Dostumsun

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.427
43.922
798
İlk görüşte aşık olduğum kalbimi titreten adam bana dostum dedi. duygularımın karşılığı yokmuş meğerse dostmuşuz. 2 satır şiir karşılığında dostu olduğumu söyledi. sil dedim dostumsun niye sileyim dedi. ama ben sildim onu sosyal medyadan. canım acıyor deli gibi. gözleri kokusu bakışı sakallarının yanağıma değmesi geliyor aklıma burnum sızlıyor. dünden beri ağlamaktan şişen gözlerim ve sızım sızım sızlayan kalbim var. canımın acısıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. kitabını aldım elime okumak için ağlamaktan okuyamadım geriye kalan ise bir kaç fotograf ve bir kitap. biliyorum yaşanmışlıklar yoktu ama çok farklıydı gözlerine baktığım an aşık olduğumdu o benim

Actiginiz diger konulardan devam etseniz keske.
Sadece size demiyorum ama artik bdvde hep ayni üyelerin birbirinin devami dertlerini gormekten sikildim ben.
Konuya gelince yanlis anlamazsaniz siz zaten kendi kendinize gelin guvegi olmustunuz, hatta herkes cok hizli gidiyorsun agirdan al demisti yanilmiyorsam

Actiginiz diger konulardan devam etseniz keske.
Sadece size demiyorum ama artik bdvde hep ayni üyelerin birbirinin devami dertlerini gormekten sikildim ben.
Konuya gelince yanlis anlamazsaniz siz zaten kendi kendinize gelin guvegi olmustunuz, hatta herkes cok hizli gidiyorsun agirdan al demisti yanilmiyorsam
kapattırdım o konuyu.

Biz size edebiyat dünyasındakiler uçarıdır dedik karşı çıktınız, eleştirenleri terslediniz mesela Yinemipilav Yinemipilav hanımefendi sizi tatlı dille uyarmıştı.

Bu tipler yani kendisine yazar diyenler böyledir. Sizin de konularınıza baktığımda her ilişkiye kirpiklerine ölmeye niyetlendiğiniz adam diye başlamış ama sonra hop başka birisine kayıvermiş gönlünüz.

Sözün özü bu da geçer.

konu tam olarak ney anlatırsanız daha iyi yardımcı oluruz .Sen duygularını açtın o dostumsun mu dedi anlamadım:KK69:

Biz size edebiyat dünyasındakiler uçarıdır dedik karşı çıktınız, eleştirenleri terslediniz mesela Yinemipilav Yinemipilav hanımefendi sizi tatlı dille uyarmıştı.

Bu tipler yani kendisine yazar diyenler böyledir. Sizin de konularınıza baktığımda her ilişkiye kirpiklerine ölmeye niyetlendiğiniz adam diye başlamış ama sonra hop başka birisine kayıvermiş gönlünüz.

Sözün özü bu da geçer.
ben yargılayın beni diye mi açtım konuyu neyse ya

Mune Mune abla yada @Margarikotin kapatır mısınız konumu.

Adamın tavırlarındn gereğinden fazla anlam çıkarmışsınız demek ki..
Ortada bir yaşanmışlık olmadığı için çok da üzülmeye gerek yok..
Ağlamayın..

Back
X