolay kurulmaz kolayda bitmez..

canım yazmazmıyım hemen msj attım ama geri dönüş yapmadı aradım tlf.nu meşgule attı neden böyle yaptı anlamadım

nısanlısı da sorunluymusya bence bu ara sınırlı olabılır bı sorunun mu var gıbısınden dertlessenız dokucektır ortaya herseyı ıcıne attıgı bıseyler var gıbı geldı bana sıze de patladı o an

anladığım kadarıyla arkadaşınız kaynanasına anlaşamadığı halde annecim diyor size de öneriyor.ama siz yalakalık yapamam deyince direkt üzerine alınmış

anladığım kadarıyla arkadaşınız kaynanasına anlaşamadığı halde annecim diyor size de öneriyor.ama siz yalakalık yapamam deyince direkt üzerine alınmış

nerdeeeeeeeeee canım kayınvalidesi vefat etti nişanlıyken ama konuşmazdı bile ama bana böyle tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…